Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Klepetalnica
Ne ne ..jaz sem volk po slikci…
Ceres wrote: Hehe, ce me uzameta zraven, ko se bosta na H2O vozila,
oblubim, da bom cist tih, samo pridno bom use dokumentirala za
zgodovino.
od kdaj pa je za zgodovino pisat treba poznat resnico??? treba je bit samo prvi na vasi… in ne drugi u rimu.
itaq pa nau nč… un je nakladu in se je zdej potuhnu… al pa so ga hin rihtal…
al pa je pogruntu še turbo na vodo… in ga je res kam odpelal… npr. u prisilni jopič
sam jes mam alternativo
pir… ne sme izostat…
ampak namest na vodo, se peleva na plastiko… al kakšni so žetoni za trolo
kr se pa orgonitov tiče…
fajn… da temo ohranjamo na tapeti
janko2012-03-11 20:50:22
bom pač tole sem nalimala …ker je tam mal neukusno , do gorečih …
Si predstavljamo, ja. Razsvetljeni in razsvetljene. Bi bil pesek v oči, če bi rekli drugače.
A je še kaj bolj tragikomičnega na svetu, da ti tipček pri 25, ki misli, da dobr zgleda, z nastavljanjem fehtari za 6?
Saj smo vsi krvavi pod kožo, tudi tisti razsvetljeni, saj se sicer ne bi valjali skupaj z nami (manj razsvetljenimi) po naši ljubi Zemljici. Od nečesa je pa itak treba umreti.
Prima wrote:
Ozelot a si predstavljaš …cel kupleraj na faksu …da se naredi izpit ….kle pa …jaz saj upam , da so rasvetljene ratale ….Si predstavljamo, ja. Razsvetljeni in razsvetljene. Bi bil pesek v oči, če bi rekli drugače.
A je še kaj bolj tragikomičnega na svetu, da ti tipček pri 25, ki misli, da dobr zgleda, z nastavljanjem fehtari za 6?
Strelka, tole je bruhec. Zgledal ali ne, v nobenem primeru ni ok. Študentje ponujajo marsikaj in kakšen kolega včasih popusti pri kakšni dobro spedenani frčafelci.