Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 8 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
15. 2. 2011 ob 11:44 #8913strelkaParticipant
drugače pa …meni so bili vedno všeč ..vsi prazniki …zato ker ni bilo šole… je bila kakšna proslava pa športni dan …al frej…
tko da …živel 29 november, pa 25 maj …pa 1 maj ….pa še jih je bilo nekaj ….25 maj je bil pa vedno tak vesel praznik …
Zdaj pa…ne vem če sploh učenci porajtajo …ker so itak nostop nekaj doma …
Po drugi strani pa pol jamer ..kolk se imajo za učit …no ja …čist priblisk …na 25 maj……pa oj mladosti moja …
15. 2. 2011 ob 15:34 #8917zlati rezČlanHalohahahaha…..
juhuhu….zmajeslovka……..bravo nebulistka……hahahaha……..sej, člouk mal manjka, pa je cel internetni razvrat…..hahahhahahaha…..ta prjava je pa bomba…..hahahaha……..hja, kuker si tut ti ugotovila se mi pač mal rola v stilu Mona Lize……hahahaha……matr, sem mal premišljevala kako bi jst opisala stanje, ki ga pač doživljam zadnji teden….hahahaha……..pa seveda se mi zadnje čase use mal meša u mojih možgančkih….pač, berem tole knjigo (psi), pa učasih ne vem več kje mam glavo, pa kje mam rit, pol mi je kar nenadoma use čist preveč jasno, da je že kar mal kuker u stilu Jamesa Bonda……hahahaha…….. sej pravm, cela scena………hahahaha……hahahahaha……pa se mi zdi, da lohka čist po domače rečem za svoje stanje, ki ga trenutno doživljam, da sem noseča sama s seboj…….pol mi je pa čist useen kva si zdele kdorkoli misle…….hahahaha……sej še sama ne vem, kva nej si mislim……hahahahahaha……pač norc, kt norc…..hahahahaha….hahahaha…
ejga, dekleta tale 25. maj sta prima pogruntale….hahahaha…..hahahaha……men je u mojem otroštvu, pa mladosti u bistvu 25.maj pomenu dan ljubezni…..hahahahaha……sej pravm, jst sem že učasih use mal čuden pomešala in po svoje doživljala in si razlagala…….hahahahaha…..tk, da men se komot mal meša že moj cel lajf, pa pač nobeden lih ni opazu, zdej je pa vun bruhnilo…..hahahaha…….hahahahaha………ma, ja enkrat mora…..hahahaha….kva pa čem…….hahahahaha…..hahahaha…
sem dons zjutraj na sprehodu po gozdu pela guno pesmico….love is in the air….everywhere I look around……love is in the air……any time of the year…….hahahahahahahaha……hahahaha….
slišmo
16. 2. 2011 ob 17:07 #8941zlati rezČlanHaaallloooohahahahahahaha….
hahahahaha…..kakšni čudoviti dnevi ane……hahahaha……sem si lih kar skledo regrata odjedla…njami….sej tele moje forenzične raziskave kje pa kdaj nej jst regrat nabiram kle okol, je pretrgala moja sooseda, ki mi je preprosto povedala, da nej grem k njim v vinograd regrat nabirat……hahahahah….hvala soseda, tk, da ga zdej že par dni veselo njamam….hahahahaha………
pa se ukvarjam mal tut s setvenim koledarjem, sej ena semena sem že posjala v lončke, zdej sem pa vrečko boba in graha kupla, pa sem v nizkem štartu, da ga bom ja kuj, ko bo mogoče usjala….hahahaha….pa sem si namislila, da sejem kuker en bob, pa tri grahke, pa en bob, pa tri grahke in mi pol ni treba za grah nobene mreže napet, da bi se vzpenjal, ampak je bob nosilec, pa še kakšno rogovilco dam umes, pa je…..hahahahaha……čim manj komplicirat…..hahahaha……
hja, pa tale knjiga (psi) mi daje tinte pit……hahahaha…..začuda se tokrat nč ne kregam s knjigo, niti s pisateljem…..hahahahaha……..jst sam živim not v knjigi in men dogaja tristo na uro…..hahahahaha……sem učeri zvečer ravno tadrugič knjigo prebrala, sej zdej sem jo bolj počas brala…..hahahahaha…..pa sem obsedela kuker v nekem transu……hahahaha…..in mi skoz misli uleti dogodek, ki se mi je zgodil desetletja nazaj….hahahaha….prouzaprou sem bila stara četrt stoletja……hahahaha…….sva s frendico, ki je tut imela četrt stoletja šli na podaljšan vikend na morje na hrvaško obalo……hahahaha…..frendica je pač imela poleti rojstni dan in sva se zmenle, da ga bova skupaj praznovali, kuker za četrt stoletja se pa že spodob en mal daljši žur……hahahaha……..no, pa midve postaviva šotor na morju in ga seveda že kuj začneva žurat, pa te stvari……hahahaha……in, ko je blo pač konec v diskoteki, sva si midve nakuple še par pirov in sva jo šle proti obali na sončni vzhod…….hahahahaha…..usedli sva se na sredo pomola in uživali v prebujanju dneva……..sej, sva tut klepetali, pa se smejali…….pa uleti en mal starejši tip mim, pa tut je imel pir u roki, pa mal se je tut že majal, pa se razveseli najine družbe……..hahahaha…….in smo se veselo smejali dalje…….pa jst čist mimgrede bleknem, da zdej pa še mal pa bo sonce uletu……hahahaha…..pa me tipo pogleda in me vpraša, če kej rada muzko poslušam……..hahahaha…..ja, seveda, jst sem čisti odklop na muzko, mu rečem……hahahaha……pa se tipo hiter dvigne in ga že ni več……..hahahaha…..midve se mal spogledava, kuker, kva se zdej temu meša, no, ja, mogoče je pa šou po kasetar al pa kej tacga……hahahaha…..in evo, tipo uleti nazaj v samih kopalkah in v roki je imel kuker črn kufer…..hahahaha……..pa naju pogleda in reče……evo sad če sunce…….odpre kufer in vzame vun saksofon, se v samih kopalkah sprehodi do konca pomola in ravno v trenutku, ko je je začel igrati je pokukalo sonce………matr jst sem bla čist začarana……strmela sem v tipa v kopalkah, s prekrasno postavo, s saksofonom v roki, ki je igral kot, da bi bil eno s saxsom, kot, da bi bil eno s sončnim vzhodom, kot, da bi bil eno z morjem……..jst take popolnosti še nisem doživela…….jst sem bla čist v drugem svetu, tut jst sem bla eno……hahahaha……..ko sem kasneje vprašala frendico, da kolk časa je pa zdej igral, mi je rekla, da je pokadila tri cigarete, torej ene petnajst al pa dvajset minut…….men se je zdelo kuker en sam trenutek, ki je bil večen…….hahahahahha……….kasneje isti dan sva izvedeli, da je bil to človek iz orkestra radio-televizija zagreb in da je star nekaj čez sedemdeset let…….hahahahaha…….ampak jst v življenju še nisem videla lepše skladnosti moškega telesa, kot takrat, mamicu mi, da ne…….jst do takrat še nisem doživela lepše popolnosti trenutka, ko ne bi, ama čist nč spremenila……hahahahaha…..frendica je rekla, da je res lepo igral, sam, da kar se nje tiče, bi rajš vidla, če bi bil mlajši…….hahahahahaha……jst sem na ta dogodek že čist pozabila in včeraj se mi je odvil spet pred mojimi očmi in občutek je bil preprosto božanski…….hahahahaha…….sej, kasneje sem premišljevala, da me je verjetno tale goli srebrni eros, ki je natiskan v knjigi, enostavno asociral na dogodek v moji daljni preteklosti……hahahahahahaha…..hahahahaha…..
hahahaha…..evo, sem mal počvekala….hahahaha….pa tale naša draga strelka me je čist zastrupla z guno pesemco….dekle iz zlate ladjice…..tralala….tralala….tk, da jo pjevam že cel dan….hahahahaha….hahahaha…….matr, je fajn……hahahaha…
drgač pa …sej veste…..to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo…..hahahahaha……bodite v cvetju……hahahahaha….hahahaha…..
slišmo
16. 2. 2011 ob 17:17 #8943strelkaParticipant17. 2. 2011 ob 16:50 #8978zlati rezČlanHalohahaha….
hahahhaha…Strelka, ti si res taprava modelka……hahahaha…..ko ti začneš rolat muzko….začnemo usi pjevati…..hahahahaha…..jp, res si en prjazen člouk, pa tut dober filing maš za dj-eja…..hahahaha……..
matr, zgleda, da se gremo spet špijonažo na forumu….hahahaha…sej juter je itak taprava lunca, pa je cajt za dober film v stilu 007…..hahahaha……..bravo Avatar ti si tut en fajn kaliber…..hahahahaha……use se snema pravi naš Avatar….hahahaha….se mi je kar oddahnilo, ker me veliki brat skoz kontrolira….hahahaha……hahahaha….tko se mi sploh ni treba več obremenjevati kdaj sem prdnila al pa nisem….hahahaha…..pač lohka prdim kuker čem in kadar čem, itak se use snema……hahahaha…….pa Tadej tut prau, da se lohka režim kuker čem in kadar čem……hvala, hvala…….matr, da se mi želje sproti izpolnujejo….hahahahaha…..sej se počutm kt u devetih nebesih…..preprosto božansko…..hahahahaha…..
za dons se bom kar poslovila in sicer v stilu Jamesa Bonda……with love from Dolenjska…..zdej grem pa spet mal knjigo (psi) brat…hahahaha….pri kateri pa dobim asociacijo na 007 v stilu….diamanti so večni……hahahahahaha……..hahahahaha…….
slišmo
18. 2. 2011 ob 11:11 #8992strelkaParticipantKaj pa veš ..Rezina ..mogoče sem bla v prejšnem življenju srednjeveški dj …
posebej takrat …hjm ko so mučil “čarovnice in seveda čarovnike” pri men ni blo razlik..ha ,ha ,ha …
da so lažje muke prenašali…Sicer pa takrat so itak mučili nedolžne …pravi so itak ušli …drugač jih danes ne bi bilo…
Hec Rezinica….a pol ti lahko sedaj rolaš muzko …tko preko tehnike ….?
Pa prebrala sem , da so ti marjetke všeč …no če smo pa že pri tem sem jaz itak forumsko gururelala preko marjetk …tko da ti kar polušaj …boš doživela razsvetljenstvo18. 2. 2011 ob 15:34 #9003zlati rezČlanHalooohahahaha…
njet Strelka….muzke še ne morem rolat prek čarunalnika, še nimam ads-leja, mogoče pride do poletja, ne vem…hahahaha…se mi pa včasih zgodi čudež in pritisnem play in se mi pesemca lepo odrola brez presledkov, to se je zgodilo z zlato ladjico in še nekaterimi……hahahahahah…tk, da čudeži se dogajajo…men kot ponavadi skozi muziko…hahahahaha…drgač sem bla pa pred dnevi pri frendih in so me bli pač veseli, pa so takoj začeli nakuhavat, pa sladice pečt, pa te stvari…jst sem se pa usedla k računalniku in celo popoldne in večer rolala muzko iz tvojih marjetic in plesala in pela…hahahaha…….matr, so bli usi presenečeni, kuker…ja mami ( ma, ja, tk me kliče skor pol Lublane..hahaha….mal pretiravam…)..pa so rekel, ja, mami…tale muzka nam zdele super paše…a si spremenila smer, kuker nisem nč elektronke rolala….hahahahaha…..
Drgač so pa men marjetice ene rožce, ki so mi posebno pri srcu in to zaradi mojega otroštva, jst sem lahko ure in ure kot otrok ležala sredi travnika in mi ni bilo niti minite dolgčas…sem bla čist v svojem blaženem svetu, sam, da so me tastari pustili pr miru…hahahaha….to pomeni, da mi ni bilo pač treba non-stop delati po stanovanju in paziti na brata…hahahaha…..tole moje otroštvo se mi zadnje čase vrača v slikah in čustvih…in po nevem kerem ključu ga doživljam na momente kot v transu, ampak s popolno jasnino razuma…..hahahahaha…..sej, vem čist kontradiktorno…..trans in jasnost razuma….jst sem se na tele moje kontradiktornosti že čist navadla…kva pa čem…hahahahaha…..norc, kt norc…..prouzaprou se mi ne vrača samo otroštvo, ampak se mi vrstijo dogodki iz moje preteklosti….kar pridejo v slikah, čustvih in kristalni jasnini razumevanja, včasih prou osupljivo…hahahaha……matr je fajn…prouzaprou je čudovito…nisem si mislila, da je v mojem svetu tolk ene nežne energije in po drugi strani tolk ene bojevniške krvi…hahahahaha…kvapa vem, mogoče to dvoje paše skupaj…hahahaha….
Vsem prou vesele pozdravčke…pa tole so še vedno nebuloze, ki jih brez vas sploh nebi bilo…tk, da rezina vas ma rada, ker mi tko nesebično pomagate pri telem mojem nebulističnem lajfu…hvala…in še moja uradna in neuradna mantra…hahahahha…..hahahhaha…..matr, če je lohka uradna, je pa lohka v istem momentu tut neuradna….hahahahaha….hahahaha….
slišmo
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.