Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Klepetalnica
Očitno vas politika ne zanima …, mene pa Tale dr. tudi čisto nič …
Sam si pa faca! Ne beres blondincev, poanto vsega kar je pa napisal, pa razlagas kot tavelka! Si pa vsaj v marjetice ne bova hodili!
Je pa res, da ni stvar te teme. Politika pa mene se kar zanima, … Ampak ne na tem forumu. To je tko, kot o duhovnosti razpravljati pozarepot forumu npr. Ali pa o pozitivni energiji na spletni strani Pozitivne Slovenije.
Ceres wrote: Sam si pa faca! Ne beres blondincev, poanto vsega kar je pa napisal, pa razlagas kot tavelka! Si pa vsaj v marjetice ne bova hodili!
Je pa res, da ni stvar te teme. Politika pa mene se kar zanima, … Ampak ne na tem forumu. To je tko, kot o duhovnosti razpravljati pozarepot forumu npr. Ali pa o pozitivni energiji na spletni strani Pozitivne Slovenije.
ti se pa predvsem mal več smej in mal manj za use zanimaj
Ceres wrote: Sam neki: BMZ je zdej itak u duhovnost zajadral, vcasih pa velik Ihana studirou, ceprav pravnik, pa cist druga generacija, samo ga je v eni fazi zanimala antropologija, pa imunologija, pol prodaja tisto teorijo o ogrozenem testosteronu zarad pesticidov, no o tem zdej ze tud Komat pise… Tko da res je vse povezan, odkar se je BMZ postaral, ga je res lusno poslusat.
no… ne bi o detajlih, ker… je 20 let nazaj in kuker sem reku… k swa ga zraven mal pila, pa tut še kakšno drugo temo obdelovala…
ampak… u unih cajtih… so me zanimale čist druge stvari kt dons… in ker sem bil naspediran full, nisem mel cajta in žiwcou poslušat nakladanja in če en ne zna u par besedah nč powedat, tut u knjigi ne bo znou… in še zdej ne berem dolgih postov
uglawnem ena od BMZ… pa sej… je vse o človeku napisan že u Martinu Kačurju… in… se dons komot s tem strinjam vi pa klele bazični jaz, pa ježu mater jebat iz leve, pa u kleti je tema, razen če ne pržgeš luči