Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 827 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

Haloohahahaha…

matr, je fletno živet, ane……juhuhuhuhu…..jst sem si kar mal dopusta od foruma vzela, kuker nisem pisala…..hahaha… sem vas pa brala in se režala…..ma, ja, režim se tut, če vas ne berem, tk, da men je vseeno…..bilo kuda rezina se reži svuda……hahahahaha….norc kt norc…..sem mal hotla it v Lublano protestirat, kuker veselo berem mal od telih naših vrlih politikov, pa mnenja, pa te stvari in velik ljudi pravi, da so politiki itak norci…..hja, pa sem se zamislila in si rekla, evo rezina, zdej so tut politiki norci, ampak, kt norc nisem odkrila nobene podobnosti z menoj….pa mi je prišlo na misel, da bi mogoče zaščitila na uradu za patente tale pridevnik “nebulistični” norc pa pol lobirala v parlamentu, da sprejmejo zakon po katerem bi bilo po novem potrebno narest na gospodarski zbornici licenco, kjer bi preverili znanje za doseganje naziva nebulistični norc….hahahaha….matr, jst bi bla pa v komisiji, ker sem po svojem skromnemBig smile mnenju nedvomno avtoritetaWacko v nebulizmuYing Yang….hahahahaha…..kere hude nebuloze….hahahaha…sej, mogoče pa tut neWink…..hahahaha…. mam že prakso s temi licencami, sem nardila licenco za turističnega vodiča in bogato padla v prvo in teorijo in prakso…hahahaha…..tadrugič sem pa že vedla kako in kaj in bogato nardila….hahahahaha…tk, da bilo kuda, licence so zgleda važne svuda, tk, kt gunim raftarjiem na Soči…hahahahaha….

hahahaha….tale naš bad boyClap je pa men nadmodel….jst ga kar mal obožujemEmbarrassed…..hahahaha….tko fajn pove kako on vrti tele veternice, pa tut, če ni v praznini, da bi predlagala, da se mogoče naredi disciplina na olimpijskih igrah, kuker vrtenje vetrnic v praznini in v nepraznini in seveda pri različnih kp faktorjih…..hahahaha…..jst navijam definitivno za zdaj za našega bad boyaThumbs Up….hahahaha…..in pol tko prisrčno povpraša, da zdej on že obvlada vrtet tele vetrnice, ampak, da bi pa rad vidu, da se kej tut v praksi dogajaClap…..hahahaha…..ja, kva pa nej bi se v praksi dogajalo tacga…..ne vem….za moje pojme, če človek prakticira vrtenje veternice, potem se mu praksi dogaja pač vrtenje vetrnice….a bi se mogel kej druzga….ne vem…..sej, mogoče pa bad boy misle, da bi v praksi pač ljudje hodili po ljubljani z veternicami po Čopovi al kva…..ne vem…..sam probam razumeti tole bad boyevo prakso….ker, če jst v praksi prakticiram pečt kruh, ga pač v praksi znam tut spečt in imam domač kruh….hahahaha…..je res praktično znat u izi kruh spečt……jst sem ga v zadnjih dveh tednih natrenirala, kuker različne moke, pa z zelišči, pa s tačrnimi olivami, pa z orehi, pa z ocvirki, pa s čebulo, tk, da men laufa……pač praksa dela mojstra, če mojster dela prakso, sam kva bi se pa z vrtenjem veternic moglo recimo v praksi dogajati, kuker, da se pač vrtijo, pa res ne vem…..bom pa z veseljem na forumu prebrala, če bo pač šef odgovoril bad boyu……hahahahha….mam občutek, da se ljudje učijo kao tehnične duhovnosti……recimo lih tk, kt se učijo za borznega posrednika….hahahahaha…..na borzi je tut faktor važen…..hahahahaha…..sej, po vsej verjetnosti se jst čist komot motim, bom pa premislila, glede telih vetrnic, mogoče je pa kakšna tržna niša….tk, mislim, da bi štant postavila in veternice prodajala, recimo na Čopovi v Ljubljani…..hahahahaha…..

in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo, za podrobnejše informacije se obrnite na svoje dilerje……hahahaha…..branje na lastno odgovornost…..hahahahaha…..pa tut, če se vam veternica nč ne vrti, ste čist komot lahko prešerne volje, kuker tut, če se vam veternica vrti…..hahahaha….love you Heart

slišmoWacko

Lepo je če deliš

Normal
    0

21

false
    false
    false

SL
    X-NONE
    X-NONE

/* Style Definitions */
    table.MsoNormalTable
    {mso-style-name:”Navadna tabela”;
    mso-tstyle-rowband-size:0;
    mso-tstyle-colband-size:0;
    mso-style-noshow:yes;
    mso-style-priority:99;
    mso-style-qformat:yes;
    mso-style-parent:””;
    mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
    mso-para-margin-top:0cm;
    mso-para-margin-right:0cm;
    mso-para-margin-bottom:10.0pt;
    mso-para-margin-left:0cm;
    line-height:115%;
    mso-pagination:widow-orphan;
    font-size:11.0pt;
    font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
    mso-ascii-font-family:Calibri;
    mso-ascii-theme-font:minor-latin;
    mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
    mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
    mso-hansi-font-family:Calibri;
    mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Pozzzz

Hihi rezinica, tole z vetrnicami je mene čist navdušilo,
    nisem pa čist zasledila, al se to dela odzuni al v zaprtem prostoru, ker če
    zuni grmi, pol se verjetno vrti k sto mater, če si zuni, to sem pomislila. Mogoče
    sta veter in k faktor nekako, po nekem naključju povezana. Nisem izobražena,
    tak da teličku še zamerit ne moreš.

Sem pa kot inovator, seveda, takoj pomislila, da bi po celi
    sloveniji postavili tavelike vetrnice, pa ko bodo faktorji pravi, madonca, bi
    imeli enga štroma, pa čist zastonj. Ampak
    ker do sedaj, pa živimo že kok pred Kristusom, dinozavri pa predjamske slikarije,… in do zdej kok je let, pa ga ni bilo, ki bi dal štroma, no, sumim na učinek saj baba, no ta sistem…

Ampak roko na srce in bobu bob, jaz verjetno ne zmorem kaj takega,
    vrtet vetrnico, ker že takoj, ko sem nekak padla dol na to Geo, me je sistem čist
    povozil/zje**l že v vrtcu, pri treh
    letih, se nam je reklo malčki, ko smo morali spat ob določeni uri in se je meni
    trgalo na tistih lesenih ležalnikih. Falco: Jeanie:)

No,pri sredinčkih je bilo malo bolš, smo se lahko igrali, pa
    peskovnik in te finte, ne pa spat, D, mislim, človek ni hiperaktiven, če bi
    podnevi raziskoval, da ne govorim o krastah in padcih ki so nadnujni, pa naj se
    mi reče picikl, če nismo vsi tudi veternic ”izdelovali”, v takozvanih vrtcih,
    no veternice pa to…..

U glavnem, če sem le najdla finto sem spizdila/silila domov,
    ker sta mi tati in oma to je babica in dedek nudila vse kar en otrok lahko
    poželi. Jabolčni štrudli, miksane jagode, itd itd. tak da so mi rdečke ravno
    prav prišle, pa ošpice pa te finte. Tak da sem v osnovni šoli dostkrat zbolela,
    omica je bla pa taka faca, da mi je opravičila pisala, svaka čast. Na ocenah se
    nič ni poznalo, tak da stara dva nikoli nista niti posumila. Nikoli. In sma
    valjale šrudle in pite in juhe kuhale pa kelpetale, večino sem pa imela obšesti
    zunaj hiše, po posesti in soseski naokoli, slaščičarna je bila za vogalom:)

Kaj pa ti, rezina, a se pa kaj sončiš, pa mažeš telešček, pa
    s čim:) a tut verjameš u razne zarote farmacije in nasploh v zarote, hihi, boljš
    da ne, ker pol boš dobla kak kompot serviran…..

Jaz dobila nekaj češplovega kompota, čeprav ga nisem
    naročila, mah, eni posiljeni jih prinesejo kr sami,…

Tak da bi res objavila en nad recept za slivov kompot, pri
    vseh receptih, ker je res dober, ccc, omg

Sestavine: češpli, voda,sladkor,vse
    skup skuhaš in daš v kozarec. Jaka muda.

To je to, en koitus pa res ni, ne more bit, nevemkaka umetnost, to zna vsak teliček/tele:)/bukvalno

lalala

aja, a ste bili na referendumu, kako ste glasovali, zdaj je
    molk volinlni mimo, pa si lahk povemo. Vse.

Jaz si svoj telešček mažem proti soncu prav z ničemer. Ko
    sem bila majhna, so me mogoče kdaj namazali, ampak takrat je bila več al manj
    ena vrsta koker koperton:) z nafto smo se pa vsi mazali predvsem pa postavni italjani.
    mmmmmm

Da kreme za sončenje
    povzročajo kožnega in še kaj raka, je skorajda logično, če preberemo sestavine.
    Na dotičnih pomadah. Pa nisem kemik. Pol bi me šele pekla glava. No u glavnem
    vse te sestavine vsrkamo /pojemo čez kožo. Karkoli že so. Verjetno si je nebi
    na kruh mazali. Če so tako neškodljive, zakaj jih potemtakem ni za pojesti? Meddrugim,
    tudi probiotičnih jogurtov, o katerih bo še tekla beseda nadalje v tekstu, jaz
    nebi ravno po-jedla. pa nima veze, hočem povedat, da kaj je narobe z doma
    skisanim naravno, ko se samo skisa mleko doma, brez dodatkov ob izgovorjavi
    katerih se mi lomi jezik k psu, in da imamo tudi hrano nabutano s kemijo in
    shujševalno celulitno parolo. Ne samo kreme. Jst res ne vem kolk kalorij ima
    paprika, in me tudi ne zanima, pojem, ko sem ravno prav lačna vse kar mi pride
    pod zob, nimam ovir, pa tudi podna ne, sladko obožujem, čokolado bom morala
    počasi povečat uvoz iz tovarne, jo nadljubim, no in me ne zanima, kalorija.

Ampak, vrabec vse
    nekak porabim….pol pa vsake pol ure malcam, skos neki jem. Al pa pečem. Pri meni
    mikser poje tudi ob treh zjutraj, če se mi je. Al pa cvrči čebula. Sem meddrugim
    dr. spec. za pasulj. Foter mi je dal
    licenco. Prejšn tedn, jeeeee, verjetno imam pa po njem/fotru tudi kožo –
    samočistilni in samovzdrževalen tip, ustvarjeno za sonce,no za vse vremenske
    pogoje, pravzaprav, sem te sreče, porjavim pa tudi takoj, praktično. Tak da jaz
    se prav nastavljam,koker ena sončnica, s
    tem da trenutno sem komi dodobra kosti pogrela, od zime, čakam na poletje,
    nisem pa čevapčič, torej, tip morskega ali gorskega turista, ki se ravno ob 12 dopoldne pa do treh
    valjala direktno, ves en bel, kar sem sedaj, kot jogurt, in se obrača, jst mam
    lajf, pa sem al v vodi al pa na piru, al pač vsepovsod.

Ne ležim nepremično,
    da bi me opeklo, če pa me že, pač jogurt gor, pa obvezno lupljenje, ampak če ni
    nujno, se izognem. Lahko te pa naplajska, recimo na prestižni jahti, ko imaš
    lih gučijeve kopalke in popolno postavo, negovano z vsemi proticelulitnimi
    sistemi. A vi še sledite, ker jst ne, že
    maja začnejo pritiskat, povsem subtilno in sublimno, z raznimi tabletami, ko
    lahk požreš vola, za zajtrk kosilo in še po deseti uri zvečer, pa nebo kaj, bo
    nekak izginilo vso salo. Konc maja se pa začnejo obvezno še kreme proti
    celulitu, ka te to je, pardon, daj je junij in so aktivija dogodki in
    probiotični jogurt na sceni, kaj naj rečem folk, čimmanj jogurta, tudi na
    opekline:)

pa vendar vztrajaš :), ko zaradi vetra ne slišiš žarečine, ali
    predvsem tudi lahko v planinah. Te opeče.

Tak pač je, olja iz rastlin in sadežev so meni povsem ql,
    poleti sem sploh na olivnem, ali pa kokosovo maslo, ker mi paše na kožo. In pa kakavovo maslo, ne
    vem, kaj je še boljšega lahko, težek pogajalec sem jaz, za razne loreale ki se
    cenijo. Banda farmacevtska in kozmetična:)

No, jaz v vseh letih, pa jih imam že nekaj, se nisem nikoli
    s čim namazala proti soncu, pravzaprav sploh proti čemu, ali pa za kaj. Tut
    pozimi nimam pomad, nekih,lih. Npr za vlažno kožo. U bistvu sploh nimam kakih krem, koža mi pa
    super dela, sploh ne vem od kod ji to, ampak kr sama se rihta, kao navlaži, al
    pa suši ,…pozimi , poleti, vmes,….brez maziljenja, tole, ko pravim sadna olja,
    ga imam tut celo leto, flaško, ko se mi zlušta dišat, se nabutam. Pa se mi čist
    ql drži, koža, tudi mleko za telo ne vem kaj je. Stara sem kot zemla, ampak ene gube nimam, če
    bi vam pokazala šošolke, bi mislili, da so moje mame. So se pa začele šminkat kakih deset let pred
    mano, ah, več, polej u sredni šoli, mi spoh ni potegnilo zakaj želijo osebe 16,
    17 let izgledat kot 35. A ni naš cilj izgledat mlajši, babe?:) no, jst sem itak
    pojedla kuglco pergelk, nikdar nočem jst bit velk/pippi langštrumpf in od
    takrat naprej izgledam kot sredješolka.

Res pa je, da če treba dam majico al pač neko cunjo nase, če
    že ni sence, da se zavlečem. Najraje imam morje in morsko sonce/vodo, tak da si
    obvezno pustim sol na koži, meni je tak fino ko me pika polej, kot dobra stara
    volna, ki tudi pika, mogoče je pa to dober piling, pa cirkulacija dela. Zadnji
    dan morja je pa sploh prepovedana sladka voda, ker se potem doma na celini še
    vsaj enkrat obliznem in okusim morje na sebi.

Branje na lastno odgovornost, vas pa za primeren cekin rešim
    vseh odvisnosti, sam pridete, pa vas gledam, ne, vi mene gledate in to je to.
    Vmes vam babica postreže s keksom in čajem iz iboge, in voila, to je to. No zdej
    mam ta sistem, da kr po netu pošljem
    vrečko čaja, da se ne gledamo:)

http://www.erowid.org/library/books_online/golden_guide/g51-60.shtml

ajd, dont be too hard on Your self

sirijozni pozdrav iz menda Sirijusa, resen planet, vam
    rečem, pa neke zeli kadijo, take zelene, pa oni/mi smo tudi zeleni.

Oh dear, oh dear

WHY

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Halooohahahaha…..

hahahaha….zmajeslovkaThumbs Up…hahahaha….matr, da sem se narežala…..juhuhu….in hvala, hvalaClap …..

V tem času, k se nisem nč javla sem natrenirala v kuhariji še pite, štrudle, bureke…..njami……tk, da veselo pečem domač kruh, sladice pa tut pite na slano, recimo z blitvo….sem visela na češnji in dan kasneje hudo dobro pito nardila, matr kolk se hvalim ane….hahahaha….priznam, da je moj ego na 1500….jasno mi je, da večina žensk pač obvlada vse tele stvari….svaka kaka….. kuharija mi kar laufa, ampak tele sladice, ki jih blazno rada jem, do zdaj nisem obvladala…lih dons sem dobila borovnice, pa maline, pa ribez, tk, da po vsej verjetnosti jutri pečem…hahahaha….evo zmajeslovka boš počasi dobila konkurenco v sladicah…..kar se pa čokolade tiče, je pa ne jem lih dost, mam rajš tele domače sladice…..njami…. v kilograme se men nč ne pozna, pač jem, kar mi paše in kadar mi paše, kile mam pa skoz iste…..hahahaha…zgleda, da mi kurjava po telesu dober dela……..jupiii….

drgač pa moj vrt laufa k svina….brokoli in blitvo že bogato jem, da o solatkah ne govorim, pa domač grah imam tut že na krožniku in lih danes sem odrezala prvo zeljnato glavo…..juhuhuhu…. hvala mati zemlja in oče sonce…..hahahaha…..vsak dan si naredim iz svežih zelišč, kuker melisa, meta, materina dušica….prima ledeni čaj….na zdravje….tut plevela po vrtu nimam lih velik, tk, da tale metoda z zastirko in seveda moja gnezda, ki sem jih nardila namesto gredic delajo k urca…..hahahaha…..tik-tak grem na obhod po vrtu in tik – tak postorim stvari…. imam tik-tak meditacije v jutranjih al pa večernih urah……hahahaha…..to so men tanartaboljše meditacije, sem čist povezana in v vsej praznini z vsemi veternicami in faktorji skupaj…hahahaha…po drugi strani so pa tut praktične take meditacije, imam vso zelenjavo na vrtu, ker se mi preprosto ne da več letat po trgovinah…sicer moj vrt nima lih nalepke bio al pa eko, ampak jst se itak ne ukvarjam z etikitranjem, to delo prepuščam z največjim veseljem drugim…..hahahaha…

matr, da se še mal naduvam, sem dva dni tut kar neki lisičk najdla, pa tut moja frendica, ki se je preselila v teh dneh iz tujine nazaj v Slovenijo je našla svoje prve lisičke….pravjo domačini, da se bo sezona verjetno konec tedna al pa drug teden začela, da mora sonce še svoje narest…..upam, da majo prou, ker tele lisičke z domačimi jajci so ble bomba….pa tut neki kozarcev posušenih zelišč sem že pridelala, kuker bezeg, melisa, meta,tropotec, zdej čakam lipovc, da zacveti, tk, da men pehta oddelek laufa….hahahaha….

hahahaha….zmajeslovka….matr, sem si predstavljala sebe kako tovorim kozmetično torbico polno krem in ostalih blabla pripomočkov tkole po svetu….hahahaha….njet….to pač preprosto ni za mene…se spomnem k sem bla enkrat direktor…hahaha….sem si seveda namazala trepalnice s špiralo, pa mal šminke na usta…….hahahaha…čez eno uro sem bla že vsa razmazana, kuker sem si z roko mal oči pomela…hahahaha….. takrat sem se odločila, da pač nisem lih modelka za pobarvane frise, pa mam drgač indijance čist rada……hahahaha…za obrazno kremo imam najraje domače hladno stiskano olivno olje…..če sem pa na morju, tut ne uporabljam nč druzga kt olivca al pa po navadi nč, sem tut ena taka baba, da kmal porjavim in nimam nč skupnega z rdečo barvo kože, seveda pa tut nisem tip za izležavanje na plaži….največkrat me najdeš v bližnjem bifeju al pa s kakšno knjigo v senci……tut nisem lih tip za na morje, mam pa rada potepanje al pa taborenje ob kakšnih rekah…..letos bom z veseljem na dolenjski rivieri, sem kar bela jadra razpela, kuker za senco čez spodnjo teraso in jo že prou fletkano jadram…hk..hk…na zdravje….smo lih zadnjič odojka pekli…..no, ne jst, ampak sosed, pa tut srnin golaž so kuhal na ognju, tk, da sem se najedla domačga mesa k tavelka….hahahahaha…..hvala sosed…sej zdej so pa rekli, da bo naslednje mogoče jagenjček….preprosto povedano fantje obladajo pečenje na prostem, jst pa rada jem….hahahaha…..

lunca je pa danes resnično čudovita….vsa okrogla in žareča….se bom dons še mal z njo družla, sej drgač sem pa bolj kura…..kuker zjutraj zgodaj vstanem in grem tut s kurami spat, no, ja, če sem na žuru pol lohka tut dva dni ne spim…hahahaha…drgač pa z veseljem spim svojih osem ur in se nč ne zbudim, kuker za scanje, pa te stvari, pa tut sanjam ne velik, no, ja, vsaj nč se ne spomnem….hahahaha….sem pa več sanjala pred leti, ko sem padla v svojo zgoščenko samospoznavanja al pa egojebe….hahahaha…..pa mi je danes tut razumljivo….sem pač norc, kt norc, pardon nebulistični norc……hahahaha….

se pridružujem tasirijoznemu pozdravu iz sirijusa, kjer se baje vsi resen pišejo, pa nč jim ni treba zgleda jest, ker zakajajo tazelene zadeve….hahahaha…hahahaha…..se mi je zdelo, da morjo tazeleni od nekod izhajat….hahahaha….

pozdravčke vsem iz nadmorske višine al pa nižine 333 metrov iz hišne številke 33…..tuki smo vsi čist skonektani in se nam vse veternice, tut tiste v glavah vrtijo lih prou…hahahaha…..hahaha…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    janko
    Član

Censored
    a ne znate u enem stavku nč powedat Angry
    nemogoče vas je zdele use prebrat. ggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tadej pretner2011-06-19 10:11:51

Lepo je če deliš

Normal
    0

21

false
    false
    false

SL
    X-NONE
    X-NONE

/* Style Definitions */
    table.MsoNormalTable
    {mso-style-name:”Navadna tabela”;
    mso-tstyle-rowband-size:0;
    mso-tstyle-colband-size:0;
    mso-style-noshow:yes;
    mso-style-priority:99;
    mso-style-qformat:yes;
    mso-style-parent:””;
    mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
    mso-para-margin-top:0cm;
    mso-para-margin-right:0cm;
    mso-para-margin-bottom:10.0pt;
    mso-para-margin-left:0cm;
    line-height:115%;
    mso-pagination:widow-orphan;
    font-size:11.0pt;
    font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
    mso-ascii-font-family:Calibri;
    mso-ascii-theme-font:minor-latin;
    mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
    mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
    mso-hansi-font-family:Calibri;
    mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Prijazen gospod je pravzaprav povedal tole, malo prevedem, še za bukseljne:

Kako ste zanimive, punce, v tem vašem kotičku je prav prijetno in prava
    radost vas je brati, pri vsem skupaj neznansko uživam. preberem vedno takoj ko
    utegnem, le napišite še kaj, sicer bom imel odtegnitveni sindrom.

Janko, jst ti bom s česnom jezik poribala, pa še z žajfo,da bo ziher:), u
    glavnem, glede kletvic bi blo treba kar Freuda odpret.

Možno je pa tudi, da počasi bereš, pa ti ful traja teh par stavkov.

Kaj češ, radi te mamo, čeprav si malo čuden, hihi:)

Aja, kaj je daj s tvojim piknikom, a nisi neki širokoustil da bo oddojek
    padel, in palce letele, pa pir da boš kr u sodu, na pipo vštimau, …..eh, ne bomo
    se mi najedli tega pujsa, se mi zdi:)

Beer

Hug 2 all

Lepo je če deliš
    anja
    Participant

Tule pa dogajaLOL.

Lepo je če deliš
    janko
    Član

anja wrote: Tule pa dogajaLOL.

ampak res.
    en qrac lektorira moje modrosti Angry Tongue LOL

Lepo je če deliš
Prikaz 827 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.