Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Klepetalnica
S simboli se ne gre hecat…
Glede potresa.. a niso včasih napovedovali in analizirali, kaj pomeni, pa neke sezmološke analize, pa statistične, pa če bodo popotresni sunki… danes pa tega nikjer ne najdem… Čimprej moram iz Ljubljane.. še protesti so danes napovedani… eden proti JJ, drugi proti Jankoviču… moja napoved, da se bodo zdaj skupine protestnikov med seboj steple…ker če rabiš različne shode… enega za leve, drugega za desne… potem tuki neki ne štima.
ah ja …meni so bile zvezdice vedno všeč…
pentagram ima pa tako simboliko ..tko da …po moje tudi, če bi bil na adventenem venčku ne bi bilo čist nič narobe…
http://www.pozitivke.net/article.php/20040128230540455
Glede potresa…
ne tega se pa ne da napovedat….
je pa kar zatreslo ..sicer bolj na kratko. Omara kar zaropotala…
In zelo bučen zvok …kar zadonelo je
strelka2012-12-03 16:16:41
jaz pa upam , da bo po 21.12.2012…glas mal bolj sistematični ..
saj so linki , ki jih lepi vsepovsod, nalimani povsod po forumu . predvsem pa v leto 2012…
pišuka no ..a zdaj ga bom pa jaz reda učila…
Zafrkavam ..ampak res je veliko zadev po trikrat nalimanih …
Npr. Od te gospe :
itd ..je nalimano najmanj trikrat …….
npr. raco je pa v zanimivost nalepil o teh računalniških igricah-matrica kot zanimivost …pa ne bev ne mev ….
mislim nobenega komentarja od njega-glas …v letu 2012 pa komentar na kvadrat …, seveda na spet njegov pripopan isti link …
sam povem …
A tukaj sploh kdo linke bere?
strelka2012-12-17 20:58:44
Jaz skoraj vedno pogledam linke, priznam pa, da raje od tistih, ki tudi sicer dajejo zanimive komentarje.
Dobro jutrček
jaz pa včasih tudi kaj spustim …
pa nima veze sedaj…
link gor ali dol …ampak tistega v zanimivosti sem ravno prebrala ..pa mi je ravno tako zgledalo , kot da je tam na ignor ..kasneje se pa pojavi v temi 2012…pač komentar..
moja rekcija …in ja prav na Glasa…če bi ga sosedov tone objavil bi pa morda tud tonetu to povedala…mogoče
zakaj bog si ga vedi ..konec koncev, če druge ne moti ..zakaj za božjo voljo bi pa ravno mene zmotilo
najbrž bo pa še kakšen sedaj padel ponavljajoč prav zanalašč..
glede Tita , ja ana11 tudi sama sem to slišla ..oz sem nekje prebrala.
potem našla tudi en linkec bolj kratek ..
skratka bojda tisti tito , ki nam je bil predsednik, sploh ni bil tisti jožko , ki je šel v rusijo …
in baje ga niso nastavili rusi ampak angleži …
tudi churchill, baje je bil iluminat…
me pa bega …še vedno, iluminati in masoni…je to eno in isto?
iluminati so nastali kasneje…masoni so pa prostozidarj.
mal zmešnjave v moji glavi
strelka2012-12-18 06:52:58