komunikacija na forumu

 • Avtor
  Prispevki
 • #6141
  tadej pretner
  Moderator

  Ta forum je bil mišljen kot prostor, kjer imajo predvsem tisti, ki hodijo na Šolo za bioterapevte možnost izmenjave mnenj, ki naj bi bila predvsem strokovna. Dejstvo pa je, da je zaradi pristopa nekaterih posameznikov na forumu zaznavnih precej elementov anarhije, ki seveda vpliva na to, v katero smer se forum razvija. In trenutno se razvija v smer, ki mi ni všeč! Zato nameravam v bodoče hitreje odreagirati na poste in njihove avtorje, ki so konstantno nihilistični, anarhistični, nedobronamerni in skratka, škodljivi za forum.

  V “pravilih obnašanja” imamo predvideno opozarjanje avtorjev neprimernih postov, ki pri določeni stopnji “opozorjenosti” privede do začasne/stalne blokade dostopa na forum, ampak pridržujemo si pravico do blokade tudi brez predhodnih opozoril.

  Demokracija je fajn zadeva, ampak če je folk nezrel, zlahka preide v anarhijo. Zato si moderatorji/administratorji pridržujemo pravico, da ocenimo, kateri posti so za na forum primerni in kateri ne in jih, če ocenimo, da je tako prav, iz določene teme tudi umaknemo/zbrišemo. In vsake razprave o načinu našega dela so brezpredmetne.

  Na forumu je nekaj tem za neeprilagodljive (samooklicani gurudži, kakšen bi moral biti Avatar, nebuloze) in prosim, da se greste neprilagodljivi egotripe izključno v teh temah! Moram rečt, da mi je zoprno, da moram pravila igre zaostrovat in jasno mi je, da je to do neke mere tudi antipatično, a ocenjujem, da ta hip potrebno.

  Ponovno torej izpostavljam kakšne poste/avtorje nameravamo v bodoče nekoliko ostreje cenzurirati/izločiti/blokirati.

  Brisali bomo poste, ki bodo:
  – žaljivi in nedobronamerni
  – ne bodo povezani s temo
  – bodo formirani nejasno (žlubodranje brez poante)

  Blokirali bomo avtorje, ki so/ bodo v svojih postih konstantno nihilistični, žaljivi in nedobronamerni.

  tadej pretner2010-10-24 08:43:03

  Lepo je če deliš
  #6209
  zofija
  Član

  Živjo Tadej, Amadea in ostali člani…..

  Mogoče je to moj zadnji post in mogoče bo zbrisan, ne vem, za sedaj vem tole, in to tudi hočem podeliti z vami…….

  Najprej se opravičujem, če so komu moji posti bili žalitev ali pa nedobronamerni. Opravičujem se za vaša, tvoja, njegova, njena čustva, ki so jih moje besede sprožile…….Ne opravičujem se pa za moje besede oz. poste, za moje delovanje, za katerem stojim v vsakem trenutku tukaj in sedaj, saj tako tudi živim in mislim in delujem in pol seveda to tudi napišem, če je prilika.

  Ker kakor tudi ti praviš Tadej ima kovanec dve plati oz. palca dva konca in to seveda velja v vsakem trenutku in za vsakogar, a ne?

  Če je temu tako, bi ti rada pokazala to drugo plat kovanca oz. palice.

  Užaljenost(žaljivi posti), nedobronamerni posti..hm, hm….Recimo, da bi tudi jaz lahko bila užaljena ali jezna itd., ko si mi ti recimo parkrat na moje poste nazaj odgovoril, da so moji posti kokodakanje, žlobudranje, filozofiranje, prazni samogovori, monologi in ne vem kva še itd. Jaz pa že vse skozi govorim, da pišem iz svoje notranjosti, svojega razmišljanja, samospoznavanja, in osnova temu, so pa moje izkušnje in moj trud, moja namera in moje samospoznanje. In ti recimo temu praviš kokodakanje, žlobudranje(ta beseda mi je všeč, jo pa prej nisem poznala). In jaz bi bila lahko zelo užaljena, kaj misliš?

  Jaz si mojega življenja tukaj in sedaj, moje notranjosti, ne morem predstavljati z strokovnimi besedami in se potem tudi ne znam strokovno izražati in trenutno nimam nobene potrebe po tem, da bi se nekega duhovno-strokovnega izražanja tudi naučila. Zame bi to pomenilo, da se jaz pogovarjam z umom, namesto, da živim trenutek kar se da polno in seveda z vsemi mojimi vrednotami(dosti je bilo za mene že iluzij v življenju).

  Če pa ti želiš, da odidem iz foruma, mi pa to samo direktno napiši in že me ni več. Pa ne bom čisto nič jezna ali pa užaljena……saj, zakaj bi pa bila, saj sem se veliko od vas vseh naučila in to je moj zaklad. Lahko mi pa to rečeš na lep način, lahko me pa tudi primerjaš recimo z drekci od mačk ali pa prdci od človeka, anarhisti itd., način katerega izbereš je še vedno tvoj način in tvoja notranjost, in seveda tvoja svoboda, kakor je tudi moj način in moja svoboda. Saj si vendarle človek in te spoštujem. Moja stara mama(najbrž maš naše familije že poln kufer, no ampak vseeno) je vedno rekla: Ja, en red pa že mora biti, pa čeprav je slab……

  Bi pa tukaj tudi Nataši odgovorila, če bo to prebrala in sicer: Nataša, ne boš verjela ampak Bog deluje tudi čez tak zakompliciran um in energija tudi, in za mene je to eno in isto…….

  Še enkrat se opravičujem za vaše občutke, ki ste jih doživljali ob branju mojih postov.

  Uživajte in lubčka vsem……
  Lepo je če deliš
  #8470
  Bojana
  Član

  Jaz pa sem rada tu, vendar nisem v vaši šoli za Bioterapevte. Ker gre za zasebni forum bi najbrž morala vprašati, če lahko sploh kaj objavljam, sprašujem?

  Vsem skupaj želim en krasen vikend.

  Lepo je če deliš
  #8478
  strelka
  Participant

  LOL
  Bojana …lej tole …
  KomunikacijA je izraz, ki označuje sporazumevanje med ljudmi, pa tudi z računalniki in napravami ali pa računalniki med sabo.
  Tko da … …LAHKOCoolStar

  ups ..spEt me je zaneslo…LOLTongue
  Embarrassed

  Lepo je če deliš
  #8485
  Bojana
  Član

  strelka wrote: LOLBojana …lej tole …KomunikacijA je izraz, ki označuje sporazumevanje med ljudmi, pa tudi z računalniki in napravami ali pa računalniki med sabo.Tko da … …LAHKOCoolStarups ..spEt me je zaneslo…LOLTongueEmbarrassed

  Dobro vem kaj je komunikacija, nisem to spraševala …

  Lepo je če deliš
  #8539
  Bojana
  Član

  Tebe večkrat zanese, kajne, Strelka? :) Kaj če bi prebrala vprašanje, ga razumela, preštela do tri in šele potem odgovorila?

  Lepo je če deliš
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.