Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 8 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
14. 2. 2011 ob 18:40 #8894jankoČlan14. 2. 2011 ob 20:32 #8895zlati rezČlan14. 2. 2011 ob 23:19 #8907jankoČlan14. 2. 2011 ob 23:21 #8908jankoČlan15. 2. 2011 ob 8:13 #8910zlati rezČlan
juhuhu……janko…….hahahaha…….hahahaha…..evo, draga strelka , pa sva si prislužle jankotovo ploskanje…..hahahaha….in to preprosto z babjim čvekanjem…..hahahaha……..pol se pa še zahvalim za lupčke in seveda v smehu pošljem use u qrac, tko kt ponavad……hahahaha….pa dobim naziv bejbi……..hahahahaha…..hahahahahaa……kle pa guna pesemca zraven paše….življenje je lepo, če ga živiš, tako kot ponuja se samo in ne, da ti ga spremeniš …….hahahahaha……hahahaha…
15. 2. 2011 ob 11:03 #8911zmajeslovkaČlanNormal
021
false
false
falseSL
X-NONE
X-NONE/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Navadna tabela”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}Pišouka, par minut me ni, pa že cel internetni razvrat, da vas ni tale Valentajn u pesti dobu, Rezina,
ti si že dva dni prej začela, hihi, Janko se je pa vsem razdal s poljubčki, ja
ausgecajhnet (odlično, op.prev.)Meni osebno tale valentajn sicer totalno dol visi, ker mi
nea potegne, kdo sploh je, on, jst mam Borovo gostivanje, Ptički se ženijo, pa take.Ej Rezina, sem zamerkala vmes, da imaš Mona Liza nasmešek, a
ni noro, kadar se človek počuti izpolnjen,koker Jaz sem moj Gospod in nič mi ne manjka, cel, ljubljen in ljubezen pružajoč, brez da bi
imel za to sploh kak razlog/objekt. No, saj je razlog….… sploh se mi zdi, da ko enkrat dobiš nasmešek a la BRING IT
ON, pol je vse lažje. Ali pač imam tako
razvit obrambni mehanizem, da mi na režanje udari, ko je štala na vidiku.Drgač je pa ena lepa pesmica od tega nasmeška , Nat Cole,
Mona Lisa…do you smile, to tempt a lover, Mona lisa,
…or is this your way
to hide a broken hart, …Jazz na ekranu, hihi, a se spomnete te oddaje, ko sem bla
manjša sem skos prebrala jaz na ekranu, koker, da so se zmotili za en z, sem
mislila, še rajš sem pa prebrala ck zk skju, pol se je pa foter režu pa me popravu: ce ka ze ka es ka ju, takrat so
že bila zasedanja AVNOJA, pa sem tut mislila, da je posebna sorta noja, koker
emu,….No, še dober, sicer bi štafeta že morala krenit, iz BG-ja,
da bi do 25 maja pritekla v naše kraje, še treba papirologijo na meji
upoštevat, daj ko smo u Šengenu, ccc,mladost norost, ja.No, ostanite mladostni še naprej, življenje je lepo, lav ju ol, aha:
LET THE FORCE BE WITH YOU!
15. 2. 2011 ob 11:23 #8912strelkaParticipantJp ..smeh je pa res fajn …npr. jaz sem se včeraj tolk režala …pred spanjem , da bi me kmalu razneslo ..…nekaj mi je v glavo šinilo, ena čist banalna zadeva …in bruhnila v smeh , ko sem fantazijo vklopla, kako bi to zgledalo . in.krohotala …. to se mi pa še ni zgodilo …
pravi astralni let smehaUživajte…
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.