Klepetalnica
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Klepetalnica
- This topic has 1,080 odgovorov, 43 glasov, and was last updated 8 years, 11 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
12. 7. 2014 ob 15:02 #25241strelkaParticipant
tko …kljub temu, da rečeš letos ne bom nabirala gozdnih malin ..sem jih
tako da so romale na zmrzovanje v skrinjo.namalcala sem se jih pa tud …25. 7. 2014 ob 18:20 #25483strelkaParticipantozelot wrote: jest mam še zdej medvedka ..
mimo grede tole …ma veš da je moj z balkona skočil bil padalec kot Piki Jakob ..in pristal na sosedovem blakonu …in potem je bratec poslal sestrico k sosedu …( ker jo je vedno v “ogenj” pošiljal …,ker on je imel idejo da bo moj medo padalec, ap sem se strinjala…)in sestrica butne ven, ko pozvoni pri sosedu …daaan a mi lahko date medveda, ki je na vaš balkon pristalJah …še zdej se spomnim ta pogled…začuden …potem pa …jaz. : ja igraaačko …moj medopotem pa jaaa seveda..kako je pa na balkonu pristal ..’in jaz mu vse razložim …ja seveda ,če je pa športnik pa sploh ga bomo dali nazaj…sosed je bil pa učitelj telovadbe ….tko no …skratka zgleda da smo imeli vsi medvedke …mojega so potem nečaki mislim da so ga scufal pač …skratka …še je v drugo dimenzijo.no jaz govorim o mojem takem sivem medvedku …igračkiprav zanimivo ..kako imajo otroci radi medvedke …čist priblisk in spomin na omenjenege medvedkastrelka2014-07-25 18:23:01
25. 7. 2014 ob 21:34 #25488jankoČlan25. 7. 2014 ob 22:33 #25489strelkaParticipantjah kaj čem …jaz sem itak preveč otročja za to klepetalnico…
drugi zgleda raje rit komarjem nastavlajte …Janko …a veš, da pikajo sam komarke, za razvoj potomstva …Tko da , ti si krvodajalec …za novo življenje komarjev.ZMAGOVALNA NARAVNA TEHNIKA PROTI KOMARJEM
strelka2014-07-25 22:52:51
26. 7. 2014 ob 10:06 #25492snowcat :)ParticipantPoslušaj ti to. Je rekla Milena Plutova na predavanju v šoli, da komari dejansko nam delajo uslugo. Da ni naključje, kje človeka upočijo. Da različne ljudi pikajo na različnih mestih. Sem dala malo pažnjo in zgleda, da je nekaj na tem. Jaz od takrat vsakič kadar me upiči komar pomislim ,,aha, to pa je za zmasirat,, poslinim prst da ne srbi in lepo pomasiram Tud je res, da me veliko manj pokajo. Take it or leave it.
Janko, če drži zgoraj napisano, prav možno je, da tud če rit kažeš, boš popikan drugje hahahahahah
lep dan naprej želim s komari ali brez
snowcat
26. 7. 2014 ob 20:34 #25497strelkaParticipantin še naprej ti presneti komarji ….
švic jih privlači …,višji koncentracija holesterola , pa višja koncentracija steroidnih hormonov —kaj privlači komarje?
V 85% primerov so znanstveniki dokazali, da je odgovorna genetska predispozicija komarjev, za ostalo pa so odgovorne spojine, ki se izločajo skozi našo kožo. Teh spojin je več kot 400 in jih je potrebno raziskati, za nekatere pa se že sedaj ve, da komarje privlačijo.
• Komarje privlači višja koncentracija steroidnih hormonov in holesterola.
• Višja koncentracija sečne kisline in drugih kislin na koži, komarje privlači tudi z oddaljenosti petdesetih metrov.
• Višja koncentracija ogljikovega dioksida (CO2), plina ki ga izdihujemo, prav tako privlači komarje. Osebe, ki izločajo več ogljikovega dioksida so nosečnice, odrasli in fizično aktivne osebe.26. 7. 2014 ob 21:24 #25499CeresParticipant -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.