Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 764 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

Normal
    0
    21

false
    false
    false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
    table.MsoNormalTable
    {mso-style-name:”Navadna tabela”;
    mso-tstyle-rowband-size:0;
    mso-tstyle-colband-size:0;
    mso-style-noshow:yes;
    mso-style-parent:””;
    mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
    mso-para-margin:0cm;
    mso-para-margin-bottom:.0001pt;
    mso-pagination:widow-orphan;
    font-size:10.0pt;
    font-family:”Times New Roman”;
    mso-ansi-language:#0400;
    mso-fareast-language:#0400;
    mso-bidi-language:#0400;}

Rezina …si je vzela dopust …..al pa kaj pa vem je že čist
    krtek ratala ..pa rine in rine po zemlji …zdej ima že vse preorano ..pa
    posejano in posadeno….

No skratka kakorkoli že pošiljam najboljše….Smile

Oh jaz sem si pa danes privoščila en hud sprehod…uf saj ni
    bil sprehod …dobesedno sem po nosu hodila …tko je bilo strmo…

Priporočam …nobena savna ne da takega učinka …kot hoditi v
    hrib .v strmino …

Sploh nisem imela namena ..se podat , ker sem šla samo nekaj
    iskat ..pač ene rastline ..pa jih nisem dobila …

Me je pa istočasno firbec začel matrat ..kam presneto vodi
    tista pot …na novo narejena v bistvu
    drča …so jo pred letom al dve naredili …čist na silo …da so les spravljali v dolino.

Nekako sem približno vedla kam bi prišla, če premagam tist
    breg po katerem dobesedno laziš po nosu…pa
    kljub temu…sem šla.

…kdo bi si mislil , da ko bom do
    polovice prišla …da bom prispela na eno tako luštno jaso …pa kar ravnina ..kljub da hriba ni konecErmm..kot ena stopnica ..evo zadnja do vrha…

Hja dobesedno kot v pravljici…nobenga hrupa …sam tiste tri
    ne tako velike smreke…nič oskubljene ( ponavadi ti kmeti spodnje veje odsekajo
    ..da se bolj debeli …pa recimo je več debla pa les brez drč) pa trava …ja vse je že
    pozelenelo …mal sicer prekmalu za tako višino ..noh ja …

…skratka prišla sem čist drugam kot sem mislila.

Sicer mi je bilo zelo všeč …pa vseeno, mal čuden občutek ko
    ne veš grem zdaj levo al desno pa čist
    na nepoznanem terenu ,nazaj po tistem bregu kot sem prišla pa nočem….ker me
    bodo preveč kolena bolela…

Grem naprej kako že do konca …in vola greben …jaz pa
    veselo po grebenčku …

Tako prišla sem na vrh …razgled pa čudovit …vse sem vidla …cerkvico,
    ki jo ponavadi gledam gor sva bili v isti ravnini ..samo vsaka na drugem hribu …

Super razgled …sem ker mal občudovala to …pa kje ljudje vse
    hiše gradijo …v kakšnih bregovih….

Tud ena makadam cesta
    se je v daljavi vidla …pa ena znana hiša …pa še dve …

Jes vem kje sem …sicer kar par sto metrov drugje kot sem
    mislila da pelje moj drča …pa vseeno nisem ravno zadela tarčo ..ampak izletek
    oz. sprehodek je bila pa čudovit…pa zdrav ….Big smile

Nobene filozofije ..pa čudnih misli …ampak pač poslušat srček …ko je kar tiktakal pospešenoBig smile, pa mal globje dihanje …hjm ja pljuča delale na polno..pa sveži zrak …pa prazen um …

To ti je užitek ….Big smile

Pozdrav…Wink

strelka2011-04-08 16:16:28

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Halooohahahaha…

hahahaha….zmajeslovkaHug….hvala, hvala….tresk-bum…. na naša leta….hahahaha….in brez cveća i sunca bi bla res čista praznina….hahahaha…bilo kuda cveće i sunce nek nam cvijeta i sije svima svuda…hahahaha….

hja, tele skandinavske državice…. jih sicer ne poznam…sem pa na Nizozemskem, kjer sem nekaj let živela, kar nekaj modelov iz severa srečala in res so bli čist alkoholno odbiti….sej ga tut sama nekaj nesem, ampak, tk , kt ga pa teli skandinavci drinkajo in nesejo, to je pa men zgledal že čist preveč ortodoksno…sem pa tut jst taka, da rada probavam nove stvari v hrani in pijači..hahahaha, tk, da sem na Nizozemskem tut neki surovih rib pojedla in so bli Nizozemci čist očarani nad mano, ker so rekli, da tujci po navadi pač ne jedo telih surovih zadev…res pa so se te ribe kao pravilno jedle tako, da si taprvo pojedel v dveh ugrizih celo ribico,kuker pogoltnil, pol pa mal čebule čez, pa hiter en njihov šnops, ki se imenuje ženejver in mislim, da ga delajo iz krompirja…in se streže ledeno mrzel, kuker ti še štamperle dajo na led…hahahaha…matr, jih lohka spiješ tkole mrzlih juhuhuhu, sam pol sem bla pa tut jst čist krompirjeva..hk…hk….hahahaha…mam pa rada dobro domačo slivovko, matr, jo tut že neki let nisem kakšne dobre dol udarla…no, ja, kar pa še ni, pa še bo….hahahaha….js vse jem, res pa je, da zadnja tri leta jem veliko več zelenjave, meso mogoče jem davakrat na teden in seveda imam svoje procedure okol kuhanja mesa, tk, da ga vedno najprej uležim v olju, pač odvisno od mesa….sem pa zlo vesela, če kdaj kje narajmam na kakšno kilco domačega, s kakšne kmetije, kjer se po možnosti živali pasejo zunaj…hahahaha…edino kar nekako ne jem, je pripravljena, pakirana, kupljena zmrznjena al pa hitra hrana….tut nobenih začink, argo kock,umetnih juh al pa omak, pa te stvari ne uporabljam….ni to zdej pač moj princip, če pridem kam na obisk jem vse, ampak sama pa tega preprosto ne uporabljam…kot začimbe uporabljam suha zelišča iz narave al pa vrta….nekako samo cimet, klinčke, sol in poper kupm….sem si pa lih dons spekla kao burek iz mladih kopriv, skute in mladega slanega sira….mam enga frenda iz Srbije, ki me je naučil najbolj preprost način, kako speči burek al na slano al pa na sladko, sam, da je to pol kao štrudelj…..braća srbi pravijo temu načinu bureka gužvanica…jst jim dam nobelovo nagrado za tak recept, simpl kt pasulj….hahahaha…

hahaha draga strelka, ti si res mega modelkaThumbs Up…hahahaha….jp… joo rijem po zemlji kt krt, grizem v korenine od grmov, jih vlečem vun, tk, da sem mela muskelfiber tut v riti…..hahaha….mamicu mi….sem vlekla korenine vun iz zemlje in sem parkrat z ritjo prilendala z vso močjo na skalo al pa na zemlo…..auuu…matr, sem se režala sama seb…..hahahaha….sej tolk, kt se jst sama seb narežim zadnja leta, tolk se v celmu lajfu skupaj nisem narežala…hahahahah….sem danes spet eno kačje gnezdo najdla, bli sta dve kači, pa sem jima mirno povedala, da se bodo pač morale počasi preseliti, ker bo tukaj rastla moja zelenjavca, pa rožce….hahahaha….in sta me čist štekale….sem jima dala mal cajta za selitev, pol sem pa spet napadla korenine grmov in travnato rušo…..ampak, evo, počasi prihajam proti koncu s kopanjem in čiščenjem….seveda mi pa nekaj zelenjavce že pridno raste, pa tut tale vreme je lih tako, kt, da bi ga naročila…hahahaha.. namreč sploh ne bi mogla delati sadik, če bi blo vreme bolj hladno, ker pač nimam prostora v hišci na oknih, tk, da so mi zaradi vremena še vse sadike na terasi v loncih ratale…..hahahaha…zdej tut, če pride ohladitev je večina sadik ze dost močnih, da preživijo…..matr, da mam tako srečo, da je včasih že kar mal kičast….hahahaha…hvala, hvala…hahahaha…..

hahahaha…strelka…tale tvoja pohodniška je pa da bestClap….dober si ti to opisala….bravo….hahahaha….kuker praviš nč filozofije….sam srček poslušat na polno dihat in si upat raziskovati….pa seveda firbec je moje geslo, kdor ne firbca, ta je teslo….hahahaha….jst sem namreč sama blazen firbec…hahaha….mene zmeri zanima, kaj je za ovinkom al pa bolj stran od znane poti…hahahaha….pa včasih čist mirno zrealiziram, da sem se preprosto zgubila…hahahaha….in ponavadi imam pesjanerja s seboj in, če njemu rečem tovariš domov, domov…me zašteka in ga sledim in prideva lepo iz gmajne…hvala tovariš….hahahahaha…se pa čist strinjam s teboj, da je hoja v bolj strm hrib boljša kot savna…..hahahaha….zdele bom pa spet mal firbčna in sicer me zanima kere rožce si iskala….hahahaha…

sem pa na poročilih ujela, da se bo proti koncu drugega tedna ohladilo, tk, da bo men čist pasalo mal dežja, pa te zadeve…sej pravm, kar se mene tiče, je vreme da best in tut čas v katerem živim mi prima odgovarja….res nima nobene ure v bajti…..hmmm lažem, pravzaprav jo imam na mobiju in raačunalniku….hahahaha….da se pač dogajajo skoz večje ekološke katastrofe mi je tut razumljivo in, da nobene molitve ne pomagajo mi je tut razumljivo, ker, če bi molitve pomagale, bi blo že vse tipi topi….hahahaha….vam moram pa priznati, da se mega narežim, ko gledam poročila, sploh kar se tiče naših vrlih diplomatov in menidžerjev in pravnikov…hahahaha……matr, da me je skor pobral od smeha, k je Kordež izjavu, da je država kriva, kaj mu je pa dala možnost, da se je on sploh šou svoje biznise…hahahaha…pa gun od cerkve je pa pr men zmagal, sej ne vem več priimka, ampak je pa rekel okol vseh teh miljonov, ki jih več ni….hahaha….je reku, da je delal samo v dobro vseh nas….matr, da bi mu dala nagrado za izjavo….hahahahaaha…..jst sicer ne vem al to krščanarji, kuker verniki kupjo tko, kot je reku in marbit še molijo za njega….hahahaha…hahahaha…

in to so še vedno nebuloze…nebulizem je bolj frišna znanost, ki temelji na teoriji….bilo kuda vsak ima svoje nebuloze svuda….hahahaha…sej sem mal premišljevala, ker je kuker praznina zdej v modi, pa te stvari, da bi mogoče nebulizem preimenovala v praznoizem in bi ble pol praznoloze….hahahaha….ampak v vsem svojem pol stoletju sem zmeri bla al pred modo al pa za modo…..tk, da jst sem sebe sprejela….taka sem….nikol ne bom lih z modo v koraku….hahahaha…. praznoizem je še vedno na razpolago….hahahahahaha…glavno, da je izem…..hahahahaha…hahahaha…

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    janko
    Član

dr daaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn
    diiijoooooooooooTongue
    ne vem, če veste, da zelo dobr vem, da en kurc vem. ampak res…
    a će vas mal preberem, bo kej drgač?

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

hahahahaha……dragi JankoHeart….hahahahaha…..če nas boš mal bral, boš mogoče za dva qrca vedu…hahahaha….ampak, za koji qrac pa sploh morš kej vedet….Wink…no, ja, marbit je na zdravje vse, kar mora člouk vedetBeer al pa dogajat…..hahahahahahaha….ne vem…..hahahaha…..ali ipak, da se u cajtu in prostoru ne izgubiš, je fajn mal na zdravljatApprove….pol je pa men čist useen za ker qrac kej veš al pa neHug….hahahahaha…..sem učeraj nardila regratov med, pa ga bom dons s šnopsom oplemenitila, kuker regratova medica, tk, da še ne vem kako bo dol po grlu stekla…..mogoče bo za en qurc…hahahaha…..ali ipak na zdravje…Beer…hahahahahaha…

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

ejga, ejga…pokorno javljam, da sem nardila mešungo, kuker regratov med in i šnops od soseda….hahaahaha….juhuhuhuhu….mi je super ratalo…sej vem, da se mora se mal uležat, marbit en mesec al pa dva….in bo pasal kt ata na mamo….hahahaha….sem pa dobila idejo in sicer si bom mal več tegale regratovega medu nardila in pol ko se bo ohlajal, bom še žajbel noter dala, da bo spustil svoje, v drugega bom pa kakšno drugo zelišče dala, pa bom mela različne okuse….hahahaha….na zdravje….hahahahaha…sem pa delala regratov med tako, da sem en večer prej namočila cvetove v vodo in dodala dve limoni na rezine narezani in tut eno pomarančo in drug dan, ko sem ga pokuhala in precedila in ga ponovno dala kuhat s cukrom, sem dala slabo kilo cukra, tk, ene 20 dkg manj………drugo rundo bom verjetno podebljala s pomarančo, kuker dve pomaranči in dve limoni…..in tut cuker bom obdržala na manj kot kilci…..hvala, zmejeslovkaThumbs Up… hvala strelkaThumbs Up… na sodelovanjuClap, glede tegale recepta okol regratovega medu….namreč, strelka, ko si ti izjavila, da je mogoče presladko…..sem se odločila in zmanjšala količino cukra…..hvala nebulistki…..hahahahaahaha…..pa seveda na zdravje s svežo….njami…regratovo medico…Beer…..juhuhuhuhu…..

matr, zdele mi je pa spet uletela guna pesmica…življeenje je lepo, če ga živiš…tako, kot ponuja se samo….tralalalala…….hahahahaha….vsem nam želim prijetno sončno nedeljevanje….hahahahaha….

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Halohahahahaha….

kolk pa lep ponedeljek ane….hahahaha…danes je bil dan za cvet, pa sem mal rožce presajala in sadila…..matr, se mi zdi, da sem skor vsa semena rožc pokupla, kar so jih imel v trgovini, različnih vrst….hahahaha….jst sejem in sejem in zalivam in zalivam in presajam in presajam….hahahahaha…..sem zgleda fulll gredic in gnezd naredila, pa jih bom zdej izpopolnila z rastlinjem…..juhuhuhuhuhuhu…..se mi zdi, da imam res začetniško srečo, kuker mi vse, kar sem posejala močno bode iz zemlje…..jst pa letam okol z načrtom v roki, kjer imam napisano, kaj je kje posejano in valjda za nekaj rastlin sploh ne vem več kaj je, ker sem si pozabila napisat….hahahaha……tole moje vrtičkovanje je skoz bolj zanimivo….hahahahaha….pojma nimam….hahahaha…..ampak mi pa fulll znese in ratuje…tut brez pojma….hahahaha….kuker bo pojem pršu mal kasneje…..hahahaha…..raste pa vse…..hahahaha…lave you zemeljca….love you sonce….love you people….hahahaha….pa seveda love you zelenjavca in rožce…..hahahahaha…

sem mal posrfala po forumu in se narežala…..hahahaha…..dons je zdravje pač biznis….pa bolezen tut….hahahaha…..tk, da bilo kuda biznis se dela svuda….hahahaha…..čim več bolnikov narest in čim bolj prestrašit ljudi, pa bo biznis in za uradno medicino in farmaciijo, pa seveda tut za alternativno…..hahahaha…..oboji pa ponujajo svoje tehnike za ozdravitev….tak je…..hahahaha….men osebno so tehnike čist pri srcu….recimo tehnika vožnje z avtomobillom, pa tehnika plavanja, hoje, dihanja….hahahahaha…….js naprimer rada plešem, zmeraj sem rada plesala in si velikokrat odplešem in odpojem….hahahaha…zadnijč me je strelka mal sprovocirala s svojo zgodbo hoje v hrib….tuki namreč, kjer prebivam ni nekaj blazno strmih hribov, ampak še vedno pa je mal hribčkov, sicer bolj položnih ali ipak….pa sem se mal zamislila, kako bi jst svoj telo še mal iz rutine spravila z nekim izivom in evo sem si namislila….hahahaha…in sicer bom vsak dan laufala proti večeru ne več po ravnem, ampak v hrib, pa, da vidm tole mojo kondicijo….hahaha…..sej še nisem začela, zdej sem si sam namislila….hahahahaha…..pa fulll mam dobro opravičilo za danes, da ne grem laufat…hahahaha…in sicer mi je včeraj spodrsnilo in sem si mal stopalo pri prstih presekala, sem bla bosa…hahahaha….tk, da vsaj tri dni še ne morem laufat…..uf…uf….sem se kar oddahnila….hahahaha…..ampak jst sem trmasta in bom tut laufala v hrib, ker me res zanima tale moja kondicija….hahahahaha…..pa zmeri kar mal uživam, če zmeštram svojo rutino…..kuker bilo kuda, rutino z užitkom jebem svuda…..hahahahaha….norc, kt norc…hahahaha….

kuker sem že rekla, je dons dan za cvet….bodimo v cvetju…..flower-power…hahahaha..

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Rezinica …to ni bilo provociranja …to je bil samo strelkin prosti spis – na temo drčaLOL…pa njeni občutki …
    Veš kaj se mi je pa še isti dan zgodilo potem zvečer ko sem gledala poročila –
    slišala poročila ….previdnost hoje po gozdu , še posebej po kakšnih gozdarskih …ker je nevarno , nikoli ne veš, če slučajno kje pade kakšno drevo ….in te čist ponesreči lahko poškoduje…
    no sem si rekla a je to sedaj naklučje al meni opozorilo …hi , hi …
    no v mojem primeru ni bilo nič nevarno …ker sem tam samo jaz ….no pa par ptičkov je žvrgolelo …in nobene motorke ….Clown
    Tko za drugič …Smile, je pa fajn če človeku kaj povejo …Big smile,

tako …ja jutri bo pa dan za solato …tko bodimo v solati ….za juter …Big smile

pozdravWink

Lepo je če deliš
Prikaz 764 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.