Klepetalnica
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Klepetalnica
- This topic has 1,080 odgovorov, 43 glasov, and was last updated 8 years, 11 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
31. 12. 2013 ob 22:00 #22104jankoČlan13. 1. 2014 ob 8:48 #22247strelkaParticipant
…
najrajši mam pustolovske filme , kjer se odkrivajo razno razni zakladi , pa mitologija je zraven …no potem imam rada tud komedije …npr. predkratkim sem gledala film blondinka iz harvarda …odličen film..npr …za urjenje intuicije ..pa npr. kaj vse človeški um namuti , da se ne osmeši pred drugimi ….hja …nimam rada pa kakšnih zateženih dram , npr…npr. čustvenega zapletanja , laganja , varanja opravljanja ..pa tako dalje …pač kompliciranje življenja do amena ..-to me utruja.no eni pa to ljubijo …., majo pust cel življenje.Mene pa to res ne privlači ..pač čisti računi pa dobri prijatelji …strelka2014-01-13 08:50:02
27. 1. 2014 ob 21:58 #22438strelkaParticipantno tako ….vsak lahko drugače vidi …pač odvisno od ogromno informacij ..
npr , meni je tole zelo všeč in mi je zanimivo opazovat …Kalejdoskop in pogled skozenj …30. 1. 2014 ob 9:14 #22461strelkaParticipant..
ja, danes je dan za kidanje in pluženje ……pri nas na ekološki način …strelka2014-01-30 09:14:31
31. 1. 2014 ob 13:50 #22474strelkaParticipantDo zdaj so o teži fiziki tole pogruntal:Téža (navadno označujemo s Fg) je sila, s katero Zemlja zaradi težnosti privlači vsako telo z od nič različno maso. Teža je enaka zmnožku mase m in težnega pospeška g:
- Fg = m × g
Teža je vektorska količina in kaže v smeri proti središču Zemlje, kar na Zemljinem površju pomeni navpično navzdol.
Mednarodni sistem enot predpisuje za težo sestavljeno enoto newton; ponekod sta v rabi starejši enoti pond in kilopond.
Jaz bom tukaj omenila še mega neomejeni podn …, skratka ..OGROOOOOMNA TEŽA :::
SLOOOOOOONOVSKA TEŽA,KITOOOOOVA TEŽA :::
Skratka te teže se ne da besedno opisat tud ne poznamo enote … tako, da na raketo pa na MARS-recimo …meditirat…oz saj v breztežnostni prostor ….
Potem pa kakorkoli že to razumemo …..kreativnost ne pozna meja .
strelka2014-01-31 13:57:39
8. 2. 2014 ob 15:48 #22586strelkaParticipantRobert Zupančič wrote:
Jaz pa sem z zanimanjem opazoval tvojo telesno mimiko, skozi ogled tega tvojega intervjuja
Imam občutek, da tukaj sledi neko nadaljevanje… Se motim?
P.S.: zanima me, kaj si opazil…
ROBERT ZUPANČIČ
hi hi ……kaj bi pa rad izvedel …pač bojda so ženske bolj za trače , zato se oglašam …npr …evo tale je za Ladymimiko ..hjm …to ne bom …to bo kdo drug …če si bo upal ne …bom bolj besede katere sem se zapomnila , pa dogodki …no moram reči da je človek Tadej bil na tem intervjuju mnogo bolj sproščen -odprt , kot se ga spomnim iz enga intervjuja na RTV slovenija ..ko bi se dal v kolen vrtat, da bi njegova obveljalapotem …ma ne vem zakaj ..ampak zlo je poudaril svojo haro …bolj veliko haro ..skratka človek trdo stopa po zemlji …ozemljitev 1a s črticonič ne bom rekla ..ampak res postaja podoben kitajcem … ( že slišano da je bušek hara pri njih -večja je bolj funkcionira…)potem zlo me je v smeh spravilo tole …ko so omenili kameno strelo za vzpostavitev torzijske polja ( kot se spomnim) . in je voditel vprašal je to kristal ne vem kaj je mislil strelo in grom….sovoditeljica ga je na to pa tako grdo pogledala , da sem dobila občutek kot da hoče reči a se ti zajebavaš -ga zajebavaš …..reakcijo gosta -Tadeja pa nisem vidla …po moje je bila mal začudena ..al pa tud ne, ne vem …hja ne vem no ..Tadeju je vsekakor bolj prijala voditeljica kot voditeljjah sej kdo bi se pa čudil tej ugotovitvi …je prav fletna …no … z voditeljem pa zanjo bit kakšni kratki stiki …. ampak se zna popravt taka strokaše kaj Robert ..rabiš še kakšen tračPS ..tole je en velik hec …da ne bo kakšne zamereSkratka če potegnem črto …je bil urejen , napudran ..hjm je imel superge …skratka tipi top kot se reče …pa še dobro ozemljen ..kaj češ boljšga …Me zanima, če si bo zdaj tud upal reč kolko strelka raztura …8. 2. 2014 ob 19:04 #22593glasParticipantstrelka wrote:
potem zlo me je v smeh spravilo tole …ko so omenili kameno strelo za vzpostavitev torzijske polja ( kot se spomnim) . in je voditel vprašal je to kristal ne vem kaj je mislil strelo in grom….sovoditeljica ga je na to pa tako grdo pogledala , da sem dobila občutek kot da hoče reči a se ti zajebavaš -ga zajebavaš …..reakcijo gosta -Tadeja pa nisem vidla …po moje je bila mal začudena ..al pa tud ne, ne vem …hja ne vem no ..Tadeju je vsekakor bolj prijala voditeljica kot voditeljjah sej kdo bi se pa čudil tej ugotovitvi …je prav fletna …no … z voditeljem pa zanjo bit kakšni kratki stiki …. ampak se zna popravt taka strokaše kaj Robert ..rabiš še kakšen tračPS ..tole je en velik hec …da ne bo kakšne zamereSkratka če potegnem črto …je bil urejen , napudran ..hjm je imel superge …skratka tipi top kot se reče …pa še dobro ozemljen ..kaj češ boljšga …Me zanima, če si bo zdaj tud upal reč kolko strelka raztura …Strelka saj veš da sta ”voditelja” Zoran in Urška ne?
Nista to glih šolana voditelja, zato včasih izpade kaj malo drugače kot je to v nadrdranih robotskih medijih..
Mislim jaz ju občudujem, da sta se spravila sploh snemat te oddaje.. Urška se je fajn utekla ja (po normativih neke olikane novinarske etike), Zoran včasih deluje malo odklopljen ja.. Ma verjetno bi jaz bil še slabši..
Po moje bi se Zoran mnogo bolje znašel v vlogi, da bi vodil temo in govoril iz vsega kar on ve in zna.. potem pa postavlja vprašanja kot laični novinar in se na trenutke čist zgubi.. Verjetno med odgovori nekje tava po nekih odklopljenih svetovih, nato pa skuša postaviti smiselno 3D vprašanje, ki bi vodilo temo intervjujanca naprej..
Meni sta face vglavnem!
Tadej pa je itak uletel kot, da bi iz ne vem kod prišel.., drugače vseveden z vsemi odgovori.. pa tudi čist z ponarodelimi izrazi kot so recimo, kako se boš povezoval z duhovnimi vibrami če je tvoja vibra čist zjahana (jebemtiš)..“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.