Klepetalnica

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Klepetalnica

Prikaz 876 prispevka (od skupno 1,081)
  • Avtor
    Prispevki
    janko
    Član

srečno, lupčki pa lubice Heart

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

LOL

najrajši mam pustolovske filme , kjer se odkrivajo razno razni zakladi , pa mitologija je zraven …
    no potem imam rada tud komedije …
    npr. predkratkim sem gledala film blondinka iz harvarda …Big smileLOL
    odličen film..npr …za urjenje intuicije ..pa npr. kaj vse človeški um namuti , da se ne osmeši pred drugimi …Big smile.
    hja …nimam rada pa kakšnih zateženih dram , npr…npr. čustvenega zapletanja , laganja , varanja opravljanja ..pa tako dalje …pač kompliciranje življenja do amena ..-to me utrujaCry.
    no eni pa to ljubijo …Big smile., majo pust cel življenjeClown.
    Mene pa to res ne privlači ..
    pač čisti računi pa dobri prijatelji …Wink

strelka2014-01-13 08:50:02

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

no tako ….vsak lahko drugače vidi …pač odvisno od ogromno informacij ..

npr , meni je tole zelo všeč in mi je zanimivo opazovat …Big smile
    Kalejdoskop in pogled skozenj …Cool
    Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Tongue..

ja, danes je dan za kidanje in pluženje …LOL
    pri nas na ekološki način …Tongue

strelka2014-01-30 09:14:31

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Big smileTongueBig smile

Do zdaj so o teži fiziki tole pogruntal:

Téža (navadno označujemo s Fg) je sila, s katero Zemlja zaradi težnosti privlači vsako telo z od nič različno maso. Teža je enaka zmnožku mase m in težnega pospeška g:

Fg = m × g

Teža je vektorska količina in kaže v smeri proti središču Zemlje, kar na Zemljinem površju pomeni navpično navzdol.

Mednarodni sistem enot predpisuje za težo sestavljeno enoto newton; ponekod sta v rabi starejši enoti pond in kilopond.

Jaz bom tukaj omenila še mega neomejeni podn …, skratka ..OGROOOOOMNA TEŽA :::LOL

SLOOOOOOONOVSKA TEŽA,KITOOOOOVA TEŽA :::

Skratka te teže se ne da besedno opisat tud ne poznamo enote …LOL tako, da na raketo pa na MARS-recimo …meditiratLOL…oz saj v breztežnostni prostor …Big smile.

Potem pa kakorkoli že to razumemo …LOL..kreativnost ne pozna meja .Smile

strelka2014-01-31 13:57:39

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Robert Zupančič wrote:

Jaz pa sem z zanimanjem opazoval tvojo telesno mimiko, skozi ogled tega tvojega intervjuja Clown

Imam občutek, da tukaj sledi neko nadaljevanje… Se motim? Sleepy

P.S.: zanima me, kaj si opazil…

ROBERT ZUPANČIČ

hi hi …LOL
    kaj bi pa rad izvedel …pač bojda so ženske bolj za trače , zato se oglašam …LOL
    npr …evo tale je za Lady Big smile
    mimiko ..hjm …to ne bom …to bo kdo drug …če si bo upal ne …Tongue
    bom bolj besede katere sem se zapomnila , pa dogodki …
    no moram reči da je človek Tadej bil na tem intervjuju mnogo bolj sproščen -odprt , kot se ga spomnim iz enga intervjuja na RTV slovenija ..ko bi se dal v kolen vrtat, da bi njegova obveljalaLOL
    potem …ma ne vem zakaj ..ampak zlo je poudaril svojo haro …bolj veliko haro ..
    skratka človek trdo stopa po zemlji …ozemljitev 1a s črticoLOL
    nič ne bom rekla ..ampak res postaja podoben kitajcem …LOL ( že slišano da je bušek hara Big smile pri njih -večja je bolj funkcioniraTongue…)
    potem zlo me je v smeh spravilo tole …ko so omenili kameno strelo za vzpostavitev torzijske polja ( kot se spomnim) . in je voditel vprašal je to kristal ne vem kaj je mislil strelo Tongue in grom….sovoditeljica ga je na to pa tako grdo pogledala , da sem dobila občutek kot da hoče reči a se ti zajebavaš -ga zajebavaš …..Big smile
    reakcijo gosta -Tadeja pa nisem vidla …po moje je bila mal začudena ..al pa tud ne, ne vem …
    hja ne vem no ..Tadeju je vsekakor bolj prijala voditeljica kot voditelj LOL
    jah sej kdo bi se pa čudil tej ugotovitvi …je prav fletna …no …LOL z voditeljem pa zanjo bit kakšni kratki stiki ….LOL ampak se zna popravt taka strokaBig smile
    še kaj Robert ..rabiš še kakšen tračBig smile
    PS ..tole je en velik hec …da ne bo kakšne zamereBig smile
    Skratka če potegnem črto …je bil urejen , napudran ..hjm je imel superge …skratka tipi top kot se reče …
    pa še dobro ozemljen ..kaj češ boljšga …LOL
    Me zanima, če si bo zdaj tud upal reč kolko strelka raztura …TongueLOLBig smileStar
    Lepo je če deliš
    glas
    Participant

strelka wrote:

potem zlo me je v smeh spravilo tole …ko so omenili kameno strelo za vzpostavitev torzijske polja ( kot se spomnim) . in je voditel vprašal je to kristal ne vem kaj je mislil strelo Tongue in grom….sovoditeljica ga je na to  pa tako  grdo pogledala , da sem dobila občutek kot da hoče reči a se ti zajebavaš -ga zajebavaš …..Big smile
     reakcijo gosta -Tadeja pa nisem vidla …po moje  je bila mal začudena ..al pa tud ne, ne vem …
    hja ne vem no ..Tadeju je vsekakor bolj prijala voditeljica kot voditelj LOL
    jah sej kdo bi se pa čudil tej ugotovitvi …je prav fletna …no …LOL z voditeljem pa zanjo bit kakšni kratki stiki ….LOL ampak se zna popravt taka strokaBig smile
    še kaj Robert ..rabiš še kakšen tračBig smile
    PS ..tole je en velik hec …da ne bo kakšne zamereBig smile
    Skratka če potegnem črto …je bil urejen , napudran ..hjm  je imel superge …skratka tipi top kot se reče …
    pa še dobro ozemljen ..kaj češ boljšga …LOL
    Me zanima, če si bo zdaj tud upal reč kolko strelka raztura …TongueLOLBig smileStar

Strelka saj veš da sta ”voditelja” Zoran in Urška ne?
    Nista to glih šolana voditelja, zato včasih izpade kaj malo drugače kot je to v nadrdranih robotskih medijih..
    Mislim jaz ju občudujem, da sta se spravila sploh snemat te oddaje.. Urška se je fajn utekla ja (po normativih neke olikane novinarske etike), Zoran včasih deluje malo odklopljen ja.. Ma verjetno bi jaz bil še slabši..
    Po moje bi se Zoran mnogo bolje znašel v vlogi, da bi vodil temo in govoril iz vsega kar on ve in zna.. potem pa postavlja vprašanja kot laični novinar in se na trenutke čist zgubi.. Verjetno med odgovori nekje tava po nekih odklopljenih svetovih, nato pa skuša postaviti smiselno 3D vprašanje, ki bi vodilo temo intervjujanca naprej..
    Meni sta face vglavnem!
    Tadej pa je itak uletel kot, da bi iz ne vem kod prišel.., drugače vseveden z vsemi odgovori.. pa tudi čist z ponarodelimi izrazi kot so recimo, kako se boš povezoval z duhovnimi vibrami če je tvoja vibra čist zjahana (jebemtiš)..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

Prikaz 876 prispevka (od skupno 1,081)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.