2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –>

Prikaz 302 prispevka (od skupno 407)
  • Avtor
    Prispevki
    Smaja
    Član

Ja Glas,razumem kaj mi hočeš povedat…..

Namreč pred dnevi se mi je vrezal v spomin stavek moje sestre,ki je bil izrečen v hecu(tam se pa ponavadi skriva tudi pol resnice) ko smo nekaj na to temo debatirali v krogu družine in se malo vmes tudi šalili,da ne zgleda vse tako “grozno” in ta je bil …..sestra prosim ne zapuščaj nas…..jaz sem pa odgovorila....da *ebeš svet v katerem mojih ni LOL sej vem,da je to čist zemeljsko razmišljanje še posebno če si praktično cel lajf ujet v čustvih potem so me pa tvoje besede potolažile ko si me spomnil na tisto pomembno...da bo vsak tam kjer je najboljše za njega.

Da pa ne bo nihče od nikogar ločen Handshake I wish!Sam skor nemogoče po vseh teh prognozah….telepatija meni itak ni dost he,he……….že sedaj mi ni bila…he he spet zemeljsko razmišljanje,piše se pa,da tako ali tako nastopi izguba spomina na “obeh straneh” kar pomeni,da pogrešanja in žalovanja ne bo ker eni za druge ne bomo vedeli,da so-smo sploh obstajali.Fak….to mi se zdaj niti najmanj ne dopade…..potem pa kdo ve???????? mogoče bo pa takrat vse dobro..Party.
    Ali pa jaz cele zadeve okrog te “ne/ločenosti” ne razumem.Tud to je ena varijanta.Unhappy
    Ajd zdej sem pa res dost nabluzila Embarrassed
    poz maja
    Lepo je če deliš
    Nataša
    Član

Smaja wrote:

Da pa ne bo nihče od nikogar ločen Handshake I wish!

Ločenost je stanje zavesti skozi ego, enost pa stanje, v katerem se transformirana osebnost zedini z dušo oziroma v naslednjem koraku z duhom. Sama lahko govorim samo na podlagi tega, kar doživljam. Vendar pa seveda niti slučajno ne morem govoriti o konstantnem stanju enosti, ker ga nisem dosegla, je pa res, da v njem vedno večkrat bivam. Začetna obdobja so trajala nekaj minut, zdaj trajajo več ur skupaj ali celo več dni. Takrat ne čutim ločenosti od nikogar in ničesar, ker je vse že v meni in v tem stanju lahko sprejmeš fizično ločenost od bližnjega, ker ta preprosto biva v tebi. Je pa to težko opisati z besedami.

Lepo je če deliš
    Irena
    Član

Jaz ob tej razpravi o “razsvetlitvi in ločenosti” dodajam tole:

Ne moreš se razsvetlit, pa vzporedno biti V E Z A N v smislu odvisnosti. Svetloba pomeni Enost in Celost – brezpogojna Ljubezen pa tisti kvantni skok, ki se nam zgodi…

Zgodi pa se nam, ko odvržemo VES ZEMELJSKI BALAST, VSE SPONE, VSE KLETKE. Šele to “delo na sebi” povzroči, da se iskra v nas razplamti in postane žarek.
    Dvomim, da tedaj (spe)t pride do trenutka nekakšne pozabe – prej do trenutka celostnega spominjanja Smile. In to spominjanje vključuje, da nikoli nikdar od nikogar nismo v resnici bili ločeni – prej se naš “fond” dragih poveča, kot bi se zmanjšal, ali pa nam bil odvzet…
    Lepo je če deliš
    Nataša
    Član

Btw: Kezele v jotish analizi za 2013 (http://www.dagroup.org/arhiva/lanci/219-2013-godina-dekonstrukcije-jyotish-analiza.html) omenja tudi 21. 12. 2012 in pravi takole:
    Uzgred, neki ljude govore o poravnjanju
    planeta za zimski solsticij 2012. Od toga ni traga, ali eto poravnanja u
    petom mjesecu 2013! Zapravo, ako se dobro sjećam, to je jedno od
    “najsnažnijih” poravnanja koja sam do sada vidio.

Sice

Lepo je če deliš
    glas
    Participant

Sporočilo “Zvezdnih ljudstev” Wink

http://www.youtube.com/watch?v=CPriixJ6_Ms

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

glas
    Participant

Čas za obredno odprtje Novi Dobi in Novi Zavesti

In še en link, čigar prognoza se mi zdi zelo realna, prizemljena, kljub načinu kako dobi informacije.. Thumbs Up

http://aljatasi.com/2012/11/21-12-2012-ne-povsem-obicajen-dan/?fb_action_ids=4019361077725&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=246965925417366

Lepo je če deliš

glas
    Participant

21.12.2012 Delovanje najmočnejših duhovnih energij

21.12.2012: Delovanje najmočnejših duhovnih energij

Energija Nove dobe je Božja posvetitev novega časa in ponazarja
    skupno delovanje najmočnejših duhovnih energij v celotnem vesolju.
    Najmogočnejše duhovne
    energije lahko svojo energijo razpršijo v neskončno dimenzijah, v vsakem takem
    delčku je Božja zavest, ki omogoča neodvisno delovanje vsakega delčka
    posebej.

V tem dnevu ne pričakujte kakšnih posebnih fizičnih sprememb, je pa to dan, ko se bo začel intenziven proces osebne duhovne transformacije.
    Magnituda Zemlje se je ponoči delno premaknila, zato bo naslednjih
    nekaj dni spremenjena energija, ki jo bodo nekateri zaznali kot višjo,
    umirjeno vibracijo, ki se bo v nekaj dneh stabilizirala.

Ta energija predstavlja energetsko podporo za delovanje energije Nove
    dobe. Proces, ki se je že začel, prinaša direktno povezavo z energijo
    Nove dobe, ki se bo naselila v zavest vsakega posameznika. Ta zavest bo
    prisotna pri vseh ljudeh do Božičnega večera. Povezava bo ostala pri
    tistih, ki bodo svojo notranjo zavest transformirali v ljubezen in v teh
    dneh, torej od 21.12.2012 do 24.12.2012, vse svoje reakcije nižjih čustev, transformirali v ljubezen.

To pomeni, da bodo v vsakdanjem življenju na vse dogodke na katere bi
    čustveno odreagirali z jezo, strahovi, sovraštvom,… odreagirali z
    ljubeznijo. V teh dneh ne potrebujemo meditacije, molitve itd., ampak je
    potrebno urediti svoje življenje, zaceliti nezaceljene rane. Duhovnim
    korakom morajo vedno slediti koraki v fizičnem svetu in obratno, saj le
    tako ustvarimo notranje ravnovesje med duhovnim in materialnim svetom.

Apokalipsa našega časa so strah, lakota, jeza in sovraštvo, zato je prav, da jih odstranimo že danes iz svojega življenja.

http://www.sensa.si/duhovnost/21122012-delovanje-najmocnejsih-duhovnih-energij/

glas2012-12-21 20:55:56

Lepo je če deliš

Prikaz 302 prispevka (od skupno 407)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.