Klepetalnica

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Klepetalnica

Prikaz 1,016 prispevka (od skupno 1,081)
  • Avtor
    Prispevki
    tadej pretner
    Moderator

Ceres wrote:
    Sicer pa obstaja ena molitev, ki gre nekako takole: Dobri Bog, naj vsak dan bolj postajam človek, kakršen moj pes misli, da sem.

Pol maš pa še specialne primere. Ko sem imel še ameriškega kokeršpanjela Pavleta, sva se eno poletje peljala po dolini Sopote. Bilo je po neurju in Sopota je bila narasla. Ker sem videl, da je Pavle žejen, sem avto ustavil in ga peljal k Sopoti. Ko je stal na bregu in se stegoval navzdol, da je lahko pil, se mu je pod prednjimi nogami udrlo in padel je v Sopoto, ki ha je odnesla. Ustavil se je na enem vejevju pol jezu in se v veje zapletel, tok pa je bil močan, tako da mu je voda občasno prekrila glavo. Bila je res pizdarija. Slekel sem se, šel za njim v vodo in ga osvobodil iz tistih vej. Po tistem me je lep čas gledal na način, po katerem sem vedel, da me ima za svojega heroja.WinkEmbarrassedWink

Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

tadej pretner wrote:

Sicer pa obstaja ena molitev, ki gre nekako takole: Dobri Bog, naj vsak dan bolj postajam človek, kakršen moj pes misli, da sem.

Pol maš pa še specialne primere. Ko sem imel še ameriškega kokeršpanjela Pavleta, sva se eno poletje peljala po dolini Sopote. Bilo je po neurju in Sopota je bila narasla. Ker sem videl, da je Pavle žejen, sem avto ustavil in ga peljal k Sopoti. Ko je stal na bregu in se stegoval navzdol, da je lahko pil, se mu je pod prednjimi nogami udrlo in padel je v Sopoto, ki ha je odnesla. Ustavil se je na enem vejevju pol jezu in se v veje zapletel, tok pa je bil močan, tako da mu je voda občasno prekrila glavo. Bila je res pizdarija. Slekel sem se, šel za njim v vodo in ga osvobodil iz tistih vej. Po tistem me je lep čas gledal na način, po katerem sem vedel, da me ima za svojega heroja.WinkEmbarrassedWink

No vidiš, to je tipičen primer.

Samo ej, ti si mel ameriškega kokeršpanjela? Zakaj mi ti in ameriški kokeršpanjel ne gresta skupaj?

Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

Jaz, če bi bila mačka, bi bila tale moj avatar.

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

ha ha ..namest kokerspanjela ..je podobnost bolj v tem..LOL

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

hm zate Ceres pa bolj težko kaj pasjega najdem ..npr ..taleBig smile

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

jaz pa v bistvu najbolj poznam labradorce …pač…Big smile

tud karakter ..tko da ja Big smile
    v vseh odtenkih ..LOL

Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

strelka wrote: hm zate Ceres pa bolj težko kaj pasjega najdem ..npr ..taleBig smile

Tako gleda kot moj mačji avatar. Lišpat se mi pa ne bi dalo toliko. Sicer so moja spirit animal hypoti.

Ali pa tile mroži – na tej kameri lahko v živo spremljamo njihovo poleževanje na Islandiji.

http://explore.org/live-cams/player/walrus-cam-round-island

Lepo je če deliš
Prikaz 1,016 prispevka (od skupno 1,081)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.