Klepetalnica

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Klepetalnica

Prikaz 729 prispevka (od skupno 1,081)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

Očitno vas politika ne zanima …Tongue, mene pa Tale dr. tudi čisto nič …

tako da bodite v cvetjuWink
    Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

Sam si pa faca! Ne beres blondincev, poanto vsega kar je pa napisal, pa razlagas kot tavelka! Si pa vsaj v marjetice ne bova hodili!

Je pa res, da ni stvar te teme. Politika pa mene se kar zanima, … Ampak ne na tem forumu. To je tko, kot o duhovnosti razpravljati pozarepot forumu npr. Ali pa o pozitivni energiji na spletni strani Pozitivne Slovenije.

Lepo je če deliš
    janko
    Član

Ceres wrote: Sam si pa faca! Ne beres blondincev, poanto vsega kar je pa napisal, pa razlagas kot tavelka! Si pa vsaj v marjetice ne bova hodili!

Je pa res, da ni stvar te teme. Politika pa mene se kar zanima, … Ampak ne na tem forumu. To je tko, kot o duhovnosti razpravljati pozarepot forumu npr. Ali pa o pozitivni energiji na spletni strani Pozitivne Slovenije.

ti se pa predvsem mal več smej in mal manj za use zanimajEmbarrassed

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant
    A ne piše tam gor tema politika …
    Tko da ti se tud brat na uči ..če že vsem moraš podnujno solit pametLOL
    Peace and love …marjeticaLOL
    Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

Ja sej vem, sori, mam slabe trenutke, pa mi karakter ven seka!

Lepo je če deliš
    janko
    Član

Ceres wrote: Sam neki: BMZ je zdej itak u duhovnost zajadral, vcasih pa velik Ihana studirou, ceprav pravnik, pa cist druga generacija, samo ga je v eni fazi zanimala antropologija, pa imunologija, pol prodaja tisto teorijo o ogrozenem testosteronu zarad pesticidov, no o tem zdej ze tud Komat pise… Tko da res je vse povezan, odkar se je BMZ postaral, ga je res lusno poslusat.

no… ne bi o detajlih, ker… je 20 let nazaj in kuker sem reku… k swa ga zraven mal pila, pa tut še kakšno drugo temo obdelovala…
    ampak… u unih cajtih… so me zanimale čist druge stvari kt dons… in ker sem bil naspediran full, nisem mel cajta in žiwcou poslušat nakladanja in če en ne zna u par besedah nč powedat, tut u knjigi ne bo znou… in še zdej ne berem dolgih postov LOL
    uglawnem ena od BMZ… pa sej… je vse o človeku napisan že u Martinu Kačurju… Confused in… se dons komot s tem strinjam Embarrassed vi pa klele bazični jaz, pa ježu mater jebat iz leve, pa u kleti je tema, razen če ne pržgeš luči LOL

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Janko ..kje maš pa ti podpis…Smile?

Lepo je če deliš
Prikaz 729 prispevka (od skupno 1,081)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.