Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 813 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

Haloohahaha…

juhuhuhu…strelka modelkaBig smile….matr se fajn rima, tut, če ni zima…hahahaha….hvala, hvala za pozdravčke….

ejga, sem se narežala, kt živ norc, k sem prebrala politiko na forumu….hahahaha….kuker zlato in srebro na kup devat….hahahahaha….sem bla zadnjič pri eni debati okol tegale srebra in zlata in sem povprašala, če majo pol ta srebro in zlato zakopano kje blizu hiše, pa take zadeve…..pa so me pogledali, kt bi padla iz sirijusa in rekli….hja, dobili smo papir na katerem piše, da smo ga tolk in tolk kupili…hahahaha….pa so se spet pogovarjali o propadu sistema in civilizacije, pa te zadeve…..so bli vsi čist naštudirani in opletali s podatki in številkami, da me je kar srat prjelo….hahahaha….matr, sem rekla, se grem taprvo usrat, pol bom pa spet kej vprašala, ker jst sem pač čist nevedna, pa rada kej novega zvem in vi imate tolk velik znanja, pa bom zelo vesela, če boste mal razsvetlili mojo nevedno bučo….hahahaha….no, pa sem povprašala, se pravi, če bo propad sistema, pol je tut propad bank in kdo vam bo pol dal tisto zlato pa srebro na podlagi papirja….hahahaha…..no, pa so me guni mal čudno gledali in rekli, da jaz pač nč ne razumem….hahahaha….pa sem rekla, če lohka še kej vprašam in seveda lahko….hahahaha….pa sem rekla, zdej, če je propad civilizacije, se itak iz zgodovine ve, da preživi mogoče samo mali procent ljudi, kuker deset al pa dvajset procentov, tk, da spet ne vem zakva vam bo vse to zlato in srebro na papirju, pa tut ne vem zakva vam bodo vsa ta zemljišča, ki jih kupujete, sej bo vendarle dovolj zemlje, če civilizacija propade…..hahahaha….no, pol so me čist izključili iz debate, kuker glej ga norca, čist nč ne šteka…..hahahaha…..hja, jst sem pač zgleda čist mimo za vse tele debate, kuker nimam lih velik pojma, pa tut preveč preprosto mislim….hahahahaha….hahahahaha….matr je fletn, če je človek preprost, tut vsi naštudirani ljudje obmolknejo….in seveda imajo takoj zagovor, da itak ne morem zastopit, ker je moja miselnost preveč preprosta….kuker, da sem malo zaostala….hahahaha….seveda sem jst zaostala, ako ne bi zaostala, avto bi me zgazio….hahahahaha….

drgač pa na mojem vrtu vse laufa, raste kt svina…..nč zmrzali, vse je tipi topi….seveda pa nisem še posadila fižola, kumar in paradajzev, ker čakam na ledene može…čim bodo tile možje opravili svoje, bom pa veselo še paradajz, papriko, kumare in fižol posadila….juhuhuhuhuhhu….pa tut grško seno mi je že vun pokukalo, pa tista grorčica tut, pa tobak….pa marjetice me že razveseljujejo s svojimi prelepimi cvetovi, tk, da pr men je na vrtu veselo….hahahahaha….

imam pa res kar veeliko vse te zelenjave, sem pač mislila, da mi ne bo vse vun pokukalo, pa sem jo mal več posejala….hahahaha….tk, da sem bila zelo vesela, k mi je frendica javila, da prihaja iz tujine nazaj v Slovenijo živet, ker mam za obe dost na vrtu….no, ja, pa tut taljubljanski frendi se mi priporočajo, tk, da evo, bom lahko vse oddala, pa še za zimo si bom v klet pospravila…..hahahaha….no, seveda je pa še vedno možnost toče čez poletje, tk, da, kako čemo, lako čemo, a za zelenjavco, vidjet čemo….hahahaha…

sem pa danes spet tele smrekove vršičke forenzično z mojo nosurino ovohavala in s prsti prešlatala in se mi zdi, da jih bom mogoče lahko že jutri al pa v nedeljo nabrala, tk, da vse laufa….juhuhuhuhu….hahahahah….

bodimo v cvetju, soncu in zelnjavci…..hahahahaha….jst si grem zdel piščanca pohat….hahahahaha…

pa kuker je naša strelka par postov nazaj napisala ….čauči bauči…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Dobro jutro ….

A tako …take težke pogovore okoli zlata, pa srebra …

Jp to je sedaj aktualno ..včasih so pa delnice kupovali, pa
    obveznico no sedaj pa žetone …samo tam je bil veliko večji zaslužek in večji
    rizik…

..npr. ko je šlo vse v maloro, ker je bilo vse precenjeno in
    umetno ustvarjeno …kaj papir …če nimaš nič v roki…

Zlato ima svojo vrednost…samo ne vem kdo mu bo vrednost dal …npr.
    sedaj mu jo dolar …je vezan na dolar.

Več listkov dolarja za unčo al pa palčko ..več dolarjev
    naštampajo …hja dolar pa je vezan na nafto ..al kako že…

No sama tud premalo vem, ne
    znam mešatarit ..pa mučkat, pa predvidevat …

Tudi to je talent ..tako kot kaj vem eni znajo pet, plesat
    ..ali pa dobro kuhat ….eni znajo pa pač mešetarit ….

Kot je eden rekel … borzno mešetarjenje je ARt -umetnost. J)))

Sam fora je …kdo zdaj kupuje to …in če gledamo sedaj s tega
    stališča ..kaj vem višja zavest pa enakopravnost pa tako naprej tko kot jo
    tisti z največjo zavestjo opevajo …ja nič …tisti ki bodo imeli denarčka preveč
    si bojo pač privoščili investicijo …prej delnice zdaj pa zlate palce…

No ja …tako kot veveričke ..pač skrbijo za zalogo za hude
    dni …

In kje je tukaj kaj drugače …kje je tukaj sprememba sistema …

Sam kakšna logika je to ..zdaj če bo denar propadel, če ga
    ne bo več …kako boš kupoval ..torej ti preostane tako kot sem rekla ..srebrnik , pa zlatnik

Ali pa se računa na to …pač da zaradi inflacije bo zlato blazno
    narastel … in bodo tisti , ki bodo investirali v zlato pač spet veliki bogataši
    …oz. ne bodo nič zgubili ampak še pridobili..

V tak scenarij je čist možno verjet …s

Ne vem ali si bodo eno univerzalno trdno valuto spomnili ….samo
    potem bo gotovo vrednost zlata padla…

Mogoče ..nimam pojma ..zato tud v nebulizmu pišem … ….kjer
    je bolj prosto po Prešernu…

Pa ok naj bo kakor bo dost je tega

…danes je lep dan …

Lepo soboto želim … čavči bavči—Big smile

.

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Halooohahahaha…

hahahaha draga strelka…..prosto po Prešernu…..juhuhuhuhu….jst tegale našga Prešerna obožujem, to itak že veste…hahaha….men se mal zdi, da je bil Prešeren tut nebulista….hahahaha…..ma, ja, kar se mene tiče, živi Prešeren itak v vseh nas Slovencih….hahahahaha….

ejga strelka, a veveričke pravš…hahahaha….sam, da jst še nisem vidla veveričke, ki bi potem, če jim kej hrane marbit od zime ostane, pač na štantu menjale hrano za kej druzga…hahahahaha….

kar pa se tiče višje zavesti, pa itak največ govorijo guni, ki pač delajo al pa poučujejo neke tehnike za zdravljenje, al pa pišejo knjige….hahahaha…..in kar se mene tiče, je to itak komercila….pač zaslužkarji….hahahaha….jst nimam nč proti tehnikam, kakšne tehnike za sprostitev so prou kul…prouzaprou smo tehnološka civilizacija, tk, da tele njuejđerji men prouzaprou niso nč kej posebnega, ampak mi je v bistvu čist normalno, ker je katoliška cerkev že rahlo preživeta in je blo potrebno najdet nadomestilo zanjo….koncept je pa v večini podoben….hahahhahaha….pol pa itak vsi dnar v žep al pa v zlato, al pa srebro v imenu varnosti in kontrole bodočnosti….pa vsi govorijo, da je potrebno kontrolo sprostiti in zaupati….hahahaha….eno je govort, drugo je pa delovati…hahahaha…pa najbolj se narežim, ko večina ljudi, s katerimi se pogovarjam govorijo o neeki matrici, da bi pa spoznavali povsem iskreno svoje delovanje, svoj miselni svet, ki jim prevaja čustva, tega pa ne zasledim v pogovorih, niti v večini kao duhovnih knjigah….večina propagira neke svoje tehnike, s katerimi se povezujejo z višjo inteligenco al pa iščejo vzroke v prejšnjih življenjih, kt zmešani….hahahaha….matr, je fletno….vzrok za večina težav, ki jih ima katerikoli človek je v njegovem delovanju, ki ga vodi njegov miselni svet in, če je človek napet, jezen, ima zdravstvene probleme, si jih je pridelal z nesprejemanjem sebe….zato se mu pa tut situacije večina ponavljajo, da bi le dojel svojo šolo življenja….ampak ponavadi človek raje menja ljudi okoli sebe, kakor da bi se iskreno spoznaval in se seveda večina kaže na zunaj drugačnega, kot v resnici je…..hahahahaha….iskrenost je za mene edino, kar človeku res pomaga in to iskrenost do samega sebe, ker, če je do samega sebe iskren, je tudi do drugih….hahahaha…..če pa človek šmugla s seboj in si potvarja resnico, pol pa tut šmugla s svojo okolico in pač enkrat govori eno in, ko pride v drugo situcijo, pozabi, kaj je govoril prej in seveda pove čist nekaj drugega in ko ga recimo spomnem na prejšji govor ima itak takoj zagovor, da ni tko mislu, pa, da jst tega ne razumem, pa te zadeve…..hahahaha…..to je že itak rutina človeka….hahahaha….in dokler človek pri sebi resnico potvarja, ne more živeti v realnosti, ampak živi preprosto v svoji iluziji…..hahahahaha….sej, verjetno sem jst čist preveč preprosta….pač norc, kt norc…hahahahaha…

hahaha…tale propad sistema al pa civilizacije je v bistvu resna zadeva, ljudje pa mislijo, da se bodo rešili s kopičenjem dragih kovin…..hahahahaha…..kar se mene tiče, bo skret papir mogoče kmalu več vreden od nevem kerga srebra al pa zlata, no, ja rit si tut z listjem lahko obriše, če je pa zima, si jo pa s snegom brez problema obrišeš….hahahahaha….pa tut zlato al pa srebro človek ne more jest, da bi pa nekdo menjal hrano za srebro, če hrane naprimer ne bo, pa tut nevem zakva bi menjal….hahahahaha….tk, da brez panike je reku ata Švejk….hahahahaha….

men je vseeno kolk ma kdo dnarja, al pa telih kovin, al pa nepremičnin…ko gre zares velja samo trezna, mirna glava in solidarnost, vse drugo za mene nima prou nobenega pomena…..hahahaha…me prou zanima kolk ljudi se bo šlo neke tehnike za željeno realnost, če se vse okoli njih podira….hahahaha….

draga strelka, res je prou lep sončni dan in še več se nam jih obeta….juhuhuhuhu….tk, da vsem želim veliko sončnega smeha…in seveda so tole nebuloze, ki jih berete na lastno odgovornost….tk, da jst sem odgovorna za sebe…..vi pa sebe….hahahahaha…no, ja, jst povsem in z veseljem prevzamem odgovornost tut za tale moj živalski in rastlinski svet okoli mene…juhuhuhuhuhu….hm, včasih je pa tut bruhuhuhuhu…hahahahahaha….poseben, če ga s kakšno družbo mal preveč nagnem, pa še to, takrat, ko mešam alko….hahahaha…pa ne z vodo….hahahahahaha….tk, da sonce, voda, zrak svoboda in tut bruhuhuhu ni več prisoten….hahahaha…

zdej si grem pa eno obaro skuhat, sem si jo prou zaželela, kuker neki na žlico, sam še ne vem, al bi telečjo al bi kurjo…hahahahaha….matr, mam problem….hahahahaha…bilo kuda, problem rešim svuda….hahahahahahaha…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Živi bili pa videli ….Big smile..???

pozdravčka…Big smile
    Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Smile
    Uf Rezinica ..danes nalagajo vsi -večina …samo men osebno ta kaos ni všeč ..teb npr je …Big smile
    No meni pa ni …vse nekaj zmešano vse dovoljeno …no tako potem pa za tančico hudobije …pač geslo …
    tko je Bog hotel …

kapital je še vedno največji frajer na tem svetu ….na žalost….ma moč …in podreja male ….
    Jp in se čist strinjam …ko ne bo ne vode ….ne zemlje čiste …potem ne bo tud hrane …in tisto ti tudi zlato potem ne bo nič pomagalo …

sam pomahal boš in če boš mel srečo …se vidmo v drugi dimenziji …Big smile

ajd …lep dan…Wink

Lepo je če deliš

Normal
    0

21

false
    false
    false

SL
    X-NONE
    X-NONE

/* Style Definitions */
    table.MsoNormalTable
    {mso-style-name:”Navadna tabela”;
    mso-tstyle-rowband-size:0;
    mso-tstyle-colband-size:0;
    mso-style-noshow:yes;
    mso-style-priority:99;
    mso-style-qformat:yes;
    mso-style-parent:””;
    mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
    mso-para-margin-top:0cm;
    mso-para-margin-right:0cm;
    mso-para-margin-bottom:10.0pt;
    mso-para-margin-left:0cm;
    line-height:115%;
    mso-pagination:widow-orphan;
    font-size:11.0pt;
    font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
    mso-ascii-font-family:Calibri;
    mso-ascii-theme-font:minor-latin;
    mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
    mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
    mso-hansi-font-family:Calibri;
    mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Aleluja

Hihi, sem se čist zanurala s tem barvanjem pirhov, pa vidim,
    da je novovstali kristus že zdavnaj podelil vsa jajca,…sindikalni golaž je pa
    tudi že mimo, kakopak vsako leto prvega maja plezamo na bližnji vrh, ker talajo zastonj
    klobaso z zemfom ali golaž. Ali ali. pijače je pa itak v potokih, naša lokalna
    plehbanda je vsekakor živ primer, kako se reči streže, bog jim požegni, da so
    le stali koker tolk pokonci, takole nabuhli od maršov in budnic.

Fak, čist za mojo dušo, trube, to mi deli, živel 1.maj, in
    drugi maj, sam da je fraaaj.

Krasno, Janko, da boš delal piknik, kot edini in avtentični izumitelj palcomata, sem menda ja že na guest
    listi:)

aja, jst vse pijem, kar je pitko, ne tolk ene hrane
    skupovat, da pol za pir zmanjka,hihi

ej Strelka, tebi je Pehta do gležnou, vi pa res velik veste,
    je reku KekecJ

Ampak res, Strelka, pogruntaj neki za proti celulitu,
    bršljan menda, to je taka tržna niša, še maj se ni začel, že najedajo po tv ju
    s temi reklamami, lol, morje se bliža. Hvaljen bog, da nimam grama maščobe, pa
    tut celulita ne, kje pa. Je grd, menda, pol ga že nimam.

Hehe, ko smo lih govorili od kozmetike in šamponov in krem
    za sončenje……

Pravi žena svojemu možu: Dragi, mislim, da bom preštekala na
    naraven videz kože, brez ličil, pa take fore,….

Pa pravi dec: draga, pa misliš, da imaš kožo za to?

Takle mam, nč posebnega, sam da se javim, pa da povem, da je
    vse vredi z mano, hehe

Super vreme je, no, mejdun, samo slana ga serje zadnje dni,
    moramo pokrivat določene rastlinice, pa saj nebi verjel človek, da že peti
    poiskus kiwija, pa vsem raste, samo moj je zažet k sto mater. Prvič ni
    prezimil. To je dve leti dela praktično. No, pol je prezimil, dva od treh, ko
    je treba imeti oba spola, smo nadomestili, je prezimilo, nakar je letos model
    od voluharja vse porukal, mislim ej , itak rabi štiri leta, ….no saj bo, sedaj
    sem dala v mrežo vse nove, foter je pa voluharju psa dal. Moram povedat, ker
    smo se režali kot norci, sj veste, sistemi, kako zatreti škodljivce, eni
    predlagajo da postaviš koker pristajalnik za naravne sovražnike voluharja, to
    so razne kanje, orli sokoli varianta, itak , no to je v reviji pisalo in smo
    pocepali, da se ti kanja tkle vsede, pa sredi mesta, da ne rečem, no, sam je bila
    še ena hujša, da češ mačke, te pa te! ga
    preženejo zaradi svoje igrivostjo sem
    ter tja, in ga moti, kao, no, mi imamo
    pet mačk, pa če so povprečno igrive, ga nebi smelo biti blizu:), so pa vse
    sedele točno nad rovom, so ga navohale,ne pa zaradi igrivosti. Kake majo, sam
    da neki pišejo. Tak da upam da sedaj pa bo, kiwi, jovo na novo, čas itak
    imam, par let, pa bo že za marmelade
    delat.

Pokrit je bilo pa treba tudi čajote,
    bodičaste buče,Geek

mater ene najboljših buč
    ever, človek jih ima komot namesto trte, mi jih tako tolčemo, da smo jim
    prav stebre naredili, pol se pa razpleza in razbohoti, pridelek je pa v 99%
    100%.hvaležno obilen,in obstojen na primerno hladnem skozi celo zimo, no mi še imamo lanskih šleper, neverjetno dolgo zdržijo. Pač toča je pol edina jeba, po slani.

no meni so vse buče ene najboljših
    ever, ker tiste medene muškatne buče pa res obožujem. Jst sem hujš kot en pujs,
    krompir buče, rdeča pesa, lol. Tak bolj pretegnjen pujs sicer, kot že omenjeno brez špeha in celulita.Pig

Aja, kaj je to s srebrom in nakupi, pa
    da bo vse šlo u qu***? Klinc, nimam kreditov, da bi me po tej plati razveselil
    propad finančnega sistema, me pa nadvse veseli , kakopak, po vseh drugih
    plateh. sem pa tudi že čist histerična in grem po konzerve za zaloge in
    sanitetni material, sars maske,kaj še,em…..klinc, alkohola imam u kleti dost,….kake
    cigaretke:)

Aha, teta pehta, alias Strelka, a ti
    mogoče več kak naj stevio posadim, mislim a jo lahk odzuni u vrt, al u lončku
    noter? Daj jo imam u lončku pa bi ji rada dala dost prostora ko je malo na
    ozkem. Kakšno zemljo ima rada, to ne wem.

No, kdorkoli karkoli o tem ve, naj
    nemudoma javi na 043 454 777 hihihi, not , da navte res klicarili, kaki
    bukvalisti, ne vem čigava je ta številka:) no, nebulozniki plis, kak nasvet.

oink oink

Hug

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Sem ravno pred kratkim …gledala v prospektu od enega vrtnega centra tu blizu nas …da prodajajo rastlino stevio…
    Nisem se sicer še pozanimala a jo imajo al ne …a jo imajo samo v prospektu.

Ja nič Stevia je južno ameriška rastlina …torej ji paše toplota ….
    NIsem jo pa še imela -gojila…tko da ne vem …menda je kar občutljiva za gojenje…posebej čez zimo jo je težko obdržat ….ker rabi tud vlago ….Smile
    Najberž človek , ki ti jo je prodal al pa daal sadiko ..mal ve kako jo je pridelal….mal ga za rokav pocukaj …
    Pa reci Kosobrin vi pa res veliko veste…LOL, če je Kekcu pri Pehti uspelo …bo tebi še lažje…Big smile

Uživajte…Smile

Lepo je če deliš
Prikaz 813 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.