Klepetalnica

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Klepetalnica

Prikaz 918 prispevka (od skupno 1,081)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

pišuka , kako me je stiskal …prav strah me je bilo …Embarrassed ampak se mi je šlo.

Včasih prav presenečam,…kako nekaj naredim..pa tak odpor čutim do tega ampak pač grem ker drugače ne gre ni druge variante, čeprav se gre zame za moje dobro, pa kljub temu ta strah …in nervoza

pa lih tist sem mogla naredit , kar mi je najbolj zoprn ..
    pa kot da bi se to čutilo …da me je bilo strah , pa je bilo rečene trenutno imam neko delo , vas pokličem nazaj ..
    pa ni bilo to ker vem, da bi sogovornik čutil moj strah, ker znam zablefiratEmbarrassed,samo presntla sem , pa človek ni bil pripravljen in se ja ravno tako moral pripravit na moj klic…
    jaz res ne vem ..zakaj se jaz tko nerada pogovarjam po telefonu ..Big smile, pa razlagam ….
    men je veliko lažje pisat in razlgat…bolj sem sigurna vase takrat.
    tko kot v šoli pisni preizkus mi je bil vedno lažji ..čeprav mi je večina pa vedno bolj ratalo, če sem šla na ustni zagovorWink
    Enkrat vem sem padala po tekočem traku ravno zato , ker me je profesor zamenjal za drugo kandidatko, isti priimek , pa še osebna zamera , do druge kandidatke. Ja tud to se dogaja…
    Mene pa spet strah …
    me je stal ta strah , trikrat sem cepnilaEvil Smile
    no ker mi je bilo že tega dost , ker sem vedla , da me prinaša okoli in me meče za znanje , sem šla tja in se prijavlja za ustni zagovor …zahtevala izpit , no nisem ga lih vidla ..me je pa z evseljem vzel na razgovor.
    začudeno a to ste vi ..in itak naredila šala mala Big smile, in povedla še tisto kar je bil prepričan da ne bom vedla ..ampak jaz sem slušni in vizualni tip se veliko zapomnim, ne maram brati knjig nimam potrpljenja LOL brati cela čreva , zato sem rada hodila na predavanje …ker sem izvedla bistvo , če pa nisem kaj razumela so pa zato knjige …
    Skratka …dones sem kar dobre volje …se pa moram še mal izkazat …Approve
    Strah je ena velika blokada …in men ne pomaga nobena meditacija , ker imam tud do tega odporConfused
    tko da ponavadi potem kar grem …se poskušam skoncentrirat pa dat tisto nervozo mal na stran Embarrassed
    samogovor 7Tongue,sem mogla to izplunt ven …ni treba brat …
    sicer pa si bom nabavla zvezek pa tam začela pisat te prebliskeEmbarrassedTongue
    in verjamem ja ..vam s to ne dogajaBig smile (hec)

strelka2014-05-29 09:58:36

Lepo je če deliš
    snowcat :)
    Participant

Strelka, očitno nisi adrenalinski tip :-)

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Ne sploh ne jaz nisem adrenalin človk..jaz sem ziheraš …Big smile, ne tvegam brezveze.

oz se pripravim preštudiram vse možne variante …
    čeprav, kljub študiranju se najde še kakšna, ki preseneti takrat poskušam improvizirat z vsem kar vem in znam …
    kot otrok sem bila velikokrat statist civilne zaščite pri vajah nič nas ne sme presenetitiBig smile, zgleda da je to v kri prišloBig smile
    Čeprav pa adrenalin še vseeno šopa …pa če sem ta tip al pa ne…Embarrassed

strelka2014-05-29 10:38:14

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Kje je Ozelot …Ermm?

Vse OK ?

strelka2014-05-30 14:18:27

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

strelka wrote: Kje je Ozelot …Ermm?

Vse OK ?

ni frke ..piše ..Big smile
    Lepo je če deliš
    snowcat :)
    Participant

Glejte, kaj piše na polštarju, ki prodajajo pač v neki trgovini preko netta (to so te reklame, ki se pojavijo povsod, pač neko okence, zraven….):

Life is like
    riding a bicycle
    to keep balance
    you must keep
    MOVING

snowcat

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

jp in kakšna je tvoje dojemanje te reklame …

Lepo je če deliš
Prikaz 918 prispevka (od skupno 1,081)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.