Klepetalnica

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Klepetalnica

Prikaz 1,044 prispevka (od skupno 1,081)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

glas wrote:

Tipičen odgovor človeka, ki noče povedati in se skriva za duhovnost.
    Me prav ne/zanima kako si rit brišeš

Tipičen pristop firbčnih trač žensk, ki bi TAKOJ rade VSE vedele, pa četudi morda jim ni treba..
    Zakaj bi vam pri temu pomagal.. Sam delujem iz potrpežljivosti in življenje me je naučilo, da se prepuščam življenju, da mi dostavi takrat ko je temu čas in mesto.. In na ta način pride vse v najboljši obliki, v obilju in v pravem času!
    Se pa da marsikaj tudi na silo izsiliti ja, pa če sem vam jaz res tako pomemben boste že na Tadeja skočle ali pa kam drugam in dobile kar tako nujno hočete..
    Aja Snovket, jaz nimam sploh ritne lukne.. moje telo nima potrebe po njej, ker jaz v sebi vse 100% izgorim..
    ..

Big smile..Dragi forumski kolega ..TI SPLOH NE VEŠ KAJ SO TRAČ OPRAVLJIVE ŽENSkE , KI VSE VEDO AL PA SAJ MISLIJO DA VEDO …Tongue
    če pa ne vedo si pa izmislijo , da je bolj zanimivo in da imajo temo za pogovorLOL.
    Skratka ..spet govoriš preveč …Tongue
    Saj pravim v dveh besedah bi lahko vse povedalBig smile.
    Ampak če nočeš ..pač nočeš …prav, bom preživelaBig smile.
    Pa polna luna je mimo ..tko da …se ne splača tračkat in pričkatBig smileWinkTongue
    Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Pa Glas ..kwa pa zdej Tadeja tunkaš ..pa ne da je on tud zate trač babnicaBig smileLOL…, ker je polen informacij.LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Ker on je prvi začel , hektor samo vprašal na forumu …
    jaz pa zdaj vse kriva …Big smile
    Presnet nazaj ..ampak ga imaš pa za avtoriteto no ..še v klepetalnico ga nis upal vržt…TongueLOLLOLLOL

strelka2015-08-03 16:06:12

Lepo je če deliš
    glas
    Participant

strelka wrote: TI SPLOH NE VEŠ KAJ SO TRAČ OPRAVLJIVE ŽENSkE , KI VSE VEDO AL PA SAJ MISLIJO DA VEDO …

Ok. to ti pa zdaj dam prav! Predvsem zato, ker si napisala v zadnjem postu.. Prava tračevka bi vsaj vedla, da jaz nisem več moderator.. Tako da kapo dol pred tabo, res nisi tračasta, če niti tega nisi opazila..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

strelka
    Participant

glas wrote:

TI SPLOH NE VEŠ KAJ SO TRAČ OPRAVLJIVE ŽENSkE , KI VSE VEDO AL PA SAJ MISLIJO DA VEDO …

Ok. to ti pa zdaj dam prav! Predvsem zato, ker si napisala v zadnjem postu.. Prava tračevka bi vsaj vedla, da jaz nisem več moderator.. Tako da kapo dol pred tabo, res nisi tračasta, če niti tega nisi opazila..

nisem ne …Big smile
    Imam pa zadnje čase izkušenjsko videt -opazovat kaj je to opravljanje …pa mene to sploh ne zanimaBig smile.
    Zato hja …me tud to ni znerviralo , da bi bila jaz trač WomenWinkTongue
    Nisi moderator ????…hja tud to mi je ušloBig smile, si pa sedaj sam povedal.
    Sem te pa mal pogrešala …ker glede na število postov sem očitno dežurni DJ tukajLOLLOLLOLLOLLOLLOL, ker se bolj malo oglašaš ne sicer v mojih “DJ izborih Big smile, ampak tko ni bilo videt tvojih postovWink
    Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Tadej ..prov fajn so tisti tvoji posnetki Big smile.

pa druga majca ti velik bolj paše …LOL na drugem posnetku …
    Kaj pa spodaj pod znakcem piše Embarrassed na prvi majci rumeni?Big smile
    no saj to ga itak ne zanimaTongue ..sam povemTongueBig smile ( hec)

strelka2015-09-08 16:36:24

Lepo je če deliš
    glas
    Participant

strelka wrote: Tadej…
    Kaj pa spodaj pod znakcem piše Embarrassed na prvi majci rumeni?Big smile

To pa tudi mene zanima

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

strelka
    Participant

strelka wrote: Tadej ..prov fajn so tisti tvoji posnetki Big smile.

In toplo priporočam da si posnetke gledate na brzni 2 ( nastavitev hitrost 2Star)
    jaz sem bila tolk ganjena , da sem čist solzna ratalaEmbarrassed,,,Big smile
    akcijaBig smile
    Big smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smileBig smile

strelka2015-09-08 21:30:58

Lepo je če deliš
Prikaz 1,044 prispevka (od skupno 1,081)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.