Energijska palica

Forum Duhovnost Forumi Kristali Energijska palica

 • Avtor
  Prispevki
 • #2159
  klemen11
  Član

  No pa sem dobil tole energijsko palico iz zoisita z rubini, me pa zanima kakšne izkušnje imate ostali z energijskimi palicami, kako jo uporabljate in kakšne rezultate dosegate.

  Tadej mi je poslal navodila za uporabo, nimam pa nobenih izkušenj s to zadevo…. bomo probal, pa da vidimo Smile

  lp
  Lepo je če deliš
  #2163
  tadej pretner
  Moderator

  V šoli smo z enim razredom s palicami naredili tudi eksperiment energiziranja na daljavo – folk je dal kozarec s tekočino/sadež nekam na hodnik in ga energiziral na daljavo (iz razreda, tako, da objekt energiziranja ni bil v vidnem polju), okus tekočine/sadeža pa jim je potem “povedal”, v kakšni meri so bili uspešni. V povprečju so bili kar dobri.
  Tisti, ki so res dobri, lahko s palico recimo tudi “zmotijo” elektroniko, jaz pa sem pred 20 leti, ko sem se s takšnimi palicami začel špilat, včasih igral tako, da sem v prostoru, v katerem ni bilo nikakršnih zračnih pretokov (prepih …) na daljavo “vrtel” papirnate žerjave, ki so viseli iz lustra (Kitajska zadeva, če poznaš). Včasih sem s palico energiziral tudi kamne, zdravil recimo svojega psa … S precej občutka pa je treba delati s palico z ljudmi – če “izbereš” pregrobe energije, je lahko komu tudi slabo.

  Lepo je če deliš
  #2165
  klemen11
  Član

  vidim da se da vse mogoče delat s to palico…. zaenkrat sem po navodilih probal z vizualizacijo modre svetlobe/ljubezni, vdihavanjem in delovanjem te energije na konkreten organ (npr. hrbet/križ)…. bom videl kakšni bodo rezultati…

  Lepo je če deliš
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.