Klepetalnica

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Klepetalnica

Prikaz 855 prispevka (od skupno 1,081)
  • Avtor
    Prispevki
    Ceres
    Participant

Palcki me ne motjo. Tud plasticni ne. Sam skrati.

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

ok pa škrati …ti so mal žleht ..to je ok …LOL
    strelka2013-06-12 23:04:24

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

oh ja pa je res vroče …LOL

Lepo je če deliš
    ana11
    Član

enkrat sem v enem postu prebrala nekaj v tem stilu … da se hiše “hranijo” z energijo prebivalcev in da zato prazne hiše hitreje propadajo …

zdaj pa tega posta ne najdem več. a se mogoče kdo spomni, v kateri temi je bilo govora o tem?
    Lepo je če deliš
    glas
    Participant

ana11 wrote: enkrat sem v enem postu prebrala nekaj v tem stilu … da se hiše “hranijo” z energijo prebivalcev in da zato prazne hiše hitreje propadajo …

zdaj pa tega posta ne najdem več. a se mogoče kdo spomni, v kateri temi je bilo govora o tem?

Ta izjava diši po Tadeju.. Mogoče ti kar sam odgovori, če se ta post ne najde..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

ana11
    Član

hvala za namig. nekaj sem že našla, tole je napisal Tadej:

Na energijski ravni prostori, ki niso naseljeni “živijo” drugače. Nekatere energijske strukture, značilne za naseljene prostore, se v nenaseljenih sploh ne formirajo, poleg tega pa je naseljen prostor ves čas v energijski komunikaciji s stanovalci. Skratka, živi na povsem drugi ravni, kot nenaseljen.

Se mi pa zdi, da je Tadej še nekje o tem pisal …. grem iskat naprej
    Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

ana11 wrote: hvala za namig. nekaj sem že našla, tole je napisal Tadej:

<span style=”: rgb251, 251, 253;”>Na energijski ravni prostori, ki niso naseljeni “živijo” drugače. Nekatere energijske strukture, značilne za naseljene prostore, se v nenaseljenih sploh ne formirajo, poleg tega pa je naseljen prostor ves čas v energijski komunikaciji s stanovalci. Skratka, živi na povsem drugi ravni, kot nenaseljen.</span>
    <span style=”: rgb251, 251, 253;”></span>
    <span style=”: rgb251, 251, 253;”>Se mi pa zdi, da je Tadej še nekje o tem pisal …. grem iskat naprej</span>

Na življenje/staranje (ne)naseljenega prostora vplivajo tudi povsem vsakdanje stvari, npr. ogrevanje, zračenje …

Lepo je če deliš
Prikaz 855 prispevka (od skupno 1,081)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.