Klepetalnica
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Klepetalnica
- This topic has 1,080 odgovorov, 43 glasov, and was last updated 8 years, 11 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
30. 1. 2012 ob 13:03 #13119jankoČlan
Nič, bo treba bika za rogove zgrabit…in mu pokazat…kdo je Bog.
in kaj, razen prewelikega gobca te pri tem ovira?
aja… nisi bog al kuko? in spet mal goworiš u mojem imenu?
samo…jes pa bike ne bom nč za roge grabu… pa ne sam zato, k nimam nč prot njim. je tut kle tko kt pr židih trba vedet, da niso sami čist krivi, da so kr so če sm pošten… se jim kr izogibam… in bikov in židow. đouk. uglawnem ni lih use tko kt u filmu, k ena luštkana nežna punčka z eno vejico kt za žegnat veliko celo čredo ustrahuje…
sem mel enkrat srečanje z njim…z bikom mislim. oz. moj avto ga je imel… jest sem pa od daleč vidu… bliz tam, k je en čudak pri kasarni na pokljuki z enimi čudnimi simboli gozd začaral
sm mel uglawnem avto na pašniku … pa je mem pršla ena čredica krawc… in bik… je k u filmu napadu moj avto… brskal, pihal, suval…
sam pol, k se mu avto ni upiral, ja odnehou…
ko da bi mu moj avto u zelje hodu… mislim ej… ker bik… ampak res…
samo se mu ni splačal pomoje… tolk je tiste krawe ljubosumno zase hotu, da je šou še isti dan u klavnico usaj kmet je tko reku, k je tut pršou za tisto čredo pol.
loh pa po internetu prewerte, če ste ga u bohinjskih klobasah pojedl al pa usaj njegowe polne prašnike30. 1. 2012 ob 13:22 #13120jankoČlantadej pretner wrote: Če kdo še ni gledal filma Amadeus, ali če bi ga rad ponovno (recimo jaz – nazadnje sem ga gledal leta 1985), lahko to naredi danes, če le lovi HRT 1. Na sporedu bo ob 21.25.
kul.
a si vedu, da je bil ta film o nekem mozzartu inspiracija za en komad od falcota.
ewo… da nauš mislu, da nakladam
http://www.youtube.com/watch?v=wbFOA62dCEs&feature=related30. 1. 2012 ob 13:24 #13121CeresParticipant30. 1. 2012 ob 13:29 #13122jankoČlanCeres wrote: Tole o nagacenju, sam tok, da bom prou razumljena, je misljeno kot kompliment.
Zdej, ce je pa to tipicno babje, pa…. Guilty as charget!
vesolje ne pozna humorja in branja med vrsticam, tko kt menda use ženske znate.
vesolj samo dobr ve, kwa sliši.
čeprou… sam pa se zajebawa z vami, ko mal gledam, kwa wam dugaja okol telih zwezdic
(btw. sej se mij zdel da te prou zastopm in sem bil le lubosumn, k mene neb mela na kawču… usaj na probi )30. 1. 2012 ob 14:35 #13124CeresParticipantZdej to je tko, da jest ne vem napamet a ne, pa moje mnenje je itak subjektivno oz. pogojeno. Ti si pa ena taka čudovita, neponovljiva stvaritev univerzuma in .. mogoče tvoja patina žlahni iz dneva v dan oz. od piva do piva, in v tem primeru bi blo škoda nagačit.. ne vem sicer no.
Ker maš pa ti tud slabe trenutke in si včasih lubosumen, a veš, da si ti tud meni eno bolečino ven potegnu, tako zastarano. Dvajset let nazaj sem hotla med enimi počitnicami kariero kelnarce delat, pa me je res en zaposlil… dve ure sem delala, pa me je nagnal. Pa še plačal mi je za dve uri, samo da sem se spelala. Da nimam filinga. Pa da ne smem strank napizdevat, pa tko mi je povedal. In ti zdej meni, da maš precej bolj uporabne kelnarce…
30. 1. 2012 ob 15:03 #13126jankoČlanpa sej u bistwu nism biu tok lubosumn, kulkor sm ti hotu na dušco pihnt.
pa tut tega ti zdej neb powedu, ampak me direht zajebawaš s tako čip razlago, zakwa me neb na kawču mela.
če sm ti res kej wn potegnu… ops. pardon… ni blo namerno… pa tut, če ti je pasal… useen ni blo namerno…tko da nč zaslug nočm. sploh od tebe .
ampak itaq sm pa dobrična in ti loh pomagam… iz tebe nardit čist dobro kelnarco… sam powej, kje boš spet probala kariero
kr se pa une stare zgodbe tiče… si pa čist prou nardila. kurc jih gleda… kwa pa se to praw. zihr jih nis brez weze zmerjala. šef je pa tut lopow. tko k usi birti k držawo golfajo z dawki. da nau kdo reku, da se teme ne držimo30. 1. 2012 ob 17:55 #13137strelkaParticipantCeres wrote: Strelka, a ti Ihana beres? Oz a dopuscas moznost, da si mau narobe razlagas….
Ne ..ker mi je antipatičen …men blondinci niso všeč.Ne berem ..jaz intuitvno zaznam poanto romana….strelka2012-01-30 17:57:04
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.