2012 –>
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › 2012 –>
- This topic has 406 odgovorov, 32 glasov, and was last updated 7 years, 8 months nazaj by ozelot.
-
AvtorPrispevki
-
18. 12. 2012 ob 9:06 #18108SmajaČlan18. 12. 2012 ob 9:16 #18109glasParticipant
Smaja wrote: Hvala Glas,da si zrihtal Link ker se mi tekst res zdi ful zanimiv kar malo prehudo je vse skupaj za premlet če se res misli kaj takega zgodit zato mi pa verjetno ni ratalo prilepit tako kot je treba,heh.
poz majaHvala za link! Ja vbistvu je opis v linku, podoben mnogim avtorjem (ki jih ne bom zdaj našteval..), ampak na podoben način opisujejo tek dogodkov, kot je tudi v tem zapisu..
Po moje se te stvari že dogajajo, še bolj se bodo v prihajajočih letih.. Čeglih bo malokdo opazil ali povezal dogodke, ki sledijo (pa tudi, ki že so), s temi nformacijami.. Še največji del mas ljudi, ki bodo deležne fiičnih sprememb, pa tega sploh ne bodo vedele, tudi če bodo umrle ali bodo kako drugače prestavljene v podobne realnosti drukam, tja kjer bodo lahko naprej živele svojo individualnost in ločenost od Enosti..“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
18. 12. 2012 ob 9:52 #18110SmajaČlanGlas,a se ti zdi možno(v primeru,da tale tekst drži),da nekdo,ki se je podzavestno že odločil pa prestop ali ostati kjer je,da se v samem procesu premisli ko vidi kje se bodo znašli njegovi najbližji oziroma nekdo od njih?Hehe saj vem,da naj bi nastopila blokada spomina na obeh straneh ampak tukaj kjer smo sedaj in takšnim dojemanjem vsega kar je se mi kar stoži,da nam je ostalo še tako malo časa skupaj……he he zdaj pa res že bluzim,a kaj ko dopuščam možnost,da se vse tole kar nam raznorazni viri sporočajo tudi zgodi…
maja18. 12. 2012 ob 11:50 #18113glasParticipantHmmm mislim, da je duša v času odločitve vedela več kot ve zdaj, ko bi si mogoče (v tvojem scenariju) premislila.. pa si niti ne bo!
Ker proces izbire teče že 20let, če bi se ta priliv zgodil naenkrat, bi fizično telo umrlo.. zato je to proces, ki se dogaja že leeeta.. In vsakič je bila izbira, da si se odpiral.. in če se v vseh teh letih neka duša se ni odločala za to, da bi spuščala v sebe te energije, potem ji očitno ne odgovarjajo in ji niso všeč in ji bivanje TU ni všeč.. Če bi se vseeno (teoretično) odločila za to, sedaj naenkrat, bum; ne vem, kako bi lahko sprejela vse to? Če tega ni sposobna nobena duša v fizisu.. Potem bi posledično najprej fizično umrla in nato prišla v 4D ali 5D..
Moj pogled pač..
Vsak je vedno tam, kjer mu najbolj odgovarja in kjer je najbolje za njega! Če si za nekoga drugega želiš, da bi bil nekje drugje, potem si želiš, da bi bil nekje kjer ni dobro za njega.
Dobro je pa tam zate! Mislim pa, da ne bo noben ločen od nikogar.. Ne znam opisat zakaj..Smaja wrote: Glas,a se ti zdi možno(v primeru,da tale tekst drži),da nekdo,ki se je podzavestno že odločil pa prestop ali ostati kjer je,da se v samem procesu premisli ko vidi kje se bodo znašli njegovi najbližji oziroma nekdo od njih?Hehe saj vem,da naj bi nastopila blokada spomina na obeh straneh ampak tukaj kjer smo sedaj in takšnim dojemanjem vsega kar je se mi kar stoži,da nam je ostalo še tako malo časa skupaj……he he zdaj pa res že bluzim,a kaj ko dopuščam možnost,da se vse tole kar nam raznorazni viri sporočajo tudi zgodi…
maja“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
18. 12. 2012 ob 12:19 #18114NatašaČlanglas wrote:
Glas,a se ti zdi možno(v primeru,da tale tekst drži),da nekdo,ki se je podzavestno že odločil pa prestop ali ostati kjer je,da se v samem procesu premisli ko vidi kje se bodo znašli njegovi najbližji oziroma nekdo od njih?Hehe saj vem,da naj bi nastopila blokada spomina na obeh straneh ampak tukaj kjer smo sedaj in takšnim dojemanjem vsega kar je se mi kar stoži,da nam je ostalo še tako malo časa skupaj……he he zdaj pa res že bluzim,a kaj ko dopuščam možnost,da se vse tole kar nam raznorazni viri sporočajo tudi zgodi…
majaJaz razmišljam na to temo precej podobno kot Glas. Glede na delo, ki sem ga zadnjih nekaj let vložila vase, sem prepričana, da lahko energijo sprejemaš samo s postopnim ozaveščanjem, z možnimi večjimi kvantnimi preskokoki. Zadnji čas si po moje ne moreš premisliti, ker energijsko preprosto nisi pripravljen za to, če pa bi duša slučajno sprejela takšno odločitev, pa bi se telo zaradi prevelike količine energije preprosto skurilo.
Prej bi bila možna odločitev, da greš navzdol z nekom, samo tudi v to dvomim, ker v višjem zavedanju veš, da je ona druga duša tam, kjer mora trenutno biti in da od nje tako ali tako ne moreš biti ločen.18. 12. 2012 ob 13:07 #18115strelkaParticipantJaz si bom pa sposodila tole misel ..
da enostavno ne razumete majevskega koledarja , to ni konec sveta ..ampak velik premik v glavi. Predvsem premik v glavi …da človk drugače začene delat ..ne samo misli …
Tako da …dost imam 4d, 5d …itd …pa te katasrofe in one katastrofe ..
pa kdo bo spodaj ostal pa kdo bo živel zgoraj
To je spet samo predalčaknje ljudi ..in to ni nobena sprememba …Zdaj, če se bo saj to spremenilo ..bom jaz zeeeelo vesela…
torej premik …da bo sever enak jugu , vshod enak zahodu …it itd ..ampak to ne mislim temperaturno ..za moj pojem ..se je že veliko naredilo 11.11.11 ..
jaz nimam občutka za čisto nič …zdele (res nisem prerok in ne kakšen duhovni videc, ) ,razen da kdaj pa kdaj pomislim pišuka …folku se je zmešalo….
Da če nonstop bere take zadeve …res lah pomisliš ..ej a bo šlo res vse v franže…ne sistem ampak prav fizično Zemlja
tud ne čutim nobene ne vem kakšne božanske energije …11.11.11 se pa je . to je da te je čist nekam potegnilo …
zdaj kaj se je pa takrat dogajalo ne vem …ampak nekaj se je …ker takrat sem se jaz tudi nekaj udeležila …tako na daljavoajd čav …, moje skromno mnenje o vsem skupaj
18. 12. 2012 ob 13:18 #18116NatašaČlanstrelka wrote: to ni konec sveta ..ampak velik premik v glavi. Predvsem premik v glavi …da človk drugače začene delat ..ne samo misli …
Tako da …dost imam 4d, 5d …itd …pa te katasrofe in one katastrofe ..
pa kdo bo spodaj ostal pa kdo bo živel zgoraj
To je spet samo predalčaknje ljudi ..in to ni nobena sprememba …Jaz se s tem strinjam in zadev glede raznih katastrof sploh več ne berem. Niti slučajno ne mislim, da se bo kaj zgodilo. Je pa res, da se dogaja že nekaj let, zadnje še posebej intenzivno. Zdaj lahko pa menda res že vsak opazi, da se stvari spreminjajo. Vesolje je živo, je v gibanju in širjenju, zato nove energije vključujejo tudi zemljo. Kolikor opažam, imajo največje težave tisti, ki niso pripravljeni prevzeti odgovornosti in zato v takšnem ali drugačnem smislu propadajo. Ogromno ljudem pa se čisto preprosto trga, ko energija pritiska na bolečinsko telo, da bi ljudi ozdravila, vendar velika večina žal ne ve, kaj jim je narediti in se še naprej držijo svojih oklepov.
PS: Moj odgovor Maji pa je bil hipotetičen, tako kot je hipotetično tudi njeno vprašanje v smislu zadnjega hipa.
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.