Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Klepetalnica
Ceres wrote: Tam je tem o Grabovoju, ki sem jo pred casom odprla jaz in ima 19 postov. Tadej pa spraduje za temo o Grabovoju, ki jo je prejsnji teden na novo odprl Ozelot, ko je povzemal clanek iz Misterijev. Tudi meni ni cist jasno, kako lahko tema izgine.
Oo hvala Ceres, zdaj pa je razjasnjeno (vsaj men :)
podarjam ti turistično svako čast
Saj Ozelot bo sedaj, ko bo videl kaj je ušpičil kmalu moral ponovno objaviti svoj prispevek, v že tej obstoječi temi..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
tadej pretner wrote:
tiste teme ni več ..izgleda , da jo je pobrisal…pa se na tem forumu lahko pobriše temo?
Sej ne vem kje naj tole povem …bom kar tule.
bom tule …enotna pakenga za škatlico cigaret …najprej v Avstraliji želijo pa uvseti tudi v Angliji …itd.
V vasi imamo eno super kjuti cvetlicarko, pa se Frida ji je ime….kot bi bilo moji hcerki….ce bi mi jo znal kdo nardit….no skratka, danes sem jo malo obiskala, ker advetni vencek potrebujem….me je ze lansko leto navdusila, ker je znala nardit take klasicne, ker sem old fesn baba….vsaj ko gre za vencke….da je zelen, ne modrosrebrn, pa da ima cimetove palcke….ne neke futuristicne simbole…pa da ima rdece svecke, ne neke svetlece rakete…..skratka, da je tak romanticen, bozicen….ker usake tok pa res mau pomeditiram….letos jih pogledam, nekam sumljivi so se mi zdeli, barve prave, sam neki mi ni slo….se enkrat pogledam, pa Frido, pa vencke….in opazim….Frida je na vse napopala rdece zvezde….ji recem, Frida, a gres u partizane…..sej Frida je res eno tako partizansko ime…Frida, Franja…..ne zakaj?….ja same rdece zvezde mas na venckih….aja….se sama ni vedla…..sej sem malo razmisljala, da bi namesto rdeckih bunkcic gledala rdece zvezde….samo, k sem devica, sem res oldfesn, pa se kompliciram….pa sem ji rekla, ce mi lahko nardi enega nepartizanskega….ker jaz bi mir, ne revolucije…na adventnem vencku, ce je mozno….in je zastopla….sej je Frida…kera Frida pa ne bi…jutri ga dobim.
No zdaj bo vse mogoče ..tud adventni venčki s skrajno levičarskimi simboli…
To danes slišala pa sem morala prav študirat , kaj so skrajno levičarski simboli… strelka2012-12-02 20:00:55
Danes pa nenavadno budenje ..me je mal zrukalo ..samo ne budilka ampak potres…
mal čez polšesto…