Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Klepetalnica
glas wrote:
Ja to je bila Mel gibsonova mojstrovina, če istega mislim..
Drugače pa vlada ZDA je v 50-ih stopila v stik z nezemljani (Graysi), in je naredila kupčijo z njimi, oni so njim dali nekaj napredne tehnologije, ZDA pa jim je pač dovolila, da lahko delajo kontrolirane poskuse nad človeštvom.. Človeštvo nja ne bi za ugrabitve nič vedelo, pa spomina na dogodke naj ne bi imeli.. Ampak ni bilo vedno ravno tako..
To vse pa gre samo za eno civilacijo Grays (Sivi), ki niso v stiku s Svetlobo, obstaja še vsaj 20 pozitivnih civilizacij, ki ustvarjajo žitne kroge ipd..
Graysi so odšli, ne se bat.. Todi reptili so pobegnili pred spremembami, ker te spremembe, ki nastajajo pomenijo njihovo izumrtje.. Ker niso v stiku z Virom..V bližnji prihodnosti se bodo pripetile stvari, ko bo vsem naenkrat vidno in jasno, da napredne civilizacije obstajajo in da so naenkrat tu!
In ni nobenega straha, so vse dobre..
Negativna propaganda je spet plasirana iz ZDA preko alien/horor psihoz in programiranja človeštva.
Kar je dolgo časa služilo tudi Graysom, da so tako dolgo lahko obstali tu.
…
ampak to je mimo..
Točno …mel Gibson je imel tam glavno vlogo. očka z dvema otročkoma …
meni se je zdel super film.
graysi naj bi bili …sivi.
ne vem pa od kod ..naj bi bila to negativna propaganda od ZDA?
gerysi..kar sem sama zasledila tako mimogrede ..ta civilizacija ni prav prijazna do človeške vrste …
če sploh lahko rečem človeške vrse …ker vsi so gentesko manipulirali z nami . Torej vsi …po vrsti
kot sem zasledila …pravih lirov …sploh ni več.
tale slikca mi je fajn
http://www.magicus.info/gn/slike/gn_slike_3/r1/g2011/m03/x10065261654126080906.jpg
Kaj pa če je to vse res…., ali tudi ne …
strelka2012-12-21 09:06:09
glas wrote:
Saj vendar živim v hribih in bi potemtakem ostal doma. Tako pa sem šel v Zagreb, ker bi rad kaos izkusil v čim večji meri.Zgleda da si presegel lastne preživetvene vzgibe (nižjih plasti osebnosti) in se v teh kritičnih trenutkih daruješ masam..
kot dejstvo je uglavnem priznal, da je pričakoval, da bo use šlo u ku..c…
in če že ma člouk rad kaos, je res škoda ne izkoristit in bit doma
in zagreb ni bla šwoh ideja…ker pr nas so sam par km od zagreba u mariboru ene dal u čuzo, ker so tut kaos izkoriščal in mal granitne kocke metal
ne ,jaz sem samo počakala…ker sem imela prave koordinate …, da najhuje mine…
Da ne bom kriva ..za razne mrke, pa izgubo elektrike …
pa upam da se ni kdo prehladil v tazadno , ko je v Bohinju kontakt iskal
strelka2012-12-23 21:56:07