Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 7 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
15. 2. 2010 ob 18:07 #1156AVATARČlan
tadej pretner wrote:
Umrl bom, nisem pomemben, nihče ni…Umrl bom, nisem pomemben, nihče ni…Umrl bom, nisem pomemben, nihče ni…Umrl bom, nisem pomemben, nihče ni…
Ljudje so nepomembni…otroci so nepomembni…družba je nepomembna…forum je nepomemben…službe so nepomembne…nič ni pomembno…vsi bodo umrli…Zlata rezina bo hin…ANA bo hin…vsi, ki to berete boste hin…jaz bom hin…Umrl bom, nisem pomemben, nihče ni…Umrl bom, nisem pomemben, nihče ni…Vsi boste umrli, niste pomembni, nihče ni…nihče ni…nihče ni… … …NIHČE NI
En moj priljubljen avtor je enkrat napisal: “Um, ki razmišlja, nikoli ne more iskusiti zavedanja sedanjega trenutka, ker deluje le v okviru paradigme, utemeljene na času.”
Bo že držalo…za to več ne bom RAZMIŠLJAL…ker bom tako umrl, nisem pomemben, nihče ni, nič ni…vse je nepomembno…ves svet…Don-Carlos…sta nepomembna…vse so samo minljive-nestabilne oblike…vse je maja-iluzija…vse je LAŽ… … …daj mi žganega, da se vlijem….daj mi bel prašek, da posnifam in pozabim… … …Umrl bom, nisem pomemben, nihče ni, nič ni… …Ahhh…hh…h… .. .
15. 2. 2010 ob 19:10 #1159zlati rezČlanČuj ti, dragi nas AVATAR, jest bi ti priporocala da se ga ulijes z domaco kvalitetno kapljico…no, ja lohk pa tud kaksen kvalitetn viski nad 50 everckov pa s slukom vode iz studenca…mmmmm…….
hmmmm, kar se pa tice tabelga, sem pa slisala, da je vse skupi en sranje pr ns, razen ce nimas veze…, je pa tanartaboljs, da jo sibas kam u tuje kraje…ti bo nos ziher dalj casa sluzu….vohat je pa le treba, ce ne druzga vsaj omamni vonj domacga rdecga, pol mi je pa cist useen s kerga konca Slovenije jo prmasira…hahahalove you
15. 2. 2010 ob 19:57 #1161AVATARČlanHe he he…
Ko je um močan in srce čisto…si svoboden-a
Vidite poln modrosti sem…takega modrega modela kot sem jaz…ne srečate vsak dan
Ja, glede viskija imaš prav…samo jaz imam rajši konjak…me poživi in prijetno sprosti…Sem pa zadaj naročen pri eni dami…lepih polnih oblin…kot se spodobi za žensko…je kot zrela-sočna-sladka hruška…zvijala se bo kot jegulja…ko bom Satana iz nje gnal …
Ajd folk…bodite izvirni…bodite samisvoji…bodite svobodni…vse drugo je en kurc vredno…ALELUJA
15. 2. 2010 ob 20:20 #1162tadej pretnerModeratorAVATAR wrote: He he he…
Ko je um močan in srce čisto…si svoboden-a
Vidite poln modrosti sem…takega modrega modela kot sem jaz…ne srečate vsak dan
Ali pod besedo um razumeva povsem različne stvari, ali pa je tistole, kar si napisal z debelim tiskom, navadna neumnost.
Ajd folk…bodite izvirni…bodite samisvoji…bodite svobodni…vse drugo je en kurc vredno…ALELUJA
Hm, če druge pozivamo k tistemu, kar si želimo pri sebi, je to vrsta projekcije …
15. 2. 2010 ob 20:45 #1164zofijaČlanAvatar, jaz mislim, čutim, da si pa ti malo zgubljen na mestu. Saj, dopuščam možnost, da se motim ampak ne vem tole je čudn, ejga.
Kakorkoli že, vsak po svoje hiti počasi, po tej sončni terasi.
Pa še nekaj bi izbruhnila zate, dragi Avatar: KER JE TO, SLEDI ONO. KER JE NASTALO TO, JE NASTALO ONO.KER OBSTAJA TEMELJNA NEVEDNOST, SE ZGODIJO HOTENADEJANJA…16. 2. 2010 ob 8:12 #1177zlati rezČlanBr juter,
sem zdele verjeten celo uro iskala en svoj dokument, k ga seveda se nisem najdla, ampak sem pa najdla ene liste, k sploh nisem mislila, da se obstajajo…, namrec, jest, k sm pred leti noter padla u studij Karmicne diagnostike, jojmene…hahaha, sem si kaksne stvari tud izpisala in sem imela tkole po stenah obesen ni, da ni enih stavkov, besed, se risala sem si….hahahaha…no, pa najdem ene popisane liste, pa evo, tkle se je men keglalo…..”kriv” je pa Ogorevc pa Lazarev….hahahaha, fanta priznajta ze enkrat svojo “krivdo”….hahaha….evo ze prepisujem…..
Tisti, ki ne zeli delati na sebi, postane odvisen od drugega….
Ce se clovek resnicno hoce spremeniti oslanjujoc se na ljubezen v srcu, mu je ucitelj potreben samo, da ga spolne.
Nikoli ni potrebno nekaj delati 100%, 95% je dovolj. Dosezemo isti rezultat, pa ni odvisnosti od koncnega rezultata.
Misel se rojeva iz custev-obcutka-instinkta, njeno obstajanje je nemogoce brez obcutka-custev-instinkta
Dva glavna cloveska obcutka-instinkta
1. za nadaljevanje in obdrzanje zivljenja – odvisnost od zivljenja in zelja…kar povzroca ljubosumje..
2. kontrola ….., ki jo rojeva strah in odvisnost od kontrole povzroca ponos…in sveda agresijo v podzavesti…
Strah od bodocnosti rojeva slabe misli o drugih, posledicno pa slabe misli o nas samih…
Ko pa se znebimo strahu, pa se ponavadi zbudijo zelje. V osnovi vsake zelje pa je osnovna cloveska zelja zelja za podaljsanjem zivljenja… Nauciti se je potrebno obvladati odvisnosti od zelja, kajti prave zelje nastajajo iz ljubezni in se tja tudi vracajo.
Zadovoljstva se odrekajo ljudje, ki ne znajo obvladovati odvisnost od zelja.
Ce razvijamo zeljo in moc za upravljenjem, postajamo odvisni od bodocnosti, ker bodocnost ustvarja to zeljo.
Ce pa razvijamo ljubezen,ki ustvarja bodocnost, potem smo v stanju, da bodocnost spremenimo.
Bolj, ko sem ozavestila svoje zivljenje, vecjo zeljo sem imela, da tudi ljudje okoli mene to ozavestijo. Seveda sem se nervirala, ker temu ni bilo tako. Na koncu vidis, da vsak zivi v svoji zavesti, moja zelja, da me vsak razume popolnoma, je bila v stvari podzavestna teznja, da ljudi oblikujem po sebi in to je izzvalo agresivnost…..
No, evo, tole sem imela pobeseno po stanovanju namest slik…hahaha…, pa mi je blo cist useen kdo pride na obisk, mene je zanimal samo kdo sm jest v vsej tej zmedi materializma, custev, dogodkov…prividov….in to je bilo resnicno vse, kar me je zanimalo…..fullllllll…..zanimalo… in nekako sem vedno imela en obcutek, da se bom evo glih kar spovnla, sam se mal mi manjka hahaha kere hude…..slismo
17. 2. 2010 ob 13:32 #1213zlati rezČlanVem, da sem ze nekje omenila Aleksandra Skriabina, hja, …ravno zdele mi igra….je ene vrste moj ljubljencek….k eni svojih Balad je dodal tudi besedilo…evo…
Beutiful country;
And life is different here…
Here there is no place for me…
There, I here voices…
I see a world of blessed souls….Sej ni nc cudnga, da mi je glih zdele Skriabin uletu, namenila sem se namrec pisat o dogodkih, ki so se mi dogajali, ko sem sredi studija caker, pa meridianov, pa petih elementov, pa knjige Polje, pa karmicne diagnostike…evo, pa mi uleti v roke knjiga “Ženske, ki tečejo z volkovi” od Clarisse….
No, sem si mislila, glih fajn, mal releksa, evo pravljice, super……
In berem…in berem….moram vam povedat, da jest glih nisem, ama skor nikol jokala al pa, ce pa ze, pa tko, da me noben ni vidu, me je blo sram, kva bojo pa rekel….jest sm vendarle mocna….vse obvladam…
No, pa jest berem….pa berem…pa solze…pa berem…pa se hujse solze, pa berem….pa berem….pa se mi strga od joka…, pa mi zacne tect iz nosu…u bistvu iz vseh odprtin…, jest sem jokala in jokala in pocutila sem se neki casa fulll dober, neki casa za umret…knjigo sem brala tri dni in tri dni sem u bistvu prezivela kot v enem vakumu, v glavi od zadaj mi je nabijal, sej me ni glava bolela, sam nabijal mi je….in jest sem jokala iz obupa…iz pripadnosti…iz potrpezljivosti…iz odpuscanja…prbijala sem v svoje mracne skrivnosti, za katere sploh nisem vedela, da obstajajo…..pocutila sem se kot deklica z vzigalicami….cist sestradana….jest sem jokala nad svojo zensko v sebi, ki sem jo spravla cist v kot, brez zraka, kuker tih bod s temi zenskimi stvarmi, jest ze vem kako, men ne bo nobeden govoru….jest sem jokala….za sebe….za svojo….mamo….za svojo hcero….za vse zenske….za svoje brate….ata….in za vse moske….men je tekel od vsepovsod, pa sam vodo sem lohk pila, tud, ce sem hotla kej pojest, nisem mogla….pol sem pa ta cetrto noc dubila ene hude sanje, bolj nocno moro….sej veste, k se zbudite cist premoceni in cist prestraseni….
Tkle je blo…u momentu se znajdem na ulici lepo oblecena, se sprehajam, bila je noc..in kar naenkrat se ustavi vojaski jeep, iz njega skoc druga jest v uniformi gestapa in me zacne brcat…, jest na tleh…sploh nisem mogla vpit, bila sem brez glasu…in jest k brcam z vso agresijo in se uzivam zraven, sama sebe…vsega kar se se spolnem iz sanj je blo neki nenavadnega na moji uniformi, namrec na rokavu levem in desnem je bil trikratna strela v rdeci barvi, kar mi je bilo neki cudno….evo, jest se zbudim cist premocena, prestrasena….takrat sem imela se dva psa, obadva sta me gledala cist prestraseno in cvilila…tk, da nisem vec upala zaspat…
Znam pa danes povezat sanje brez problema, tkle je vsak ma svoj zivljenje ni blema al je zenska al moski, zenski princip je v vseh nas pohojen…sploh ga nocmo neki videt, kao, ja fajn, seveda obstaja….prima pa te stvari ampak…… to se ne pomeni, da ga negujemo…., da ga priznavamo skozi dejanja….ne, dons je moski princip cenjen, zenski pa sam u tolk, da so solzice…hja, pa je treba zascitit…, kera huda manipulacija………blalabalablabalabala
Tole je pa iz knjge “”””Ni nakljucje, da prastara divjina nasega planeta izginja, ko bledi razumevanje nase notranje divje narave. Ni tako tezko razumeti zakaj veljajo stari gozdovi in stare babe za manj pomembne. Nikakrsna skrivnost ni in tudi ni nakljucje, da imajo volkovi in kojoti, medvedi in divje zenske podoben sloves. Povezujejo jih sorodni nagonski arhetipi, zato zmotno slovijo po tem, da so nemilostni ter nevarni in pozresni po svoji naravi…..slismo
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.