2012 –>
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › 2012 –>
- This topic has 406 odgovorov, 32 glasov, and was last updated 7 years, 8 months nazaj by ozelot.
-
AvtorPrispevki
-
14. 12. 2012 ob 10:20 #18028glasParticipant
ana11 wrote:
Piš, Strelka, piš, jaz mislim, da bi nam vsem koristlo 3 dni teme in pol leta brez elektrike. Bi politiki nehal afne guncat, pa krize bi se rešil. Ljudje bi se spet naučil pomagat drug drugmu. Jaz imam poln podstrešje volne, bi spet doma štrikal puloverje, da nas ne bi zeblo. Da ne govorim, kolk bi se nam zdravje zboljšal, ker bi šli vsi na presno ali pa na drvih kuhano hrano … Pravijo, da se vsaka kriza konča z vojno al pa z naravno katastrofo. Boljše, da imamo “Strelkin mrk” kot pa vojno.Ps: ko ne bo elektrike, tudi internet ne bo delal. Kako bomo pa vedli, ali je konec sveta, al pa je samo Strelka rekord dosegla?Eheheee, ravno sem želel Strelki it odgovarjat, pa mi zdaj ni treba več.. ko je vse že povedano..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
14. 12. 2012 ob 14:24 #18031IrenaČlan< height=”360″ =’http://www.youtube.com//JhdGD7mwWZ0?wmode=transparent”‘ Border=”0″ width=”640″ allowfullscreen=””>Ameriška vesoljska agencija Nasa je približno en teden pred napovedano apokalipso pomotoma objavila štiriminutni film, v katerem razlaga, zakaj se svet ni končal 21. decembra, kot je to napovedal majevski koledar.
Film bi morali objaviti dan po napovedani apokalipsi
Film z naslovom The World Didn’t End Yesterday bi morali sicer objaviti 22. decembra, torej dan po tem, ko naj bi bilo konec sveta. V filmu pa različni znanstveniki razlagajo, zakaj teorija o koncu sveta niti ni bila verjetna. “22. december 2012. Če gledate ta videoposnetek, to pomeni le eno stvar – svet se ni končal včeraj,” pravi film, ki ga je Nasa objavila že pred napovedano apokalipso, da bi preprečila množično paniko, ki je zajela številne ljudi.
Agencija, da te kap… pomotoma- POMOTOMA!- so že objaviliIrena2012-12-14 14:26:22
14. 12. 2012 ob 16:53 #18033strelkaParticipantIn v čem je tukaj namig ..v besedi POMOTOMA?
Kaj …saj NASA ne objavlja apokaliptične prerokb…
v čem je fora ..tvojega neodobravanja ?Ta debata je bila na rtv slo že davnega leta 2009…
prav zanimiva debata je bila.21.12.2012
http://www.rtvslo.si/odprtikop/polnocni_klub/21-12-2012/
Če se komu ne bi dalo gledat lahko samo prebere.strelka2012-12-14 16:54:20
14. 12. 2012 ob 17:01 #18034strelkaParticipantana11 wrote:
Pravzaprav me pri celi teli štoriji okoli leta 2012 še najbolj zanima, če bo strelka v letošnjem letu uspela prebiti magično mejo 4000 objav na forumu …
Jojjjjj ne je spodbujat, ker sinhroniciteta je tudi tukaj na delu in če ji resnično uspe, bo za vso človeštvo to znak, da sledi huda ura, 3dni teme in 6 mesecev brez elektike..
Piš, Strelka, piš, jaz mislim, da bi nam vsem koristlo 3 dni teme in pol leta brez elektrike. Bi politiki nehal afne guncat, pa krize bi se rešil. Ljudje bi se spet naučil pomagat drug drugmu. Jaz imam poln podstrešje volne, bi spet doma štrikal puloverje, da nas ne bi zeblo. Da ne govorim, kolk bi se nam zdravje zboljšal, ker bi šli vsi na presno ali pa na drvih kuhano hrano … Pravijo, da se vsaka kriza konča z vojno al pa z naravno katastrofo. Boljše, da imamo “Strelkin mrk” kot pa vojno.Ps: ko ne bo elektrike, tudi internet ne bo delal. Kako bomo pa vedli, ali je konec sveta, al pa je samo Strelka rekord dosegla?Če potegnem črto ..tako skozi vse obdobje , ki sem ga na tem forumu preživela …lahko rečem , da jaz nikakor nisem povod za razne kratke stike-električnih naprav …moram pa reči da sem izredno dober prevodnik ..ker drugače bi bil res že Strelkin mrk..
Glas Ti pa moreš še meditirat …., ker tole ni nč od nča..mal si še “hudoben”
14. 12. 2012 ob 18:33 #18037glasParticipantIrena wrote:
Ameriška
vesoljska agencija Nasa je približno en teden pred napovedano
apokalipso pomotoma objavila štiriminutni film, v katerem razlaga, zakaj
se svet ni končal 21. decembra, kot je to napovedal majevski koledar.Ma kateri Mayi so to sploh napovedali??? Ne poznam nobene izhave Mayev, ki bi govorila o koncu sveta..
To lahko samo resno omejeni znanstveniki zahodne civilizacije izjavijo..strelka wrote:
Glas Ti pa moreš še meditirat …., ker tole ni nč od nča..mal si še “hudoben”
Navihan sem bil, ne hudoben..
Drugače pa, glihkar sem gledal film, ki so ga lansirali Maya people
Film je možno videti na uradni strani, brez plačila za vse ljudi sveta od danes pa do 21.12.2012
http://www.shiftoftheages.comFilm je v angleščini, Mayi nas povabijo k:
Epskemu
potovanju z Mayevskim starešino Tavajoči Volk, ko bo presegal čas in
podelil izpolnitev starodavnih prerokb Mayevskih kozmologov in sedanjega
planetarnega premika. Povabljen(a) si da imaš to navdušujoče sporočilo
opolnomočenja in vedenja in tako postaneš tudi portal te vibracije za
ves Svet ..
Osebno
me film ni glih premaknil, no ja razen čustveno na parih mestih.. huh
ker tile tako čustveno vse to jemljejo in doživljajo, ter se povezujejo
na isti način..
Sporočila drugače že poznam (iz drugih virov),
zanimivo je le to, da oni vedo za ta dogodek že tisočletja, toliko o
moči “naše” astronomije v primerjavi z Mayevsko!
Zanimiv je njihov obreden način povezovanja, rituali in popolno zaupanje v simboliko in svete predmete
Še par pomembnih sporočil iz filma..
_ vsi ljudje smo kot prsti ene roke, vedno smo bili in vedno bomo in kmalu bo vsem to jasno..
– prihaja rojstvo novega Sonca
–
konec je onesnaževnja, uničevanja, vojn, prej boste to razumeli, več
možnosti imate, da se izognete temu, da se vaše lastno orožje obrne
proti vam samim..
– orel severa in kondor juga se ponovno združujeta in razdvojenost odhaja
–
21.12.´12, meditirajte vsak v svoji obredni navadi, ljudje vseh
riligij, verstev, običajev, kultur,… vsi prsti ene roke se povežimo,
naredimo obred kot se trenutku spodobi, se poslovimo od starega cikla in
proslavimo rojstvo novega Sonca..“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
14. 12. 2012 ob 19:33 #18039strelkaParticipantglas wrote:
Ameriška
vesoljska agencija Nasa je približno en teden pred napovedano
apokalipso pomotoma objavila štiriminutni film, v katerem razlaga, zakaj
se svet ni končal 21. decembra, kot je to napovedal majevski koledar.Eh ja …
veš kaj je fora , da nobeden točne ne ve kaj ta koledar, ko se bo končal sploh napoveduje.
tole že spremljam že kar nekaj časa …NASA ni niti pičico objavla kaj o koncu sveta, ampak trdijo NIČ SE NE BO ZGODILO:
Omejni znastveniki …kdorkoli že so to …a so ljudje al so pa vesoljčki …verjemi imajo tolk razvite možgane ..da presneto vejo kaj počnejo.
In imajo marsikatero info in dokaz ..zakaj se pa to ne da v javnost je pa druga zadeva …
Kdo trosi strah med ljudi …bog si ga vedi …, večinoma religije …in takšne in drugačen organizacije …
Tud Maji niso nikoli trdili da bo konec sveta …, to ne vem od kod je to prišlo ..
Po drugi strani pa kdo pa so bili maji ?.. Častijo zanimivo božanstvo pernato kačo-g Quetzalcoatl.
Ta je bil beli bog -dobri bog in je rekel , da se bo vrnil. in ja mogoče se bo pa res vrnil …
Poleg tega častili so kače in krokodile , potem imeli so rituale in verjemi niso lih darovali oreške ampak so kar darovali kri , jedli so ogromno mesa…..itd itd ..
So pa bili izredni matematiki in astronomi , prav tako so se ukvarjali s časom …tako kot vse stare civilizacije ..
Je zanimivo a ne ..tako npr. visoko razvita civilizacija ..pa vendar glede ostalega presneto nizkotako da ….new age …je pač new age ….
Mineštra….Nihče pa točno ne ve …kaj to predstavlja .
Torej bili oz. so pogani …tudi Kelti so bili pogani , tud Slovani so bili pogani ..
to kot primerjava …in vsi so častili SONCESamo to za primerjavo …
Pa še nekaj ..nikoli nisem razmišljala v to smer ..ampak, ko je bilo toliko govora o raznih alienih , plazilcih kačah …itd …ja presnet mi je pa tud nekaj takega prišlo na misel.No pa niti tole ni sedaj pomembno …samo moj monolog.
Me pa zanima tvoj pogled…kaj bi ti na to rekel.
strelka2012-12-14 19:49:08
14. 12. 2012 ob 20:05 #18042strelkaParticipant
no tale meditacija je pa luštna …od boginje svetlobehttp://www.youtube.com/watch?v=UDIfB07eTac
strelka2012-12-14 20:07:41
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.