Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 8 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
13. 2. 2011 ob 23:04 #8883zlati rezČlan
Haloohahaha….
evo mene….hahahaha….matr, sem zdele prou uživala u vožnji….je tko lepo snežilo……prou en romatičen zimski 3D sem imela……..hahahahaha…….
hahahahha…janko, ti si prava perla…..hahahahaha…….tut tale tvoja tehnika je preprosta in praktična, člouk se res ne zamudi preveč…..hahahahaha….čestitam……hahahahaha……je človeku verjeten kuj lažje u lajfu ane, če ma kakšno dobro tehniko pr rok……hahahahaha……hahahahaha…..
matr, da ti čist po resnic povem dragi janko…..jst uživam v vsej tej prokletosti…….juhuhuhu……prokleta, zakleta…..hahahahaha……….to sem tut že od bab slišala, tk da unisex u prokletosti bab, vsaj iz mojih izkušenj, pa seveda sem tut jst mela svoje proklete babe, tk, da mam use razumevanje za proklete babe….hahahaha….pa moja mami mi je večkrat rekla, da je pr men use nekak kt zakleto…..hahahahaha…….bravo mami…………in kva čem, ni blo druzga, kt, da sprejmem use in začnem uživat…hahahaha……hahahaha……hahahaha…..
janko in ostali en big objemček od vesele proklete babe rezi….hahahahah….
slišmo
14. 2. 2011 ob 9:15 #8884strelkaParticipantNormal
0
21false
false
falseMicrosoftInternetExplorer4
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Navadna tabela”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}Jutro …
Unisex….
Saj zdaj je vse unisex.
…unisex frizure ,
unisex oblačila …Vse univerzalno….:)))
Mene npr . to moti … pri hlačah ….kakorkoli že , kljub
vsej enakopravnosti , pa emancipaciji itd …..imamo ženske še vedno širše
boke…čiv , čiv …guruguru
14. 2. 2011 ob 12:11 #8886zlati rezČlanBr dan……
hvala, hvala Strelka za tele dva zadeta ptička……hahahahaha….matr, sej jst sem pa tut že par dni čist zadeta od tegale Valentina- adrenalina……hahahahaha….matr, je fletno……sej po domač povedan ni v moji bližini nobenga posebenga subjekta al pa objekta, ki bi mi pognal adrenalin po žilah……hahahaha…….ampak jst sem pa kar neki kao zaljubljena……hahahaha……sem bla učeri mal na obisku pr frendih, so me usi povprašal o moji zaljubljenosti, da baje kar sijem……..hahahaha…..matr, sem si rekla, kva pa je zdej to…..in use, kar sem se lahko spomenla je, da sem preprosto zaljubljena v ljubezen…….hahahahaha…..sej, se mi zdi, da krivca poznam…..hahahahaha……to je po vsej verjetnosti guna knjiga, ki jo berem in seveda je to knjiga (psi)…….hahahaahaha……qrc, en mora bit kriv, če jst nisem…….hahahahaha…
hahhaha……sej, k sem dobila knjigo u roke in jo začela brat, sem bla srečna, da mam cajt za branje in jst odprem knjigo in jo v treh dneh preberem……hahahaha…….sem bla kar mal vročična skoz branje in sem šele pol na forumu prebrala, da bi knjigo baje mogla brat počas s presledki……hahahaha…….roko na srce, tut, če bi tale navodila dobila s knjigo, je nebi brala po navodilih, ampak točen tko, kt sem jo……hahahaha…..no, ja, sej zdej jo pa prou počas uživam v drugem branju…..hahahaha…….matr, jst se v vseh telih zgodbah noter najdem……hahahahaaha……učasih ne vem al berem zdej najboljšo detektivko u lajfu al znanstveno fantastiko al najlepšo pravljico ever al pa preprosto resnico……hahahahaha…..ma, ja, jst sem en norc pa čist not padem….hahahahaha……
aha, Strelka a teli ženski boki so zdej razlika v unisexu…..hahahahaha….hja, sej se strinjam…….zgleda, da res marbit pr telih bokih velja guna…..da ženska svašta rodi, samo para neće…….hahahaha…..pa mamo pol babe bolj široke boke…….hahahahaha……sej, moški pa po pravic povedano ne more druzga narest s tistim bingeljnom, kt, da nas pljune……hahahaha…..pa pol ne rab zdej lih širokih bokov zarad pljuvanja……hahahahaha……tk, da je narava za use poskrbela…..hahahaha….hahahaha……ma, ja, spet mal bluzim……hahahaha…..kuker blus za mojo bivšo drago…..hahahaha…..hahahaha….
dons je pač tazaljubljen dan, pa nam-vam usem želim big much zaljubljenosti……hahahaha….hahahaha…..
in seveda…….ziljon srčkov…..……naj živi ljubezen in zaljubljenost……hahahahahaha…..slišmo
14. 2. 2011 ob 13:33 #8887strelkaParticipant
Ja tolko globoko pa še nsem razmišljala …o bokih …
samo tako je …sem bolj tega foha…, da včasih so bile ženske hlače bolj tko narejene ..mal globji všitki, cvikelni , pa o bolj na žensko rit pasače…zdej je pa vse bolj ravno …tam na bokih…
pa ne zgleda dobro …al pa so hlače v riti v bokih preozke …
vidš ..to je to…nej se še tko trudmo …so vedno razlike…
14. 2. 2011 ob 14:31 #8888zlati rezČlanaja, cvikelni, pa te zadeve…..hahahaha….hja, jst mam mami krojačico, pa nikol nisem mela problemov s hlačam…..hahahahahah…..kar se pa kavbojk tiče, jih pa tut mimgrede najdem……..prouzaprou so men lih razlike ušeč, jst se nebi nč preveč trudila, da bi jih zradirala, njet….kva nej pa pol delam s cvikelni……….hahahaha……njet…jst sem za razlike….hahahahaha………jst prouzaprou moške obožujem in se strinjam z razlikami…….hahahaha…..hahahaha…….razlike prouzaprou morjo bit, pol pa tut, če so to pač pr hlačah cvikelni…..hahahahahah…..hahahaha…so vsaj hlače bolj zanimive, pol je pa useen kere…..hahahahahaha…….hahahaha…….
14. 2. 2011 ob 15:11 #8891strelkaParticipant14. 2. 2011 ob 17:05 #8893zlati rezČlan -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.