2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –>

Prikaz 274 prispevka (od skupno 407)
  • Avtor
    Prispevki
    glas
    Participant

ana11 wrote:

Piš, Strelka, piš, jaz mislim, da bi nam vsem koristlo 3 dni teme in pol leta brez elektrike. Bi politiki nehal afne guncat, pa krize bi se rešil. Ljudje bi se spet naučil pomagat drug drugmu. Jaz imam poln podstrešje volne, bi spet doma štrikal puloverje, da nas ne bi zeblo. Da ne govorim, kolk bi se nam zdravje zboljšal, ker bi šli vsi na presno ali pa na drvih kuhano hrano … Pravijo, da se vsaka kriza konča z vojno al pa z naravno katastrofo. Boljše, da imamo “Strelkin mrk” kot pa vojno.
    Ps: ko ne bo elektrike, tudi internet ne bo delal. Kako bomo pa vedli, ali je konec sveta, al pa je samo Strelka rekord dosegla?

Eheheee, ravno sem želel Strelki it odgovarjat, pa mi zdaj ni treba več.. Big smile LOL ko je vse že povedano.. Wink

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

Irena
    Član

http://www.siol.net/novice/zanimivosti/2012/12/nasa_objavila_film_ki_naj_bi_ga_predvajala_po_apokalipsi_video.aspx

< height=”360″ =’http://www.youtube.com//JhdGD7mwWZ0?wmode=transparent”&#8216; Border=”0″ width=”640″ allowfullscreen=””>

Ameriška vesoljska agencija Nasa je približno en teden pred napovedano apokalipso pomotoma objavila štiriminutni film, v katerem razlaga, zakaj se svet ni končal 21. decembra, kot je to napovedal majevski koledar.

Film bi morali objaviti dan po napovedani apokalipsi

Film z naslovom The World Didn’t End Yesterday bi morali sicer objaviti 22. decembra, torej dan po tem, ko naj bi bilo konec sveta. V filmu pa različni znanstveniki razlagajo, zakaj teorija o koncu sveta niti ni bila verjetna. “22. december 2012. Če gledate ta videoposnetek, to pomeni le eno stvar – svet se ni končal včeraj,” pravi film, ki ga je Nasa objavila že pred napovedano apokalipso, da bi preprečila množično paniko, ki je zajela številne ljudi.

Big smileOuchCool
    Agencija, da te kap… pomotoma- POMOTOMA!- so že objavili Censored

Irena2012-12-14 14:26:22

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

In v čem je tukaj namig ..v besedi POMOTOMAErmm?
    Kaj …saj NASA ne objavlja apokaliptične prerokb…
    v čem je fora ..tvojega neodobravanja ?

Ta debata je bila na rtv slo že davnega leta 2009…
    prav zanimiva debata je bila.Wink

21.12.2012

http://www.rtvslo.si/odprtikop/polnocni_klub/21-12-2012/
    Če se komu ne bi dalo gledat lahko samo prebere.

strelka2012-12-14 16:54:20

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

ana11 wrote:

Pravzaprav me pri celi teli štoriji okoli leta 2012 še najbolj zanima, če bo strelka v letošnjem letu uspela prebiti magično mejo 4000 objav na forumu …Cool

Jojjjjj ne je spodbujat, ker sinhroniciteta je tudi tukaj na delu in če ji resnično uspe, bo za vso človeštvo to znak, da sledi huda ura, 3dni teme in 6 mesecev brez elektike..
    Big smile

Piš, Strelka, piš, jaz mislim, da bi nam vsem koristlo 3 dni teme in pol leta brez elektrike. Bi politiki nehal afne guncat, pa krize bi se rešil. Ljudje bi se spet naučil pomagat drug drugmu. Jaz imam poln podstrešje volne, bi spet doma štrikal puloverje, da nas ne bi zeblo. Da ne govorim, kolk bi se nam zdravje zboljšal, ker bi šli vsi na presno ali pa na drvih kuhano hrano … Pravijo, da se vsaka kriza konča z vojno al pa z naravno katastrofo. Boljše, da imamo “Strelkin mrk” kot pa vojno.
    Ps: ko ne bo elektrike, tudi internet ne bo delal. Kako bomo pa vedli, ali je konec sveta, al pa je samo Strelka rekord dosegla?

Če potegnem črto ..tako skozi vse obdobje , ki sem ga na tem forumu preživela …lahko rečem , da jaz nikakor nisem povod za razne kratke stike-električnih naprav …moram pa reči da sem izredno dober prevodnik ..ker drugače bi bil res že Strelkin mrk.Big smile.

Glas Ti pa moreš še meditirat ….LOL, ker tole ni nč od nča..mal si še “hudoben”EmbarrassedTongue

Lepo je če deliš
    glas
    Participant

Irena wrote:

Ameriška
    vesoljska agencija Nasa je približno en teden pred napovedano
    apokalipso pomotoma objavila štiriminutni film, v katerem razlaga, zakaj
    se svet ni končal 21. decembra, kot je to napovedal majevski koledar.

Ma kateri Mayi so to sploh napovedali??? Ne poznam nobene izhave Mayev, ki bi govorila o koncu sveta..
    To lahko samo resno omejeni znanstveniki zahodne civilizacije izjavijo.. LOL

strelka wrote:

Glas Ti pa moreš še meditirat ….LOL, ker tole ni nč od nča..mal si še “hudoben”EmbarrassedTongue

Navihan Smile sem bil, ne hudoben.. LOL
    Drugače pa, glihkar sem gledal film, ki so ga lansirali Maya people Wink

Film je možno videti na uradni strani, brez plačila za vse ljudi sveta od danes pa do 21.12.2012

http://www.shiftoftheages.com

Film je v angleščini, Mayi nas povabijo k:
    Epskemu
    potovanju z Mayevskim starešino Tavajoči Volk, ko bo presegal čas in
    podelil izpolnitev starodavnih prerokb Mayevskih kozmologov in sedanjega
    planetarnega premika. Povabljen(a) si da imaš to navdušujoče sporočilo
    opolnomočenja in vedenja in tako postaneš tudi portal te vibracije za
    ves Svet ..

Heart Ying Yang

Osebno
    me film ni glih premaknil, no ja razen čustveno na parih mestih.. huh
    ker tile tako čustveno vse to jemljejo in doživljajo, ter se povezujejo
    na isti način..
    Sporočila drugače že poznam (iz drugih virov),
    zanimivo je le to, da oni vedo za ta dogodek že tisočletja, toliko o
    moči “naše” astronomije v primerjavi z Mayevsko!
    Zanimiv je njihov obreden način povezovanja, rituali in popolno zaupanje v simboliko in svete predmete
    Še par pomembnih sporočil iz filma..
    _ vsi ljudje smo kot prsti ene roke, vedno smo bili in vedno bomo in kmalu bo vsem to jasno..
    – prihaja rojstvo novega Sonca

konec je onesnaževnja, uničevanja, vojn, prej boste to razumeli, več
    možnosti imate, da se izognete temu, da se vaše lastno orožje obrne
    proti vam samim..
    – orel severa in kondor juga se ponovno združujeta in razdvojenost odhaja Ying Yang

21.12.´12, meditirajte vsak v svoji obredni navadi, ljudje vseh
    riligij, verstev, običajev, kultur,… vsi prsti ene roke se povežimo,
    naredimo obred kot se trenutku spodobi, se poslovimo od starega cikla in
    proslavimo rojstvo novega Sonca.. Heart

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

strelka
    Participant

glas wrote:

Ameriška
    vesoljska agencija Nasa je približno en teden pred napovedano
    apokalipso pomotoma objavila štiriminutni film, v katerem razlaga, zakaj
    se svet ni končal 21. decembra, kot je to napovedal majevski koledar.

Eh ja …
    veš kaj je fora , da nobeden točne ne ve kaj ta koledar, ko se bo končal sploh napoveduje.
    tole že spremljam že kar nekaj časa …NASA ni niti pičico objavla kaj o koncu svetaBig smile, ampak trdijo NIČ SE NE BO ZGODILO:Big smile
    Omejni znastveniki …kdorkoli že so to …a so ljudje al so pa vesoljčki …verjemi imajo tolk razvite možgane ..da presneto vejo kaj počnejo.Big smile
    In imajo marsikatero info in dokaz ..zakaj se pa to ne da v javnost je pa druga zadeva …
    Kdo trosi strah med ljudi …bog si ga vedi …Big smile, večinoma religije …in takšne in drugačen organizacije …
    Tud Maji niso nikoli trdili da bo konec sveta …Big smile, to ne vem od kod je to prišlo ..
    Po drugi strani pa kdo pa so bili maji ?.. Častijo zanimivo božanstvo pernato kačo-g Quetzalcoatl.
    Ta je bil beli bog -dobri bog in je rekel , da se bo vrnil. in ja mogoče se bo pa res vrnil …Big smile
    Poleg tega častili so kače in krokodile , potem imeli so rituale in verjemi niso lih darovali oreške ampak so kar darovali kri , jedli so ogromno mesa…Big smile..itd itd ..
    So pa bili izredni matematiki in astronomi , prav tako so se ukvarjali s časom …tako kot vse stare civilizacije ..
    Je zanimivo a ne ..tako npr. visoko razvita civilizacija ..pa vendar glede ostalega presneto nizkoEmbarrassed

tako da ….new age …je pač new age …Tongue.
    Mineštra…Big smile.

Nihče pa točno ne ve …kaj to predstavlja .

Torej bili oz. so pogani …tudi Kelti so bili pogani , tud Slovani so bili pogani ..
    to kot primerjava …in vsi so častili SONCEBig smile

Samo to za primerjavo …
    Pa še nekaj ..nikoli nisem razmišljala v to smer ..ampak, ko je bilo toliko govora o raznih alienih , plazilcih kačah …itd …ja presnet mi je pa tud nekaj takega prišlo na misel.Tongue

No pa niti tole ni sedaj pomembno …samo moj monolog.Big smile

Me pa zanima tvoj pogled…kaj bi ti na to rekel.Wink

strelka2012-12-14 19:49:08

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Big smile
    no tale meditacija je pa luštna Big smile…od boginje svetlobeBig smile

http://www.youtube.com/watch?v=UDIfB07eTac

strelka2012-12-14 20:07:41

Lepo je če deliš
Prikaz 274 prispevka (od skupno 407)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.