Klepetalnica
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Klepetalnica
- This topic has 1,080 odgovorov, 43 glasov, and was last updated 8 years, 11 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
7. 7. 2015 ob 20:20 #29407tadej pretnerModerator
Ceres wrote: . Čisti stres. Maček vsaj živi 20 let, pes pa samo 10.
Pse res precej hitro pobere. Moj Boštjan bo letos jeseni star 8 let, pa pogostokrat opazim, da ga že orenk vse boli.
8. 7. 2015 ob 7:51 #29409ozelotParticipant8. 7. 2015 ob 8:06 #29410ozelotParticipantSam gledam bedaste pasje oglase… 100 mater kaj eni bluzijo. Že tko ne morejo prodat cucka pol pa še postavljajo en kup pogojev bodočim lastnikom od tega s čem naj bo pes hranjen kakšno družbo mora imeti kako ga je treba po riti praskat. Pol pa je kar naenkrat star 2 leti pa še vedno v oglasu. Če bi vsaj kitajci pršli in ga kupili za v lonec pa še to ne k je prestar.
Še hujši so pa tisti:
Psiček mešanček, prijazen, srednje rasti. Mama nemški ovčar oče neznan. Cena 100 evrov.
Pa kdo na svetu bo takega psa kupil če jih je na stotine zastonj.
Al pa: Mucka tigrasta 80 evrov Šit so eni optimistični. Jest bi tud kadil kar oni kadijo.
ozelot2015-07-08 08:37:34
Vedno znova vse po starem
8. 7. 2015 ob 9:45 #29411CeresParticipantozelot wrote: Nemški špic živi zelo dolgo in nč ni bolan in zlo prjazen je. Laja na tujce in je fajn čuvaj. Ugrizne pa ne.
Kaj je dolgo, je relativno. Redki psi živijo več kot 11, 12 let. Jaz na to pri mojem samojedu sploh nisem bila psihično pripravljena. Pa kljub temu, da sem bolj mačji človek, vem, da ti pes čisto drugače zleze pod kožo – nekako bolj odvisen zgleda od človeka, kot maček. Za mačka pa pravijo, da smo ljudje njegov staff.
8. 7. 2015 ob 15:28 #29414strelkaParticipantCeres wrote:
Nemški špic živi zelo dolgo in nč ni bolan in zlo prjazen je. Laja na tujce in je fajn čuvaj. Ugrizne pa ne.
Kaj je dolgo, je relativno. Redki psi živijo več kot 11, 12 let. Jaz na to pri mojem samojedu sploh nisem bila psihično pripravljena. Pa kljub temu, da sem bolj mačji človek, vem, da ti pes čisto drugače zleze pod kožo – nekako bolj odvisen zgleda od človeka, kot maček. Za mačka pa pravijo, da smo ljudje njegov staff.
…vsaka žival ti lahko zleze po kožo ..tud kanarček , pa papiga …želvica , zajček …npr. meni ne bi muha , pa komar …kača hja imam en tak kaj pa vem kakšen odnos …je pa tud prav zanimiva, ko jo pobožaš ..jaz sem mislila da je mrzla, pa sluzasta ..pa sploh ne če je aktivna je prav taka topla, pa žametna ..pa prav tako se crkla..za mačka pa …tud mačk ti je lahko super komarad…je pa res se ne naveže tako kot pes…sem pa študirala…men je morda živalca učitelj …npr. vsak pes ki je bil pri naših doma je bil karakterno drugačen , prvi ki je doživel 15 let je bil kaj vem pes v pravem pomenu …bil pa je tudi šolanon je imel svoj prostor ..vskemu je pokazal kje mu je mestu ..ne z agresijo ampak pokazal je kdo je in kaj je in koga bo ubogal. In da tujec nima kaj praskat …brez ukaza lastnika nima kaj tujec šarit po stanovanju lahko pa sedi nas stolu , klopi in počaka na lastnika doma.skratka bil je super pes.j druga je bila psička spet čist drugačen odnos, bila pa blazno navezana na na nas …druga je bila pa crkica , nežna ,Žal je zbolela in je relativno mlada “odšla” od nasTa tretji kuža ..je pa itak poglavje zasevsak je pa nekaj prinesel v hišo …eden disciplino, vdanost , npr ta pes je bil alergičen na alkohol, pijanega človek sploh ni jemal avtoritativno oz ga ni šmerglal pet posto oz. , druga nežnost , tretji pa lahko rečem igro, radoživost , senzorje na pecljih …če pa gledam astrološko …tko datum rojstvaprva dva sta bila rojena v znamenju rib ..no ta zadnji je pa vodnar ..in razlika je očitna.strelka2015-07-08 15:31:33
19. 7. 2015 ob 21:32 #29528strelkaParticipantpresnet nazaj zdele pogledam , mah jaz že šest let tukaj bluzim …
Pa tko, eni zdele na morju rit namakajo ..jaz se pa po cele dneve savnam …švic na švic ..to ti nije poslasticastrelka2015-07-19 21:36:37
20. 7. 2015 ob 13:06 #29537ozelotParticipant -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.