magnetni pas

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #2227
  m.m
  Član

  torej… danes sta prišla naokoli en moški in ženska, prodajata magnetni pas (ogrlico, zapestnico) z naravnimi magneti in ker očeta zelo boli hrbet (pred leti imel operacijo hrbtenice, letos pa se je spet malo poškodoval), je rekel, ok, sproba malo pas. menda res čuti razliko, torej ok. zdej mene pa zanima, a je to vseeno morda mal nategancije? podatki o pasu – magnetni pas je narejen iz mehkih elastičnih materialov v treh velikostih, s prilagodljivim zapenjanjem. pas ima 24 magnetov, vsak z močjo 1000 gaussov. sestava – latex, polyester, keramične ploščice, magneti.
  a je tole vredno 170€? resda se ne spoznam na cene teh zadev, sem pa malenkost pobrskala po internetu in za podobne pasove so cene občutno manjše…

  Lepo je če deliš
  #2235
  tadej pretner
  Moderator

  m.m wrote: torej… danes sta prišla naokoli en moški in ženska, prodajata magnetni pas (ogrlico, zapestnico) z naravnimi magneti in ker očeta zelo boli hrbet (pred leti imel operacijo hrbtenice, letos pa se je spet malo poškodoval), je rekel, ok, sproba malo pas. menda res čuti razliko, torej ok. zdej mene pa zanima, a je to vseeno morda mal nategancije? podatki o pasu – magnetni pas je narejen iz mehkih elastičnih materialov v treh velikostih, s prilagodljivim zapenjanjem. pas ima 24 magnetov, vsak z močjo 1000 gaussov. sestava – latex, polyester, keramične ploščice, magneti.
  a je tole vredno 170€? resda se ne spoznam na cene teh zadev, sem pa malenkost pobrskala po internetu in za podobne pasove so cene občutno manjše…

  Takšni pasovi, če so pravilno dimenzionirani, vplivajo na prekrvavljenost tkiva in energijske pretoke. Pri tehle “tvojih” je nenavadno to, da za gostoto magnetnega pretoka uporabljajo enoto gauss, saj gre za staro enoto – že celo večnost je namesto nje uporabljena enota Tesla, kar bi lahko pomenilo, da zadeva ni zelo strokovno zastavljena.
  Kar se pa cen tiče – diktira jih trg. Zakaj ne bi bila cena za tak pas 170 Eur, dokler obstaja folk, ki da toliko zanje. Osebno mislim, da bi bila realna cena nekajkrat manjša, a govorim na pamet – nisem si po netu ogledoval cen podobnih izdelkov.

  Lepo je če deliš
Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.