Klepetalnica

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Klepetalnica

Prikaz 792 prispevka (od skupno 1,081)
  • Avtor
    Prispevki
    Ceres
    Participant

S simboli se ne gre hecat…

Glede potresa.. a niso včasih napovedovali in analizirali, kaj pomeni, pa neke sezmološke analize, pa statistične, pa če bodo popotresni sunki… danes pa tega nikjer ne najdem… Čimprej moram iz Ljubljane.. še protesti so danes napovedani… eden proti JJ, drugi proti Jankoviču… moja napoved, da se bodo zdaj skupine protestnikov med seboj steple…ker če rabiš različne shode… enega za leve, drugega za desne… potem tuki neki ne štima.

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

ah ja …meni so bile zvezdice vedno všeč…

pentagram ima pa tako simboliko ..tko da …po moje tudi, če bi bil na adventenem venčku ne bi bilo čist nič narobe…

http://www.pozitivke.net/article.php/20040128230540455

Glede potresa…

ne tega se pa ne da napovedat….

je pa kar zatreslo ..sicer bolj na kratko. Omara kar zaropotala…

In zelo bučen zvok …kar zadonelo je

strelka2012-12-03 16:16:41

Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

Zvezdice…sej men tud…sam na advetnem vencku pa ne no…hehe v Ljubljani protestniki, ki so se pomesali med folk, ki caka, da jim Zoki lucke prizge….da posveti ljubljancanom….in folk mu bo dal aplavz….

Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

Vecerni zmesanc: koromac, jabolko in hruska…..bljak romal v odtok.

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

LOL
    jaz pa upam , da bo po 21.12.2012…glas mal bolj sistematični ..Ermm
    saj so linki , ki jih lepi vsepovsod, nalimani povsod po forumu . predvsem pa v leto 2012…
    pišuka noTongue ..a zdaj ga bom pa jaz reda učila…LOL
    Zafrkavam ..ampak res je veliko zadev po trikrat nalimanih …
    Npr. Od te gospe :

Dr. Tadeja Jere Lazanski

itd ..je nalimano najmanj trikrat …Big smile….

npr. raco je pa v zanimivost nalepil o teh računalniških igricah-matrica kot zanimivost …pa ne bev ne mev …Evil Smile.
    mislim nobenega komentarja od njega-glas …v letu 2012 pa komentar na kvadrat …Tongue, seveda na spet njegov pripopan isti link …Tongue
    sam povem …ApproveEmbarrassed

A tukaj sploh kdo linke bere? Embarrassed

strelka2012-12-17 20:58:44

Lepo je če deliš
    ana11
    Član

Jaz skoraj vedno pogledam linke, priznam pa, da raje od tistih, ki tudi sicer dajejo zanimive komentarje.

Me pa zanima tole: ob nedeljah gledam dokumentarec o Titu. Ker sem premlada, da bi se o njem spomnila kaj več kot to kar so nas učili v šoli, sem bila ful šokirana, kaj vse je naredil ( neuvrščeni,…) in znal (tuji jeziki, klavir, …). In kako karizmo je imel. Na eni hrvaški strani špekulirajo, da je bil iluminat. Mene pa zanima, a je bil mogoče ET (po karmični)?
    Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Dobro jutrčekBig smile
    jaz pa včasih tudi kaj spustim …
    pa nima veze sedaj…Wink
    link gor ali dol …ampak tistega v zanimivosti sem ravno prebrala ..pa mi je ravno tako zgledalo , kot da je tam na ignor ..kasneje se pa pojavi v temi 2012…pač komentar..
    moja rekcija …in ja prav na Glasa…če bi ga sosedov tone objavil bi pa morda tud tonetu to povedala…mogoče
    zakaj bog si ga vedi ..konec koncev, če druge ne moti ..zakaj za božjo voljo bi pa ravno mene zmotiloBig smileTongue
    najbrž bo pa še kakšen sedaj padel ponavljajoč prav zanalašč..Big smile

glede Tita , ja ana11 tudi sama sem to slišla ..oz sem nekje prebrala.
    potem našla tudi en linkec bolj kratek ..
    skratka bojda tisti tito , ki nam je bil predsednik, sploh ni bil tisti jožko , ki je šel v rusijo …
    in baje ga niso nastavili rusi ampak angleži …
    tudi churchill, baje je bil iluminat…
    me pa bega …še vedno, iluminati in masoni…je to eno in isto?
    iluminati so nastali kasneje…masoni so pa prostozidarj.
    mal zmešnjave v moji glaviWink

strelka2012-12-18 06:52:58

Lepo je če deliš
Prikaz 792 prispevka (od skupno 1,081)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.