Borba za otrokovo življenje

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Borba za otrokovo življenje

 • Avtor
  Prispevki
 • #840
  Marina
  Član

  Januarja je minilo leto dni od kar se nečak bori za življenje . Letos bi končal prvi razred a je življenje pred letom spremenilo njegov načrt. Za njim so težke opreracije tumorja na možganih , potem pa je ostal paraliziran do pasu. Do pred kratkim se je stanje nekako normaliziralo , lahko je normalno razmišljal tud kemoterapije so bile mimo . No danes sem dobila sporočilo ,da naj se pripravimo , da verjetno odhaja , pada v komo. Vem, da ne smem posegat to je njegova karma ,se pa sprašujem ali ga lahko podkrepim ali je edino to , da moliš za njegovo dušo vse kar lahko storiš.

  Lepo je če deliš
  #848
  _alesh_
  Član

  Tudi če pade v komo, to še ne pomeni, da bo odhajal za vedno, ampak bo
  najbrž izkusil neko doživetje v duhovnem svetu, če to sploh
  obstaja. Sicer pa sem pogledal neko oddajo dolgo nazaj, da kako je en
  majhen fantek imel komo in porabil toliko časa, mislim da nekaj tednov,
  da je potem kmalu prišel k zavesti.
  Lahko mu pomagaš tako, da mu
  daš močno upanje za preživetje z močjo vere, torej moč lastne misli,
  najboljše je, da vsi sorodniki združijo moč vere za preživetje na
  tvojega nečaka.

  Lepo je če deliš
  #852
  Marina
  Član

  Aleš hvala ti imaš prav. Me je pa ta otrok nekaj naučil. Dokler nisem brala Ogorevčeve knjige so bili okrog mene vsi zdravi in sem razmišljala hvala bogu , da je tako kot je a glej ga zlomka , kar hitro zatem se pa začne tale zgodba, resnici na ljubo sem tole izkušnjo potrebovala verjetno za svoj razvoj. Takrat se z Marjanom nikakor nisem mogla strinjat , da ne smemo pomagat , če nas za to ne prosijo , zato sem ravno to lekcijo tudi dobila ,žal je iz tega nastala ena poučna zgodba o kateri bom morda enkrat tudi kaj napisala.

  Lepo je če deliš
  #880
  _alesh_
  Član

  Je pa res težko sprejeti zavrnitev pomoči, če nekdo 100% zares ne potrebuje nobene pomoči, torej nimaš nobene možnosti, da bi mu lahko pomagal, ampak mu prepustiš njegovo voljo do konca, kajne.

  Lepo je če deliš
  #887
  Marina
  Član

  Ja Aleš nisem bila zavrnjena staršema sem vse lepo razložila , da bi bilo dobro uvest še alternativo pa Ogorevčevo knjigo pa nevem kaj še vse. Z vsem sta se strinjala le, da sta vse preložila name , kar meni ni bilo logično. Fantku je ponudil pomoč nekdo , ki je znan po dobrih rezultatih ( bolje, kot nič, simptomatsko zdravljenje) vndar se je vse tako odvilo ,da do tega ni prišlo , takrat mi je postalo jasno, da starša nista na to pripravljena .Nekaj mi je reklo naj nardim preiskus , ker sta bila z njim v bolnici sta imela dovolj časa za branje knjig, zato sem brata prosila naj pride spotoma po Marjanovo knjigo, da bi tako lahko lažje razumel ,vndar ni prišel in to je bil zame rezultat ,me je pa zanjo sam prosil mesec dni kasneje. To pot sta na ta način tudi nadaljevala, ko sta bila dovolj zrela za to, Marjan je mamico napotil k pravi osebi po njenih besedah sem imela tak občutek, mi je pa povedala, da je šele takrat na terapiji začela verjeti .Žal pa mislim ,da pri sebi kaj dosti verjetno nista spremenila . Med tem časom sem se začela zavedati svojih napak in sem sprejela njuno svobodno voljo in odločitev , se pa zavedam ,da se bo zgodilo tako kot se mora.

  Sem pa spoznala, da ljudje verjamejo v Boga samo takrat, ko se zgodi tako, kot si mi želimo.
  Lepo je če deliš
  #903
  _alesh_
  Član

  Vzemi si nekaj časa in pojdi sama k nečaku in poskusi povezati z njegovo energijo ter občutit kaj od njega in skušaj razumeti, v smislu (njegova duša) kaj in kako si on želi iti naprej, saj si tudi že videla take in drugačne orbe, ki si v drugem postu opisala, mislim da boš nekako razumela od nečaka, kaj si želi.

  Lepo je če deliš
  #910
  Marina
  Član

  Hja orbi to je drugače , te stvari se zgodijo takrat ,ko jih ne pričakuješ. Ponavadi me z mislijo nekam odnese , večkrat se zgodi, da sem lahko v množici pa nikogar ne slišim .To so spontane stvari , če bi pa jst želela nekaj izvedet , bi delala na razumski ravni in bi bila v dvomu . Problem je v tem, ker nisem sposobna odklopit razuma. Si mi pa dal dobro zamisel.Shocked

  Lepo je če deliš
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.