Klepetalnica

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Klepetalnica

Prikaz 1,065 prispevka (od skupno 1,081)
  • Avtor
    Prispevki
    Rena
    Participant

tadej pretner wrote:

Btw, na temo telih vplivov, o katerih govoriš, pa ena zanimivost – v zadnjem času so se mojemu sinu zamerili trije ljudje. Pri vse je bil po tem, ko je prišlo do crasha z mojim mulcem, odkrit rak. Rak seveda ima določeno fazo razvoja, a je vseeno zanimivo …

Uf, dobro da ne poznam tvojega sina Wink

Lepo je če deliš
    janko
    Član

Rena wrote:

Btw, na temo telih vplivov, o katerih govoriš, pa ena zanimivost – v zadnjem času so se mojemu sinu zamerili trije ljudje. Pri vse je bil po tem, ko je prišlo do crasha z mojim mulcem, odkrit rak. Rak seveda ima določeno fazo razvoja, a je vseeno zanimivo …

Uf, dobro da ne poznam tvojega sina Wink

sej raka se še nekako pozdravi…
    je pa reku domančić:
    kdorkoli samo sliši zame… umre, hahahhahahahahahahhahahahah

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

janko wrote: ma sej ta forum je še dolgo zdržal, kolkor ste hevi metala u marjeticah limal LOL

kwa je pa zdej toBig smile ..ti gorenc a bi rad da te kakšna za valarjem po nagi ritiii….LOL
    jaz sem prepričana , če bi Modrijane ..ne da bi sam štekal …sesul bi se…LOLBig smileBig smileBig smileBig smile
    Drugače pa najjači ostajo ..težkometalni mislimBig smile.
    Hmmm ..psihološko pa ….a si ti morda vedel to , da so metalci njabolj zvesti ljudje …
    nisi a ne ….WinkBig smile
    saj zato je bilo pa tooolk aktivnih članov tukaj Big smileLOLTongue
    Lepo je če deliš
    Fiona Mojca
    Participant

Js sm tko mal ugotavljala, da je med metalci ful reinkarniranih indijancev. Res, true story Big smile Js sm tud ena od njih. Od obojih LOL

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant
    a res…Big smile
    Mene pa sedaj zanima ..kaj je bil v prejšnem življenju Robert Zupančič …TongueBig smile
    Po moje je preživel križarsko vojno …no …Big smile
    btw ..on ima rad metal ..

tadej pretner2015-10-07 01:16:38

Lepo je če deliš
    ozelot
    Participant

Fiona Mojca wrote: Js sm tko mal ugotavljala, da je med metalci ful reinkarniranih indijancev. Res, true story Big smile Js sm tud ena od njih. Od obojih LOL

Od svojih ranih nog ko še niti približno nisem vedel da reinkarnacija obstaja sem prepričan da sem bil indijanec v prejšnjem življenju. To mi je tako jasno kot beli dan. Niti približno pa ne maram metala in ne razumem ljudi ki ga poslušajo ali izvajajo Smile. Men je neverjetno mimo.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem

Fiona Mojca
    Participant

ozelot wrote:

Js sm tko mal ugotavljala, da je med metalci ful reinkarniranih indijancev. Res, true story Big smile Js sm tud ena od njih. Od obojih LOL

Od svojih ranih nog ko še niti približno nisem vedel da reinkarnacija obstaja sem prepričan da sem bil indijanec v prejšnjem življenju. To mi je tako jasno kot beli dan. Niti približno pa ne maram metala in ne razumem ljudi ki ga poslušajo ali izvajajo Smile. Men je neverjetno mimo.

No, nisem rekla, da je nujno, da si zdej metalc, če si bil prej indijanc. Pravijo, da se duše inkarniramo bolj al manj v skupini. Lahko da je šel tvoj trajb v druge glasbene vode. Tongue Wink
    Ti pa čestitam, da si vedel, da si bil prej indijanc. Handshake Nekateri smo rabli 30 let za to Wink

Lepo je če deliš
Prikaz 1,065 prispevka (od skupno 1,081)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.