Klepetalnica

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Klepetalnica

Prikaz 834 prispevka (od skupno 1,081)
  • Avtor
    Prispevki
    Ceres
    Participant

Gusarja sem srečal, bil je slep,

pa je rekel: Sinko, svet je lep!

Malo sem se zmedel…..da je lep?

Sinko, to boš zvedel, ko boš slep.

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

torej moj sanjski poklic …detektivBig smileLOL, al pa čarovnica …LOL

hec …hvala ceres…Wink

Lepo je če deliš
    glas
    Participant

Ceres wrote: Ja, ta Pluton bi bil potem vladar vseh planetov, ki jih imaš v škorpijonu, pa še vseh ostalih, katerim so ti planeti vladarji. Ko je planet v “svojem” znamenju, je ful močan.

Pluton sekstil Neptun je lep aspekt… bolj generacijski, ne bi rekla, da kaj posebnega pomeni, razen, če gre sta Pluton in Neptun vladarja osebnih planetov ali močnih točk. Pluton trigon Luna je že nekaj drugega, lep, močen aspekt, globina v čustvovanju, tudi lotevanju zadev v lajfu, žilica po raziskovanju skrivnih zadev… to potrdi tudi kvadrat z Merkurjem…., Pluton trigon Luna je lahko tudi zelo zaščitniška mama, dobra plodnost (če je vse okej s šesto hišo, in če sta vladar prve in šeste frenda..), širina v pogledu na lajf, močen nagon po preživetju….

Vse pomeni “lahko”, ker je treba gledat celo karto.

Ceres, lahko bi astrološko temo odprl.. Astrologija,tranziti planetov, vplivi,.. pa bi ta tematika bila na vpogled tudi za ostale (pa bi lahko te in podobne poste tja prestavil, ker so zanimive stvari napisane..) Če se strinjaš, pa če ti bo še kaj na to tematiko za napisat, bi bilo fajn.. ..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

Ceres
    Participant

Lahko Glas… samo nisem tukaj gor še zasledila koga, ki bi ga še astrologija zanimala. Mogoče se pa najde…

Lepo je če deliš
    glas
    Participant

Ceres wrote: Lahko Glas… samo nisem tukaj gor še zasledila koga, ki bi ga še astrologija zanimala. Mogoče se pa najde…

Najde najde.. saj mene tudi kar zanima..

Lepo je če deliš

glas
    Participant

“Silva metod” se je kar razvila.. in je sedaj samostojna tema v podforomu Zdravje in alternativna medicina:

http://tadej-pretner.com/webwiz/forum_posts.asp?TID=616

Lepo je če deliš

Ceres
    Participant

Ako je žena imala slab dan, ne brini: i ti češ!

Lepo je če deliš
Prikaz 834 prispevka (od skupno 1,081)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.