Klepetalnica

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Klepetalnica

Prikaz 771 prispevka (od skupno 1,081)
  • Avtor
    Prispevki
    Član

Ja, potem pa se le dajajte drugim…upam, da vas bodo vsaj pokopali LOL

Lepo je če deliš
    Prima
    Član

Ali lahko kdo pojasni anomalijo med 22. in 23.6. Satellit Environment v rubriki GOES Hp?
    Rdeča štrleča črta sredi dneva???

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Prima wrote: Ali lahko kdo pojasni anomalijo med 22. in 23.6. Satellit Environment v rubriki GOES Hp?
    Rdeča štrleča črta sredi dneva???

Kdo bi si mislil, da ti slediš telim grafom.
    Se bojim, da na forumu nimamo dovolj velikega majstra, da bi ti lahko na tole vprašanje odgovoril.
    Lepo je če deliš
    Prima
    Član

Sledim in primerjam s počutjem. Ugotavljam delno skladnost, saj prihaja do časovnega zamika. najprej dogaja, potem je rumeno in rdeče. Glede na to, da je bilo pred dvema dnevoma nekaj čudnega v zraku, sem preverila in našla rdečo črto. Občutljivost je včasih izjemno nadležna.

Lepo je če deliš
    Član

Hm, jaz nisem del celote…pa se me nič ne prime..nič nisem občutil…tako, da ne vem…kaj je bilo tako nadležnega LOL …Sicer občasno pogledam na ta graf, ampak nekako mi ni smiselen…vsaj po mojem občutju ne.

Lepo je če deliš
    Prima
    Član

Lev v raku je nekaj rohnel na solsticij, se mi zdi. Se je zvečer umirilo, ker se levu ni več ljubilo paradirati. Mislim, da graf časovno ne štima, ali pa občutljivčki že malo prej zavibriramo.
    Seveda si del celote, veš koliko ljudi want so badly to be rich, pa se jih denar tudi ne prime?
    Podpisi res nekaj povedo o človeku.

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Prima wrote: Lev v raku je nekaj rohnel na solsticij, se mi zdi. Se je zvečer umirilo, ker se levu ni več ljubilo paradirati. Mislim, da graf časovno ne štima, ali pa občutljivčki že malo prej zavibriramo.
    Seveda si del celote, veš koliko ljudi want so badly to be rich, pa se jih denar tudi ne prime?
    Podpisi res nekaj povedo o človeku.

To sem tudi jaz opazil. Diagram v primerjavi z dejanskim stanjem ne štima za cca dve uri.
    Lepo je če deliš
Prikaz 771 prispevka (od skupno 1,081)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.