Klepetalnica

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Klepetalnica

Prikaz 757 prispevka (od skupno 1,081)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

Ne ne ..jaz sem volkBig smile po slikci…

Kako je že naslov tisti pesmici …
    Kaj se sikiraš in kaj nerviraš …in kaj noriš , če gre navzkriš…Big smile
    Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

Hehe, ce me uzameta zraven, ko se bosta na H2O vozila, oblubim, da bom cist tih, samo pridno bom use dokumentirala za zgodovino.

Lepo je če deliš
    janko
    Član

Ceres wrote: Hehe, ce me uzameta zraven, ko se bosta na H2O vozila,
    oblubim, da bom cist tih, samo pridno bom use dokumentirala za
    zgodovino.

od kdaj pa je za zgodovino pisat treba poznat resnico??? treba je bit samo prvi na vasi… in ne drugi u rimu.
    itaq pa nau nč… un je nakladu in se je zdej potuhnu… al pa so ga hin rihtal…
    al pa je pogruntu še turbo na vodo… in ga je res kam odpelal… npr. u prisilni jopič

sam jes mam alternativo

pir… ne sme izostat…

ampak namest na vodo, se peleva na plastiko… al kakšni so žetoni za trolo LOL

kr se pa orgonitov tiče…

fajn… da temo ohranjamo na tapeti Clap

janko2012-03-11 20:50:22

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

bom pač tole sem nalimala …ker je tam mal neukusno , do gorečih …

moj nebulizem…v temi zakaj zbolijo duhovni …pa seks do učenk , pa avomobili , pa same materialne mesene zadeve …
    Ja kul no, če predava v seksu pa reče da rabi prostovoljce, pa če se kdo javi je meni čist sprejemljivo …LOL.

Drugač mi pa lih ni …Tongue.
    Ozelot a si predstavljaš …cel kupleraj na faksu …da se naredi izpit …Tongue.
    kle pa …jaz saj upam , da so rasvetljene ratale …LOL.
    A ni bil še nekdo en mag in kaj že , ki je izganjal negativo tako , da je spal s klientom …a to se ti zdi tud sprejemljivo?

Lepo je če deliš
    Prima
    Član

Si predstavljamo, ja. Razsvetljeni in razsvetljene. Bi bil pesek v oči, če bi rekli drugače.
    A je še kaj bolj tragikomičnega na svetu, da ti tipček pri 25, ki misli, da dobr zgleda, z nastavljanjem fehtari za 6? Dead

Saj smo vsi krvavi pod kožo, tudi tisti razsvetljeni, saj se sicer ne bi valjali skupaj z nami (manj razsvetljenimi) po naši ljubi Zemljici. Od nečesa je pa itak treba umreti.

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

TongueBig smile

Prima wrote:

Si predstavljamo, ja. Razsvetljeni in razsvetljene. Bi bil pesek v oči, če bi rekli drugače.
    A je še kaj bolj tragikomičnega na svetu, da ti tipček pri 25, ki misli, da dobr zgleda, z nastavljanjem fehtari za 6? Dead

A če bi pa dober zgledal …bi blo pa ok’Embarrassed..?
    Pa ne bi bilo take dileme ..al kako?
    Ah ja …tale pa res že dolg študira ..a se ga ne bi mogla usmilt ..pa bi mu dala tisto šest ..zastonj…LOL potem kakršen koli biznis bi že bil…
    hec Prima …Big smile
    Lepo je če deliš
    Prima
    Član

Dead Strelka, tole je bruhec. Zgledal ali ne, v nobenem primeru ni ok. Študentje ponujajo marsikaj in kakšen kolega včasih popusti pri kakšni dobro spedenani frčafelci.

Če kakšen misli, da je treba biti samo lep življenju in se na to zanaša – no go, se ne izide. Moraš biti vsaj še delno razsvetljen. Razsvetljuješ se lahko tudi v solariju. Hec. Lamp

Ljudje študirajo tudi pri petdesetih in več. Je treba, če hočeš obdržati službo.

Lepo je če deliš
Prikaz 757 prispevka (od skupno 1,081)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.