Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 71 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    Član

zlati rez wrote: Čuj ti, dragi nas AVATAR, jest bi ti priporocala da se ga ulijes z domaco kvalitetno kapljico…no, ja lohk pa tud kaksen kvalitetn viski nad 50 everckov pa s slukom vode iz studenca…mmmmm…….hmmmm, kar se pa tice tabelga, sem pa slisala, da je vse skupi en sranje pr ns, razen ce nimas veze…, je pa tanartaboljs, da jo sibas kam u tuje kraje…ti bo nos ziher dalj casa sluzu….vohat je pa le treba, ce ne druzga vsaj omamni vonj domacga rdecga, pol mi je pa cist useen s kerga konca Slovenije jo prmasira…hahahalove youHeart

No saj AVATAR spusti kaj žgečega po grlu…ampak ni poanta v tem…

Tisto zgoraj, povdarjen tekst…sem napisal zaradi tvojega navdušenja nad Don-om…pa tisto, da smo vsi driske-prdeci-kakci…vsi nepomembni…vsi in vse tako nepomembni kot prah pod nogami…itd

No tako ljudem v razmislek…Avtorji pišejo vse mogoče in nemogoče…vsi poznajo absolutno resnico…vsi tako radi neverjetno zakomplicirajo življenje…

Te zgodbe so dobre za prestrašit otroke…ali limanci…na katere se ujamejo naivne kokoške…

Te tvoje nebuloze so dobre za prijeten smeh…saj je lepo od tebe, da tako pridno pišeš…ženske te rade berejo…vsaka na svoj način.

Lepo je če deliš
    ANA
    Član

Te zgodbe so dobre za prestrašit otroke…ali limanci…na katere se ujamejo naivne kokoške…

Te tvoje nebuloze so dobre za prijeten smeh…saj je lepo od tebe, da tako pridno pišeš…ženske te rade berejo…vsaka na svoj način.

Hja, Avatar, ne vem no, ampak če preštejem poste tuki v tej temi, je TVOJIH še največ ( brez da štejem poste od Zlatega reza, se razume )…tko da…ko ko ko ko daaaaaaaaaaaaaaaaak LOL

Mal te hecam Embarrassed

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Hvala, Avatar, da si me pohvalil, hvala….drgac pa mislim, da mi vsi pisemo….vsak po svoje…., jest sm pac bl pr norcih…pa pesnikih…pa takih nebodijihtreba…pa, ce tkle pogledas smo vsi pomembni….tocno tukaj in zdaj….drugace ne bi ziveli tocno zdaj……., tk, da vsi soustvarjamo…vsak po svoje….Boga moli…z Boginjo v sebi…..pa mi je spet prsu Presern na misu….ejga, France dober si…svaka ti kaka…

PEVCU
    Kdo zna
    noc temno razjasnit, ki tare duha!!!!!!!

Kdo ve
    kragulja odgnati, ki kljuje srce
    od zore do mraka, od mraka do dne !!!!!!!
    Kdo uči
    izbrisat iz spomina nekdanje dni,
    brezup prihodnjih odvzet spred oči,
    praznoti ubezati, ki zdanje mori!!!!!
    Kako
    bit hočeš poet in ti pretezko
    je v prsih nosit al pekel al nebo!!!!!
    Stanu
    se svojga spomni, trpi brez miru!!!!!

slismoYing Yang

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Sem, evo glih iz gozda prsla…vam rečem narava je čudovita….pa sm spet mal premisljevala…ja…men je prov fajn tkle mal premisljevat, pa evo, da iznesem na plano…tkle bom rekla, da ja, vsi smo tocno tukaj in zdaj nadpomembni, fulllllpomembni, podpomemni, mimpomembni, predvsem pa pomembni…ampak, nobeden od nas ni pa nc posebnega…hja, tole sem hotla delit z vami…in , ko clovek “nabilda” svojo zavest oziroma jo preprosto zivi… v tem smislu, ne more zivet drgac, kot, da zadovoljno prevzema odgovornost za svoje zivljenje in zivi v skladu z naravnimi zakoni in valovanjem vesolja…..

slismoWink

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,
    nekje v zacetnih postih sem omenila, da sm bla dobra tri leta nazaj pr enmu tipu, ki mi je karte vrgu in seveda mi je povedal, da pac ne zanam dihat, tud trudu se je z mano, da bi dih spravla v trebuh ampak evo nc.
    Seveda jest uletim domu in studiram zakva jest ne morem dihat s trebuhom, tk kot mi je pokazal, zakaj, pa spet glih jest ne…hahaha…Evo, doma knjiga Bioenergoterapija…nas mojster Tadej in na strani 149 Tadej pise o trebusnem dihanju…jest berem…no, evo, pa probejmo glih tk, kot pise….se nastimam, hrbtenica zravnana,noge na tla, diham nos usta …pa gremo….nc…dih ne gre in ne gre v trebuh….no, evo ziher vsi znajo tole dihat, prov mi je, zakva sm pa tk u p….i, da nimam dnarja, evo, bi lohk sla u solo, bi me tam Tadej naucu…al pa Marjan, jest sem bla fulll besna na sebe, da mi niti po enmu tednu vsakdanje vaje parkrat na dan, ni in ni uspelo spravit diha v trebuh…..
    No, pa mal internetam okol teh dihov in uletavam na razlicne site in berem….hmmm, oh …a res…in pridm na en site, k tipo cist po domac razlaga se mi zdi, da je bil hrvaski site, no, tipo razlaga okol tega dihanja, pa da vecina ljudi diha sam s pluci, pa se to sam z zgornjimi…bl plitko…pa si mislim, evo to sm jest…juhuhu…pa berem dalje…pa tipo prav, da mamo glavno dihalno misico, ki ji pravmo diaphragma, to je ploscata misica vbocena proti prsnemu kosu….in, da je to misisco treba trenirat s posebnim dihom, ki se mu rece ognjeni dih in, da je tud mal nevaren, ce mas visok prtisk….no, to,da je mal nevaren me je se bolj pritegnil…evo pa berem dalje…, da je to pac dih, ki se ga najhitreje naucimo, ce gledamo psa kako diha…ja fino…super…hura…ajde psi…pa da vidmo zdej kako pa vi dihate, jest namrec rabm zdej glih tk dihat, da mi zacne delat tale moja glavna dihalna misisca….hahaha…evo, jest gledam pse…in zacnem …cist nalahko nos – nos–nos–usta, cist nalahko, kot psi…pa iz nalahkega na srednje..pa bolj globok…pa seveda cist zadihana …ampak…evo…hura…moja misica je mignla…jest sm dihala moj pasji dih al pa ognjeni in seveda bla cist ampak cist zadeta od zraka…od veselja…, da sm koncno dobila dih v trebuh….hahahaha…in cist slucajno…hahaha…men hcerka prav, ej mami, dej jest sem dubila neki dnarja ekstra, dej ti kej kupim, kaj bi pa rada ????? Jest srecna, juhu…neki bom dobila…in, k me tamala vprasa, dej povej kava bi, pa glih u BTC-ju sva ble, pa jest ustrelim k is topa jest bi rada kej okol Kriya yoge, k sm na internetu neki brala, da je to bolj dinamicna yoga oziroma tolk dinamicna, kuker sam hoces,pa se to me je pritegnil na netu, k prau, da se Kriya joga ne ukvarja najprej z mirom u glavi, ampak zagovarja, da nej clovk kar dela Kriyo, mir bo ze prsu… evo knjigo bi rada ….in glih greva mim male knjigarnice v nevemkeri hali in evo jest dobim knjigo Duhovna znanost Kriya yoge….
    Jest sem se zakopala v studij Duhovne znanosti Kriya yoge in tile stavki so mene cist preprical, da sm zacela uornk delat dihalne vaje, prvo mal po knjigi…pol pa spet velik…po moje……
    Evo stavki””””Z izvajanjem tehnik dihanja oziroma pranajame, se vdihani kisik hitreje absorbira na povrsini misic kot na povrsini zivcev in povzroci staticen elekrticni naboj. Mocna koncentracija na mozganskih podrocjih, ko se izvaja tehnike, poslje vec krvi v to smer. Potemtakem, ker staticna elektrika spremlja normalen pretok krvi, deluje kot katalizator ali stimulans pri prebujanju vecje kolicine mozganskih celic. S tem prebujanjem pride do vecje percepcije, vecjega zadrzevanja, vecjega spominjanja, vecje kreativnosti in tega, kar poudarja joga: vecja pozitivnost, vecja zivljenska vedrost in sreca…
    Se en razlog je, zakaj povprecen clovek uporablja zgolj mali del svoje sive materije, in sicer zaradi svojih vzorcev dihanja, nezdravega prehranjevanja in prekomerne teze, kar ni primerno za pravilno prehranjevanje zivcev. Da bi se zscitil mehanizem mozganov uspava veliko vecino svojih sivih celic. Zato potrebujejo mozgani telesa samo majhno kolicino krvi, kisika…, da bi vzdrzevali zivljenje. Z odstranitvijo sluzi in necistoc in s povecanim polnjenjem krvnega obtoka s kisikom in polnjenem zivcev s prano (s praniziranjem) v daljsem casovnem obdobju, zacne zavestni mehanizem prepoznavati, da se lahko zivcne celice ponovno prebudijo in povzrocijo sirjenje zavesti, imenovano kozmicna zavest….””””
    Evo, jest sem tri leta nazaj zgoraj napisano vzela cist zares in zacela sama dihat, v stanovanju, zuni, najraje v naravi…kasneje sem spet brala na enmu situ o dihanju stoletnikov…imenovano endogeno dihanje.in sem dihala….se mizdi, tk, da folk…use je vzrok – posledica…dihanje je nadpomembno….jest mam se dons moj ognjeni dih, ki ga seveda dons obvladam u nulo..lohk ga delam tud zelllooooooo pocasi……in zelooooo dolgo….., kar sicer ne bi priporocala zacetnikom….bi pa vsakmu priporocala nekaj sekund ognjenega diha, pol pa zavesten kuntinuiran dih….kolk hiter al pa pocasen nej bo pa zdej ta dih…je pa cist odvisen od posameznika…drgac, pa tud, ko sedite za racunalnikom…, ko kuhate….karkoli, spolnite se na dih in nobenga nc ne stane, ce dela v zacetku cim veckrat na dan po kaksno minuto…dve…tri kontinuiran dih….Approve, da pride navada …pol pa skoz dlje…hodit po naravi in zavestno dihat, spremljat svoj dih….oci so lahko pripete na drevesa…na livado…na kamnje… al pa zaprte, kuker kaksnemu pase…dihat s celim svojim bitjem, biti eno z dihom …..cim veckrat na dan….

slismoBig smile

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Jest ne morem drgac, kt da eno zarepam…men je rep tkle za vcasih …ejga…ta bolj….hahahaha

Nas AVATAR pa se kar vse povprek obtozuje….
    da najvec tule ve, se napihuje….
    za egojebo tole vse da best je…
    to……treba it je v ekstreme….
    to point vsake je EGOJEBE….
    plosk……plosk…..plosk…..
    Sej dokler clovk se ne zaveda ….
    da vse vzrok-posledica je
    in valovanje….sredi ciklicnega reda…
    najvec sam sebe jebe….
    In kle se spovnem…hahahahahahahahahahahaha
    na otroski gres “BEBE”….
    Ja, definitivno ….
    od tam prihajajo zacetki vsake EGOJEBE…
    bebebebebebebebebebebebebebebebe
    yo…yo…yo…..go….go….go………

slismoParty

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Od trenutka, k sm imela knjigo Gotswami Krijananda – Duhovna znanost Krija joge…evo, sem jest zacela delati krije-vaje najprej po knjigi, po kaksnem mesecu sem pa ze kar mal po svoje, mi je bolj pasal…in moje vaje so bile pogoste, vcasih vsako uro pet minut…evo zavestno sem dihala in po moje izvajala vaje zmeri skupaj z dihom…zdaj jih itak cist po moje izvajam, point krija joge je , da najdes svoje krije..hahaha…jest sm namrec u soli pr telovadbi ful rada mela atletiko, u bistvo najraje sem laufala na kratke razdalje…hahaha…men je blo da best, torej tud zdej…veckrat zalaufam…pa sm mal zadihana…pa clovk v tej zadihanosti, ce sledi svojemu dihu kmal opazi, da se pri dolocenem dihu…zlo fajn pocut, pol pa ta dih delam-diham zavestno naprej….hahaha…pol pa diham zavestno in krozim z rokami pred sabo v obliki osmice, al pa s telesom, al pa pocepe….hahaha,pa delam skledce z dihom…z zaporami, zavestno zadrzujem dih…hahaha pa diham…..pa si predstavljam belo svetlobo, ki diha z mano v vsaki celici mojega telesa in skozi vsako poro mojga telesa in se razsirja..z mojim dihom, po prostoru..vesolju…hahahaha…, pa diham, pa zacnem s svojo kabalisticno meditacijo……jest sm norc…men je tud v dihu zgleda vse dovoljen….hahahaha…V preteklosti sem si zmeraj mislila, pa zakva tega ze prej nisem vedla…, dons si tega cist nkol vec ne mislim…dons sam zivim …..hahahaha in diham….in se zavedam, da vse pride ob tocno dolocenem casu….za vsakega……hahahahaha…in za ta tocno dolocen cas… se je vredno…potruditi……hahahaha…vam recem….hahaha….
    Jest vam povem folk, ce mate cas, ce mate dnar, ce vas zanima dihanje…pejte na delavnice…dejte zavestno dihat cimveckrat na dan….kuker sem ze enkat napisala – vaja ne ve zakva dela mojstra, mojster pa zlo dober ve zakva dela vajo….., ce pa ste cist u p….i, pa brez dnarja…evo…pa tud lohk zacnete zavestno dihat….sam, ce vas zanima…to je to….
    Naj se povem, da v prevodu krija pomeni kreacija….
    In evo se neki iz knjige “””””Nobeno zavestno stanje ne more biti presezeno, ce ni uravnotezeno. To pomeni, da na katerikoli ravni zivljenja se ze nahajate in, ce ta nivo ni uravnotezen, ga ne morete preseci oziroma transcendirati in napredovati do bolj temeljnega stanja. Ko se to zgodi, ste dosegli visje stanje zavedanja…vedno blizje najvisjemu razsvetljenju kozmicne zavesti”””””
    Zakljucujem pa z mislijo, s katero je zakljucil uvodno besedo prevajalec knige Krija joga….
    Pac, tipo je sedu na zeleznisk postaj u Indiji in je vprasu svetega moza a bo vlak tocen ?????
    Moz mu odgovori “””Le malo je tako vzvisenih dus kot lokomotiva,
    ki gre lahko vase in izven sebe, ima pa tudi
    moc, da premakne druge duse…..”””””

slismoYing Yang

Lepo je če deliš
Prikaz 71 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.