Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Klepetalnica
tadej pretner wrote:
Btw, na temo telih vplivov, o katerih govoriš, pa ena zanimivost – v zadnjem času so se mojemu sinu zamerili trije ljudje. Pri vse je bil po tem, ko je prišlo do crasha z mojim mulcem, odkrit rak. Rak seveda ima določeno fazo razvoja, a je vseeno zanimivo …
Uf, dobro da ne poznam tvojega sina
Rena wrote:
Btw, na temo telih vplivov, o katerih govoriš, pa ena zanimivost – v zadnjem času so se mojemu sinu zamerili trije ljudje. Pri vse je bil po tem, ko je prišlo do crasha z mojim mulcem, odkrit rak. Rak seveda ima določeno fazo razvoja, a je vseeno zanimivo …
Uf, dobro da ne poznam tvojega sina
sej raka se še nekako pozdravi…
je pa reku domančić:
kdorkoli samo sliši zame… umre, hahahhahahahahahahhahahahah
janko wrote: ma sej ta forum je še dolgo zdržal, kolkor ste hevi metala u marjeticah limal
tadej pretner2015-10-07 01:16:38
Fiona Mojca wrote: Js sm tko mal ugotavljala, da je med metalci ful reinkarniranih indijancev. Res, true story Js sm tud ena od njih. Od obojih
Od svojih ranih nog ko še niti približno nisem vedel da reinkarnacija obstaja sem prepričan da sem bil indijanec v prejšnjem življenju. To mi je tako jasno kot beli dan. Niti približno pa ne maram metala in ne razumem ljudi ki ga poslušajo ali izvajajo . Men je neverjetno mimo.
Vedno znova vse po starem
ozelot wrote:
Js sm tko mal ugotavljala, da je med metalci ful reinkarniranih indijancev. Res, true story Js sm tud ena od njih. Od obojih
Od svojih ranih nog ko še niti približno nisem vedel da reinkarnacija obstaja sem prepričan da sem bil indijanec v prejšnjem življenju. To mi je tako jasno kot beli dan. Niti približno pa ne maram metala in ne razumem ljudi ki ga poslušajo ali izvajajo . Men je neverjetno mimo.
No, nisem rekla, da je nujno, da si zdej metalc, če si bil prej indijanc. Pravijo, da se duše inkarniramo bolj al manj v skupini. Lahko da je šel tvoj trajb v druge glasbene vode.
Ti pa čestitam, da si vedel, da si bil prej indijanc. Nekateri smo rabli 30 let za to