8.teden procesa prisotnosti

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 8.teden procesa prisotnosti

Prikaz 8 prispevka (od skupno 14)
  • Avtor
    Prispevki
    Član

Ti si ena izmed tistih…ki cel dan zavestno dihajo…pa me zanima…ali si se od dogčasa že posušila in se ti že meša v glavi… …ali pa je tvoje življenje polno radosti-svobode-blaginje…???

Lepo je če deliš
    mojka
    Participant

moram priznat, da ni slabo. res sem bila tudi pri ireni na karmični… ampak itak je vse povezano…. skratka- tudi ko kaj ni vredu, sem vredu. mislim pa, da tebe to ne impresioniraWink

Lepo je če deliš
    Član

Seveda me ne impresionira…Bi me impresioniralo, če bi si zlahka izbrala kvaliteten šotor za prijeten odih-dopust in zlahka plačala njegovo ceno…pa žal ti ne gre od rok…Nič osebnega…jaz tako razmišljam…če človek vloži veliko časa v neko stvar…potem morajo biti tudi konkretni rezultati…Verjetno boš morala še bolj trdo vaditi proces prisotnosti in se poglabljati v svoje notranje bitje ali če hočeš v praznino.

Če mi človek reče, da če tudi plava v ˝dreku ˝ in se kljub temu dobro počuti…se resno sprašujem kam to vodi ?!

Lepo je če deliš
    Član

Seveda ne morem mimo ene stvari…Živi svojo resnico…Tako, da nadaljuj s svojim zavestnim dihanjem in procesom prisotnosti…in tudi šotor si privošči…naj bo kvaliteten-udoben-varen…cena pa ni pomembna.

Lepo je če deliš
    Prima
    Član

Prima wrote:

Imam vprašanje…tisti, ki ste uspeli končati ta 8 tedenski proces prisotnosti…Kaj se vam je potem zgodilo…???

Skozi proces grem drugič. V ponedeljek začnem z osmim tednom. Ko končam, sporočim. V četrtem tednu sem imela totalno krizo, vendar je ne povezujem s samim procesom, saj so se mi nagrmadile druge stvari. Confused

Prima

Meni se v lajfu trenutno ful dogaja. Ne vem, če je to posledica procesa prisotnosti. Preobrati se vrstijo ne samo po dnevih, temveč po urah. Tisto, kar se dejansko dogaja med tistimi 15 minutami dihanja oz. prvih nekaj minut, je bolečina v zgornjem delu prsnega koša. Gre za občutek neznosne teže in tope bolečine, ki se sčasoma umiri. Mislim, da mi je vzrok znan, kako bom opravila s tem, je pa druga pesem. Se mi zdi, da bom morala nekomu nekaj povedati.

Lepo je če deliš
    beno
    Član

Na tem forumu sem prvič, prej ga nisem nikoli prebiral niti se ukvarjal s “procesom pristonosti”. Knjigo (vodnik) sem vzel v roke po prebiranju gore literature, ko sem zbolel za levkemijo v letu 2010. Sedaj grem skozi proces četrtič (8. teden), se pa ukvarjam tudi z vadbo tai chi chuana, izvajam pa še meditacijo ter refleksoterapijo stopal, pred enim letom sem prešel na makrobiotični način prehrane. Kaj naj rečem. Življenje sem resnično korenito spremenil. V tem času sem, vsaj tako kaže, uspel stabilizirati bolezen, kmalu po ukvarjanju z opisanim se mi je normaliziral krvni tlak (pred tem sem se zdravil zaradi visokega tlaka 8 let), normalizirala se mi je telesna teža, sem bistveno manj razdražljiv (včasih sem bil precej “eksplozivne sorte”) itd… Trenutno prejemam zgolj biološko zdravilo, za katerega upam, da ga bom lahko kmalu prenehal. Prepričan sem, da je bila knjiga Proces prisotnosti zame resnično “božji dar” kot rečemo, v roke pa mi je prišla slučajno preko prijatelja, potem pa sem si jo kupil. Verjamem v to in to je sedaj moje življenje. Resnično imam več energije (po izbruhu bolezni sem bil na psu ali bolje rečeno “z eno nogo v grobu”), to vedo povedati vsi, ki me ne vidijo ravno vsak dan. Zame je bila to resnična rešitev, ki sem se jo oklenil. Ko se tako ozrem nazaj, se čudim, kje sem bil že prej. Žal.

Lepo je če deliš
    glas
    Participant

Pozdravljen Beno
    Čestitam za transformacijo in ozdravljenje Thumbs Up
    Povabljen tudi v druge teme; duhovnost, zdrava prehrana, zdravilstvo.. za komentarje iz tvojih izkušenj in tvoje poglede..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

Prikaz 8 prispevka (od skupno 14)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.