Klepetalnica

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Klepetalnica

Prikaz 862 prispevka (od skupno 1,081)
  • Avtor
    Prispevki
    tadej pretner
    Moderator

Kok je grozn’, k že ful dolgo ni snowcat nič na forum …

Lepo je če deliš
    ozelot
    Participant

tadej pretner wrote: Kok je grozn’, k že ful dolgo ni snowcat nič na forum …

Glede na vročino je mejbi nick zamejnala LOL

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem

Saša
    Član

ozelot wrote:

Glede na vročino je mejbi nick zamejnala LOL

LOLLOLLOLLOLLOLLOL
    Mogoče jo je pa kdo ugrabil, da ga je hladila v teh vročinskih dneh Tongue
    Lepo je če deliš
    snowcat :)
    Participant

Tadej, spomnis me na mojega razrednicarja na gimnaziji. Tudi velik mozakar, s tem, da je ucil geografijo in telovadbo. Se je govorilo po hodnikih, da je zdravljen alkoholik, svojega sina iz locenega zakona je vlacel vsak vikend v hribe in je bil striktno neutralen glede politike. Pac topik o katerem drugi znajo bolje govorit….tako je razlozil…. :-)

Ves cas mi je tezil. Kadar sem v prvem letniku naredila dva popravna /ruscina in kemija/, vsebino celega leta sem se naucila v 2 tednih, mi je rekel – ce si to naredila s prstom v nosu v 2 tednih, predstavi si kaj bi lahko bilo, ce bi si bila malo vec pri stvari…. – hm, hm, i tak, …..sem si jaz pomislila. In mi je tezil naprej. Ni me hotel vzet na izlet razreda /smo imeli najboljse povprecje tega leta/, da samo jezikarim, ne ubogam, tecem po hodnikih in naceloma ne spostujem redu za navadne postene smrtnike…. klas ga je preprical, da me vzame s sabo. Sem morala javno obljubiti, da bom pridna – seveda sem – tudi ce nisem imela pojma, kaj s tem misli…. in seveda me je lovil ponoci okrog……na dan mature sem pritekla na zadnjo minuto na vrata, tik preden sem imela uro za vlect vprasanje, in me je cakal s glavnikom v rok, da ne morem iti noter s frizuro vrabca….

Zdajle prihaja poanta. Kadar je bil maturanski ples, mi je mama narocila, da moram obvezno povabiti njega na ples. Itak da sem tezila, ampak ok, sem sla. Hladnokrvno me je peljal korektno na plesisce in smo plesali v tisini. Pac situacija za poppppp, se mi je zdilo grooooozno. Kar naenkrat se zacnem zavedat, da mi moz nezno s svojim palcem desne roke gladi roko. Ga pogledam in on mi rece ,, ti si moja favorit ucenka, zmeraj sem vedel, da ti bo uspelo, rad te imam,,. In je bil konec plesa. Me je lozil korektno pod pazuho in peljal nazaj k mami. Mislim, da mi je vzelo nekaj casa, da sem sploh ujela, kaj se je zgodilo.

Ok, vikat te ne vikam vec, se zmeraj nekaj vprasujem in motim, vprasanje pa je, ali bom zanihala na rame…. :)

snowcat

Lepo je če deliš
    Participant

ozelot wrote: Glede na vročino je mejbi nick zamejnala LOL

Prav sladek si ti :))

Dejansko sem se namakala :))

Eno zanimivo ugotovitev pa imam. Kadar se je rodil moj sin, sem imela zelo velik odstop od adrenalinskih zadev. Neglede, da prej sem se vrtela in padala in skakala in tako naprej. Obcutek nevarnosti je prihajal nekaj od znoter. In pac sem pustila stat. Letos ima sin 9 let in sem ugotovila, da ta obcutek nevarnosti, kao materisnki nagon po samozasciti, je sel. Ga ni vec. .-)) In sem nazaj s veseljem se spuscala po kamikadzijeh in podobnih adrelanskih zadevah. Moj zakljucek je, da izgleda, da je to cist nagonski obcutek, ki ima svoj cas uporabnosti /expire date/.

snowcat

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Grozn je tud, če dolgo ni strelke …

Lepo je če deliš
    Participant

tadej pretner wrote:

Grozn je tud, če dolgo ni strelke …

Mirno, mirno, ….sigurno je nekje na nekem mestu, kjer ni elektrike, ni neta, ni wifi, ni računalnikov, ….. in mirno uživa v naravi…… sigurno.

snowcat

Lepo je če deliš
Prikaz 862 prispevka (od skupno 1,081)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.