Emotional Clearing John Ruskan

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Emotional Clearing John Ruskan

 • Avtor
  Prispevki
 • #12459
  Gaja
  Član

  Pozdravljeni! Sem nova na forumu in me zanima ali ima še kdo izkušnje z meditacijo Johna Ruskana ali kakšno podobno vodeno meditacijo.

  Lep pozdrav vsem
  Lepo je če deliš
  #12465
  raco
  Član

  Lahko poveš kaj več o tej metodi -emotional cleaning?

  Lepo je če deliš
  #12485
  tadej pretner
  Moderator

  raco wrote: Lahko poveš kaj več o tej metodi -emotional cleaning?

  Raco, ime Johna Ruskana malce vtipkaj v youtube. Mi je pred časom nekdo poslal neke linke o tem, tako da vem, da tam info o vsem skupaj tam obstaja, nisem pa zadeve preštudiral. Upam pa, da bo tudi Gaia postregla z dodatnimi informacijami.

  Lepo je če deliš
  #12491
  Gaja
  Član
  Uradna stran;

  http://www.emclear.com/

  Emotional clearing je tehnika oz. proces razreševanja in čiščenja negativnih čustev, zakopanih v podzavest od koder še zmeraj ”delujejo” in vplivajo na človeka (obnašanje, reagiranje na situacije itd). Bom kr kopirla en odstavek s strani,

  When negative feelings are not handled properly, they do not release, but get stored in latent form in what has come to be called “the subconscious,” or, in Eckhart Tolle’s terminology, the Pain Body. Even feelings from years, or life-times ago, are stored in the subconscious. Thoughts do not have this characteristic. And what exactly is stored?

  Feelings are composed of energy, and as this energy continues to build in the subconscious, it starts to act out. It’s the energy of the feelings that influences us, coloring our thoughts, beliefs, perceptions, our health, and eventually attracting negative circumstances.


  Knjige (še) nisem prebrala, delam pa vodeno meditacijo, ki je priložena. Meditacija ima 6. stopenj, ki jih je potrebno opravljati po vrsten redu, eno na teden npr. (najbolje 2x do 3x). Priložene so še 3 ali 4 zahtevnejše meditacije, ki jih lahko opraviš po teh 6ih stopnjah. Vsaka se začne z uvodom v alfa stanje preko vodenega dihanja (s taktom) ter vizualizacije povezovanja z energijami Zemlje in svetlobe. Nato v vsaki seansi korak za korakom spoznaš postopek s katerim se da uspešno razrešiti stvari, zakopane globoko v podzavesti, ki se jih sploh ne zavedamo in se lahko kažejo kot bolezensko stanje ali kronična bolečina v telesu brez konkretnega vzroka, način reagiranja, obrambni mehanizmi itd itd.
  Lepo je če deliš
  #12496
  Ceres
  Participant

  Kje se pa te knjige in meditacije dobi? So v slovenscini?

  Lepo je če deliš
  #12497
  Katja
  Član

  Oooo, Gaja! Sej to si ti Gaja, ane? LOL Hug

  Glede Ruskanovih meditacij: zame so bile pravi osebni preporod.
  Toplo priporočam vsem!

  Če koga zanima, je tukaj link do prve meditacije (vsega skupaj jih je šest). V prvi meditaciji gre predvsem za sproščanje:

  http://www.emclear.com/audio/EC1DeepRelaxation.mp3

  z drugim delom pa se začne “zares”.

  Lepo je če deliš
  #12498
  Katja
  Član

  Ceres, vse se dobi na linku, ki ga je objavila Gaja. Knjiga je v angleščini, na voljo je tudi pdf datoteka, ki si jo kar preko neta lahko kupiš, prav tako vse meditacije.
  Vse to lahko dobiš tudi od mene, za sprobat. Če ti bodo meditacije pomagale pa se mi zdi pravično, da se podpira take fajn avtorje in se jih kupi original :)

  Lepo je če deliš
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.