Klepetalnica
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Klepetalnica
- This topic has 1,080 odgovorov, 43 glasov, and was last updated 8 years, 11 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
20. 7. 2015 ob 15:14 #29540strelkaParticipant
ozelot wrote: zakaj vedno ko odprem kako škatljico zdravil jo odprem na napačni strani in moram ven potegnit tudi navodila??
Razlaga je čist preprosta in sicer ,da prebereš navodila.22. 7. 2015 ob 15:55 #29566strelkaParticipantBemu sveta …zdaj naj pa že nehaj tam gor kurt…dost je …
27. 7. 2015 ob 15:01 #29596strelkaParticipantevo ..zdaj se je ozračje mal ohladilo ..jaz pa razkurjena ko sto mamic
prav opazila sem ..da se mi določena zadeva ponavlja ..in zdaj mam jaz tega res zadost ..dost mam…, da bo en delal drug bo pa pameten izpadal in vešč, ki nima pojma o pojmu …al pa da bi saj rekel ej jaz ne znam oz. imam s tem težave , daj prosim ti naredi ..saj mi sploh ni bil problem ..ampak gre se mi za princip…Ne pa da mi ene pravljice za lahko noč pravi ..in govori kaj je moje delo in kaj njegovoretrogradna Venera, ..ja pa jade … …hvatanje krivine bi jaz reklabojda ta venerca naj bi vplivala na odnose ..in ja jaz ne govorim o partnerskih odnosih…strelka2015-07-27 15:33:29
1. 8. 2015 ob 12:07 #29663glasParticipantstrelka wrote: o čem si pisal Glas …?
pa ne bit tolk skromen …Ko se pojavi klepetanje v nepravi temi, se mi še vedno pojavi moderatorski glas: “Pa kaj vam je, a ne veste kje je prostor za klepetati?!” heh
Strelka, jaz sem le glas tukaj na forumu, nimam forme.. In tudi ti si le “strelka”.. Kot oseba, ki je napisala knjigo, pa če je bil namen, jo je oseba, ki je izza strelke že itak dobila v roke, če ne pa ne.. Če ti je bila namenjena si jo toraj itak že prebrala, če ne, pol pa je itak šla mimo tebe. Na silo itak ne bo šlo nič, niti nima smisla..
Življenje je čudovito, če se mu znaš prepuščati..“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
2. 8. 2015 ob 18:17 #29673strelkaParticipantglas wrote:
o čem si pisal Glas …?
pa ne bit tolk skromen …Ko se pojavi klepetanje v nepravi temi, se mi še vedno pojavi moderatorski glas: “Pa kaj vam je, a ne veste kje je prostor za klepetati?!” heh
Strelka, jaz sem le glas tukaj na forumu, nimam forme.. In tudi ti si le “strelka”.. Kot oseba, ki je napisala knjigo, pa če je bil namen, jo je oseba, ki je izza strelke že itak dobila v roke, če ne pa ne.. Če ti je bila namenjena si jo toraj itak že prebrala, če ne, pol pa je itak šla mimo tebe. Na silo itak ne bo šlo nič, niti nima smisla..
Življenje je čudovito, če se mu znaš prepuščati..Ampak Glas …jaz mam teh tvojih “pridig” res včasih polen kufer ..Saj bi lahko čist na kratko odgovoril ..nočem povedat naslova , nočem se pogovarjat o tem ..eto ..v dveh stavkih ..še krajše v enem ..Jaz bi bila čist zadovoljnaPa še ne bi se ubadala s tem kaj je spet hotel s tem svojim odgovorom povedat …Sicer smo pa v klepetalnici …., pa ja, spet sem jaz vzrok za prestavit v klepetalnico…hm …vsaj delo moderatorja pride do izraza ..hm lahko bi mi bil hvaleženstrelka2015-08-02 18:32:57
3. 8. 2015 ob 11:30 #29681snowcat :)Participantglas wrote:
o čem si pisal Glas …?
Življenje je čudovito, če se mu znaš prepuščati..Tipičen odgovor človeka, ki noče povedati in se skriva za duhovnost.
Me prav ne/zanima kako si rit brišešs.
3. 8. 2015 ob 12:45 #29685glasParticipantsnowcat :) wrote:
Tipičen odgovor človeka, ki noče povedati in se skriva za duhovnost.
Me prav ne/zanima kako si rit brišeš Tipičen pristop firbčnih trač žensk, ki bi TAKOJ rade VSE vedele, pa četudi morda jim ni treba..
Zakaj bi vam pri temu pomagal.. Sam delujem iz potrpežljivosti in življenje me je naučilo, da se prepuščam življenju, da mi dostavi takrat ko je temu čas in mesto.. In na ta način pride vse v najboljši obliki, v obilju in v pravem času!
Se pa da marsikaj tudi na silo izsiliti ja, pa če sem vam jaz res tako pomemben boste že na Tadeja skočle ali pa kam drugam in dobile kar tako nujno hočete..
Aja Snovket, jaz nimam sploh ritne lukne.. moje telo nima potrebe po njej, ker jaz v sebi vse 100% izgorim..
..“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.