Klepetalnica

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Klepetalnica

Prikaz 820 prispevka (od skupno 1,081)
  • Avtor
    Prispevki
    janko
    Član

AVATAR wrote: Jutri boste vsi ena velikega SREDINCA dobili LOL LOL LOL

nekam čudn se smejiš. kuker, da ne bi prwošču Angry
    ali pa mogoče misliš, da se polovica populacije… oz. od te polovice usaj tisti del… med osnowno šolo in meno…
    ne veseli enga velikega sredinca? LOL

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

glas wrote:

Ja to je bila Mel gibsonova mojstrovina, če istega mislim..
    Drugače pa vlada ZDA je v 50-ih stopila v stik z nezemljani (Graysi), in je naredila kupčijo z njimi, oni so njim dali nekaj napredne tehnologije, ZDA pa jim je pač dovolila, da lahko delajo kontrolirane poskuse nad človeštvom.. Človeštvo nja ne bi za ugrabitve nič vedelo, pa spomina na dogodke naj ne bi imeli.. Ampak ni bilo vedno ravno tako..
    To vse pa gre samo za eno civilacijo Grays (Sivi), ki niso v stiku s Svetlobo, obstaja še vsaj 20 pozitivnih civilizacij, ki ustvarjajo žitne kroge ipd..
    Graysi so odšli, ne se bat.. Todi reptili so pobegnili pred spremembami, ker te spremembe, ki nastajajo pomenijo njihovo izumrtje.. Ker niso v stiku z Virom..

V bližnji prihodnosti se bodo pripetile stvari, ko bo vsem naenkrat vidno in jasno, da napredne civilizacije obstajajo in da so naenkrat tu!
    In ni nobenega straha, so vse dobre..
    Negativna propaganda je spet plasirana iz ZDA preko alien/horor psihoz in programiranja človeštva.
    Kar je dolgo časa služilo tudi Graysom, da so tako dolgo lahko obstali tu.

ampak to je mimo..

Točno …mel Gibson je imel tam glavno vlogo. očka z dvema otročkoma …Big smile
    meni se je zdel super filmBig smile.
    graysi naj bi bili …sivi.
    ne vem pa od kod ..naj bi bila to negativna propaganda od ZDA?
    gerysi..kar sem sama zasledila tako mimogrede ..ta civilizacija ni prav prijazna do človeške vrste …
    če sploh lahko rečem človeške vrse …ker vsi so gentesko manipulirali z nami Confused. Torej vsi …po vrstiSmile
    kot sem zasledila …pravih lirov …sploh ni več.Confused
    tale slikca mi je fajnBig smile
    http://www.magicus.info/gn/slike/gn_slike_3/r1/g2011/m03/x10065261654126080906.jpg

Kaj pa če je to vse res….TongueBig smile, ali tudi ne …

strelka2012-12-21 09:06:09

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Janko ….mora tudi še meditirat…Big smileTongue

Lepo je če deliš
    janko
    Član

glas wrote:

Saj vendar živim v hribih in bi potemtakem ostal doma. Tako pa sem šel v Zagreb, ker bi rad kaos izkusil v čim večji meri.Cool

Zgleda da si presegel lastne preživetvene vzgibe (nižjih plasti osebnosti) in se v teh kritičnih trenutkih daruješ masam.. LOL

kot dejstvo je uglavnem priznal, da je pričakoval, da bo use šlo u ku..c… LOL
    in če že ma člouk rad kaos, je res škoda ne izkoristit in bit doma Clap
    in zagreb ni bla šwoh ideja…ker pr nas so sam par km od zagreba u mariboru ene dal u čuzo, ker so tut kaos izkoriščal in mal granitne kocke metal LOL

Lepo je če deliš
    janko
    Član

strelka wrote: Janko ….mora tudi še meditirat…Big smileTongue

spet maš prou. moram rečt Embarrassed

Lepo je če deliš
    ana11
    Član

A ste Strelko zablokiral, da ne more več pisat?Disapprove

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

ne ,jaz sem samo počakala…ker sem imela prave koordinate …LOL, da najhuje mine…
    Da ne bom kriva ..za razne mrke, pa izgubo elektrike …
    pa upam da se ni kdo prehladil v tazadno , ko je v Bohinju kontakt iskalEmbarrassed

strelka2012-12-23 21:56:07

Lepo je če deliš
Prikaz 820 prispevka (od skupno 1,081)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.