Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Klepetalnica
strelka wrote:
Janko …a veš, da pikajo sam komarke
nisem wedu…
pa tut presenečen nisem.
niti malo.
””””””””””””””””””””””””””””””””””””
neki razmišljam… pa to…
zdej, k je konoplja… pa to…
že na pol dovoljen…pa to… da ne rečem priporočlivo… pa to…
me zanima, pa to… kdaj se bo dal to tut dobit… pa to…
tko… pa to pa un..
že lepo zamotano… pa to…
in pol kmal kt halo katra… pa to…
aja…
pa to…
morda med kakšno koruzo …čist bio ……
strelka2014-07-26 22:09:57
strelka wrote: ]jaz vem še boljšo varianto proti komarjem…brez zakisanega dedca ,mirnih živčkov pa brez komarjev …skratka idila
sivka ….v tegelčku …al pa veliko jo okrog hiše ..komarji tega ne marajo …pa vonj limone tud ne …limonske trave …
Citronka ni pomagala, pa ko sem se namazala s sivkinim oljem (ful močen vonj, hvala bogu meni prijeten), tudi ne. Prav noči so mi uničevali, in živce. Zakisanega dedca nisem probala, vseh ostalih eko variant pa ful… ni pomagalo, raid je pa pomagal v trenutku. Ni eko, vem, pa drag je, ampak deluje pa ful.
strelka wrote: morda med kakšno koruzo …čist bio ……
jest vem sam za hmeljova polja ..to pa zgleda ni več aktualno …halo helga …ne to so švedinje a ne …najbližje v Amsterdamu …N izozemska …samo po moje bo račun za telefon mal prevelik ,.pa ne bi ti kaj kašno kodo uporabil za manifistacijo pa to …jaz vem še boljšo varianto proti komarjem…brez zakisanega dedca ,mirnih živčkov pa brez komarjev …skratka idilasivka ….v tegelčku …al pa veliko jo okrog hiše ..komarji tega ne marajo …pa vonj limone tud ne …limonske trave …
loh se strelka ti zajebavaš z mano…
ker…
te…
…
komarji…
ne…
marajo…
halo helga se sliš pa fajn.
čist drgač kt katra.
sta pa obe isti obrtnici
pssst ne tega okol govort …
strelka2014-07-27 00:04:05