Klepetalnica

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Klepetalnica

Prikaz 1,009 prispevka (od skupno 1,081)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

No potem pa ne razumem lih …čemu si to tam v tisti temi komentiral ..kjer je bilo govora o programiranju uma..no magiji reklamah itd …Smile.

torej …so pač oblikovalci z norimi idejami …nosi če želiš , če ne pa pač ne …Smile.
    Umetniki …ki se izražajo na tak način.

Zakaj potem …koga moti …Big smile?
    Glede kavbojk pa tistega ..je bilo pa pravzaprav prav to …upor pravzaprav prav vojna …
    med starimi vrednotami in novimi bolj odprtimi a ne …rečmo …
    Konckoncev pa …baje so bili tudi hipiji programirani Big smileTongueBig smile..pač del programčka …j

strelka2015-05-23 11:15:53

Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

tadej pretner wrote:

Mam občutek, da s trakuljo “hujša” moj tanov maček. Požre dvakrat več kot pes, ki je 10 – 15 x težji od njega, pa ni noben debeluh. Sem bil tudi s tem v zvezi pred nekaj dnevi pri veterinarju, ki je zanj dal eno tableto proti črevesnim zajedalcem, sam sem mu jo pozabil dati – zdajle sem se spomnim, ko sem videl tale post in omembo trakulje.

Mene pa samo zanima, kje bi se dalo dobit trakuljo, ali pa nalest kakšnih glist.

Sploh pa Tadej, nič nisi povedal, da imaš novga cimra. Če bi bil ta maček člouk, kakšen bi bil?

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Ceres wrote:

Mam občutek, da s trakuljo “hujša” moj tanov maček. Požre dvakrat več kot pes, ki je 10 – 15 x težji od njega, pa ni noben debeluh. Sem bil tudi s tem v zvezi pred nekaj dnevi pri veterinarju, ki je zanj dal eno tableto proti črevesnim zajedalcem, sam sem mu jo pozabil dati – zdajle sem se spomnim, ko sem videl tale post in omembo trakulje.

Mene pa samo zanima, kje bi se dalo dobit trakuljo, ali pa nalest kakšnih glist.

pusti gliste,pa trakulje …Embarrassed, to so zajedalci —Dead
    ne samo da bi shujšal na koncu te pomalcajo—

strelka2015-07-03 23:03:17

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Ceres wrote:
    Sploh pa Tadej, nič nisi povedal, da imaš novga cimra. Če bi bil ta maček člouk, kakšen bi bil?

Podoben psihološki profil kot Žagarjev Igor.

Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

tadej pretner wrote:

Hahaha, car!

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Ceres wrote:

Hahaha, car!

Hm, če dobro razmislim, sta si tudi fizično podobna, vsaj toliko kot jaz in moj pes Boštjan.

Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

Ko sem bila v Trstu pri enih ljubiteljih mačkov (ene deset so jih imeli) so eno mačko poimenovali po meni, ker da mi je podobna tako in tako. Bila je res lepa, črna, z belimi lisami, ampak obnašala se je pa sramotno, zato njenega poimenovanja z mojim cenjenim imenom nisem odobravala. Je pa doživela častitljivo starost.

Sicer pa obstaja ena molitev, ki gre nekako takole: Dobri Bog, naj vsak dan bolj postajam človek, kakršen moj pes misli, da sem.

Lepo je če deliš
Prikaz 1,009 prispevka (od skupno 1,081)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.