Klor,fluor-živčni bojni strup

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Klor,fluor-živčni bojni strup

Prikaz 1 prispevka (od skupno 6)
 • Avtor
  Prispevki
 • #9468
  horus
  Participant

  Ali se je kdo kdaj vprašal,zakaj je potrebno kloriranje pitne vode? In zakaj vsebujejo vse zobne paste fluor?

  Klor je namreč prvi bojno strup-fluor pa ni nič manj škodljiv-strupen za organizem vsakega živega bitja.Oba kemična elementa spadata namreč v skupino živčnih bojnih strupov,ki poškodujejo dihalne organe,zobovje in se nalagata v kosteh-še veliko več tega bi lahko našteli,kako strupena sta za zdravje ljudi.
  Zato priporočam vsem,da ne pijete klorirane vode in si ne umivate svojih zob s katerokoli zobnih past,kajti vse namreč vsebujejo fluor.Oba sta tiha ubijalca in se ju raje izogibajte-obstajajo tudi naravne alternative,s katerimi dosežemo to,da nam klora in fluora sploh ni potrebno vnašati v svoje telo in s tem posledično le-tega zastrupljati iz dneva v dan.Videli boste,da Vam bo vaše telo hvaležno.
  Lepo je če deliš
  #9470
  BAD-BOY
  Participant

  V kateri vodi pa naj bi bil klor? Vem, da klor dodajajo vodi v bazenu, ampak te jaz ne pijem. BeerA pitni iz pipe naj bi tudi dodajali klor?

  Fluor v zobni pasti pa verjetno ni tak problem, ker je itak ne pogoltneš. Na to temo je že Glas (se mi zdi) objavil en video, da so (ne vem če še) v Ameriki dodajali fluor v pitno vodo, da bi kao imeli bolj zdrave zobe ljudje.

  BAD-BOY2011-03-28 00:30:54

  Lepo je če deliš
  #9471
  strelka
  Participant

  BAD-BOY wrote:

  V kateri vodi pa naj bi bil klor? Vem, da klor dodajajo vodi v bazenu, ampak te jaz ne pijem. BeerA pitni iz pipe naj bi tudi dodajali klor?

  Fluor v zobni pasti pa verjetno ni tak problem, ker je itak ne pogoltneš. Na to temo je že Glas (se mi zdi) objavil en video, da so (ne več če še) v Ameriki dodajali fluor v pitno vodo, da bi kao imeli bolj zdrave zobe ljudje.

  Kot je meni znano je vsaka voda klorirana …tista iz javnega vodovoda …se pravi upravlja z njo po domače komunala …Big smile
  sem vprašala gospo, ki je zadnjič merila neoporčenost …
  da je maksimamalna vrednost klora v pitni vodi 0,5 mg /l …
  taka voda že smrdi …in se tudi že okuša klor.
  In po njeno je to že prevelika vrednost ..čeprav so predpisi predpisi.

  strelka2011-03-28 00:10:48

  Lepo je če deliš
  #9474
  tadej pretner
  Moderator

  horus wrote: Ali se je kdo kdaj vprašal,zakaj je potrebno kloriranje pitne vode? In zakaj vsebujejo vse zobne paste fluor?

  Kloriranje je najcenejša oblika dezinfekcije cevovodov. Včasih sem se ukvarjal z gradbenim nadzorom in lahko ti povem, da vodovodnega omrežja ne more dati v uporabo pred izvedbo t.i. klornega šoka. Kloriranje vedno uporabljajo tudi po čiščenju cevi. Tudi sicer bi včasih brez kloriranja težko shajali – vem za primer, ko so v zajetju vode našli mrtvega merjasca, na nekaterih področjih, kjer kmetje travnike špricajo z gnojnico, pa se pogostokrat zgodi, da le te pride s pitno vodo v stik. V taknih primerik ima klor vlogo bakteriološkega čistilca vode. Če minimalno klorirajo prav vsako vodo, tako kot pravi strelka, pa ne vem – možno pa je.

  Fluor pomaga pri ohranjanju zobne sklenine. v zgodnji fazi (otrok) je priporočljivo, da otrok v cilju bolj zdravih zob zaužije nekaj fluora v obliki fluoridov celo oralno. In da je fluor v zobni pasti je o.k. Druga stvar pa je ta, da ima fluor tudi antibakterijsko vlogo in ga zato dodajajno npr. ustekleničeni vodi. Če stalno pijemo takno vodo, ga zaužijemo preveč in začne se kopičiti v telesu – če me spomin ne vara, v kosteh in sklepih.

  Lepo je če deliš
  #9608
  glas
  Participant

  Sedaj se v Nemciji recimo ne da vec dobiti soli brez flourida, pa se neka verzija cianida je not???

  wtf
  Nisem sicer kemik, ampak sem par dni zivel brez soli… :)
  No dobi se v boljsih trgovinah bio morska sol ali himalajska…

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

  #9611
  strelka
  Participant

  Wacko cianid ..ja sej sam da ni flurida notrWackoPig

  Smile
  Samo se pa nahaja tudi v peškah češenj pa listih , pa marelicah -koščica…pa menda tudi v minimalni količini peškah jabolk…potem cianid vsebujejo tudi mandeljni …zato jih predn jih pojemo no jih prodajajo toplotno obdelajo ….
  cianid je strup ….Wacko
  da sol vsebuje fluride , pa cianid pa prvič slišim…Wacko

  Lahko je pa sol pač morska okužena …zaradi onasneževanja …lahko so tudi ribe ukužene . morka hrana…
  samo kako pa to pride na police …????????? Pač kot vem obstajajo kontrole za hrano .

  no me zanima ….drugače pa je lahko to vitamin B17…nisem ekspert za zdravo prehrano ..Big smile, ampak pravijo pa tole …o tem vitaminu B17Smile

  http://www.viva.si/Alternativna-in-naravna-pomo%C4%8D/775/Vitamin-B17

  strelka2011-04-10 20:17:54

  Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 6)
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.