Biokibernetika

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Biokibernetika

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #1280
  Daigu
  Participant

  Ne vem sicer, če tole spada sem oz. sploh kam. Danes sem na nekem blogu med komentarji zasledil mnenje o biokibernetiki ter da je mogoče po tej metodi meriti celo pesmi (najbrž v smislu zdravilne, nevtralne in škodljive). Malo sem sicer pogooglal, zanima pa me, ilustrativno, kaj bi biokibernetika imela povedati o: not for the faint of heart. Moje mnenje; še najbolj me to spominja na film ‘Društvo mrtvih pesnikov’, kjer se pred prihodom Keatinga s pomočjo literarnega učbenika ‘merili’ kvaliteto poezije. Sem pa vedno odprt za argumente, ki me prepričajo v zmotnost mojega stališča.

  Lepo je če deliš
  #1281
  tadej pretner
  Moderator

  Daigu wrote: Ne vem sicer, če tole spada sem oz. sploh kam. Danes sem na nekem blogu med komentarji zasledil mnenje o biokibernetiki ter da je mogoče po tej metodi meriti celo pesmi (najbrž v smislu zdravilne, nevtralne in škodljive). Malo sem sicer pogooglal, zanima pa me, ilustrativno, kaj bi biokibernetika imela povedati o: not for the faint of heart. Moje mnenje; še najbolj me to spominja na film ‘Društvo mrtvih pesnikov’, kjer se pred prihodom Keatinga s pomočjo literarnega učbenika ‘merili’ kvaliteto poezije. Sem pa vedno odprt za argumente, ki me prepričajo v zmotnost mojega stališča.

  Hm, izraz biokibernetika poznam le v povezavi z bivalnim prostorom. S tem se pri nas ukvarja Slavko Gorenc. V bistvu ga je poln internet, kot tudi različnih precej divjih teorij. Zato sem imel v nekem momentu občutek, da dedec zelo veliko ve in sem šel na eno njegovo predstavitveno predavanje/demonstracijo. Doživel sem ga bolj ali manj kot burko in sem “prizorišče” zapustil precej pred koncem.

  Lepo je če deliš
Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.