Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Klepetalnica
glas wrote:
Tipičen odgovor človeka, ki noče povedati in se skriva za duhovnost.
Me prav ne/zanima kako si rit brišeš
Tipičen pristop firbčnih trač žensk, ki bi TAKOJ rade VSE vedele, pa četudi morda jim ni treba..
Zakaj bi vam pri temu pomagal.. Sam delujem iz potrpežljivosti in življenje me je naučilo, da se prepuščam življenju, da mi dostavi takrat ko je temu čas in mesto.. In na ta način pride vse v najboljši obliki, v obilju in v pravem času!
Se pa da marsikaj tudi na silo izsiliti ja, pa če sem vam jaz res tako pomemben boste že na Tadeja skočle ali pa kam drugam in dobile kar tako nujno hočete..
Aja Snovket, jaz nimam sploh ritne lukne.. moje telo nima potrebe po njej, ker jaz v sebi vse 100% izgorim..
..
Pa Glas ..kwa pa zdej Tadeja tunkaš ..pa ne da je on tud zate trač babnica…, ker je polen informacij.
strelka2015-08-03 16:06:12
strelka wrote: TI SPLOH NE VEŠ KAJ SO TRAČ OPRAVLJIVE ŽENSkE , KI VSE VEDO AL PA SAJ MISLIJO DA VEDO …
Ok. to ti pa zdaj dam prav! Predvsem zato, ker si napisala v zadnjem postu.. Prava tračevka bi vsaj vedla, da jaz nisem več moderator.. Tako da kapo dol pred tabo, res nisi tračasta, če niti tega nisi opazila..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
glas wrote:
TI SPLOH NE VEŠ KAJ SO TRAČ OPRAVLJIVE ŽENSkE , KI VSE VEDO AL PA SAJ MISLIJO DA VEDO …
Ok. to ti pa zdaj dam prav! Predvsem zato, ker si napisala v zadnjem postu.. Prava tračevka bi vsaj vedla, da jaz nisem več moderator.. Tako da kapo dol pred tabo, res nisi tračasta, če niti tega nisi opazila..
Tadej ..prov fajn so tisti tvoji posnetki .
strelka2015-09-08 16:36:24
strelka wrote: Tadej ..prov fajn so tisti tvoji posnetki .
strelka2015-09-08 21:30:58