2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –>

Prikaz 29 prispevka (od skupno 407)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

Mah ja …kaj bomo ženske pamet solile moškim Big smile..naj raj župo …Tongue ane…

berem da si danes ..boljš volje …fajnThumbs Up

strelka2010-05-06 10:12:34

Lepo je če deliš
    ANA
    Član

AVATAR wrote: Zanimivo no…zdaj lahko sodelavce potolažim…da ne bodo več dolgo trpeli v osovraženih službah.

Tega jim že zdaj ni treba. Že zdaj imajo možnost, da temu rečejo STOP! Izstopam iz tega vlaka! Zate isto velja. Cool

Lepo je če deliš
    Član

ANA wrote:

Zanimivo no…zdaj lahko sodelavce potolažim…da ne bodo več dolgo trpeli v osovraženih službah.

Tega jim že zdaj ni treba. Že zdaj imajo možnost, da temu rečejo STOP! Izstopam iz tega vlaka! Zate isto velja. Cool

Hm…samo jaz nimam moškega, ki bi me vzdrževal

Lepo je če deliš
    ANA
    Član

Hm…samo jaz nimam moškega, ki bi me vzdrževal

Sam zdele si malo potrkal na mojo vewst…ampak sprejemam…za neki že more bit dobro, da sm lahko v taki situaciji…drgač se pa tudi sama mal “vzdržujem” in vem če bo kriza, bom znala preživet tudi brez njega…imam polno idej na zalogi, ki so možen scenarij, tko da…

No zdaj pa resno: sej ne rabiš nekoga, ki bi te vzdrževal…vedno mislimo, da rabimo en backup ( tudi jaz sem bila med njimi ), pa ni res. Vse je v nas samih…malce pomisli, kaj bi bilo takega, kar bi rad počel. Pa bodi realen….ne mi z nekimi, da bi bil kralj, pa poslovnež z zlatom…pomisli, v čem bi užival….preglej svoje zmožnosti…in zberi pogum…pa ga ni vraga, da ti ne bi uspelo…glede na to, da si brihten, razgledan človek…ma sigurno je tudi zate nekaj, kar bi te veselilo, pa ta bi bilo realno to speljat…na začetku je težko….moj dec je privatnik in je res včasih taka situacija, da bi najraje koga fental ( al pa sebe ) …ampak treba je vztrajat…verjet….pol pa kr nekak gre…ne živimo sicer na veliki nogi…ampak ŽIVIMO…. v pravem pomenu besede…

Hug

Lepo je če deliš
    Anonimnež
    Nedejavno

Intervju z dr . Callemanom , švedskim fizikalnim biologom v
    znanstvenikom , KI JE z naravoslovno metodologijo dokazal Pomen
    majevskega koledarja ZA človeštvo .

(slovenski podnapisi )

http://dotsub.com/view/080f00e9-f177-45d3-848e-a16dfbe33fbc

lotus2010-08-15 08:57:11

Lepo je če deliš
    klemen11
    Član

lotus wrote:

(slovenski podnapisi )

super… tudi eksperiment 101 opice je kul
    Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

klemen11 wrote:

(slovenski podnapisi )

super… tudi eksperiment 101 opice je kul

Linka nisem pogledal – ali dr. Colleman omenja eksperiment oziroma princip 101 opice (v zvezi z umivanjem sadja pred zaužitjem)? Če ga, ni na tekočem. Princip stote oziroma stoprve opice je namreč pred več kot 30 leti v knjigi “Lifetide the biology of consciousness” opisal Lyall Watson. Potem pa je avtor pred nekaj leti priznal, da si je ta primer izmislil. Preprosto je bil trdno prepričan, da kolektivna zavest deluje na ta način in izmislil si ga je, da to podkrepi. Konec koncev – ali ni zanimivo, da se ni nihče nikoli vprašal, za katero vrsto opic gre?

Lepo je če deliš
Prikaz 29 prispevka (od skupno 407)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.