2012 –>
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › 2012 –>
- This topic has 406 odgovorov, 32 glasov, and was last updated 7 years, 8 months nazaj by ozelot.
-
AvtorPrispevki
-
13. 12. 2012 ob 12:03 #18011strelkaParticipant
glas wrote:
in enkrat je svetil tako močno da ne moreš povedat …potem je ratl tak rdeč črnikast obroč …kot zastirka ..
potem je tista rdeča packa črna se sputila na zemljo ..pa se spet dvignila …no potem je pa zasijalo zeleno nebo modra svetloba …in zelo očno rumena, ne morem reči da zlata ..ampak res zlato rumena…Hmmm, malo me ima da bi ti navihano rekel:
“No evo, nedolgo nazaj si se tako krčevito oklepala modrega neba.. Evo zdaj, kaj boš pa zdaj..?”
Glas ..jaz sem z modrim nebom povedalo to , da je meni zemlja všeč , da nimam potrebe stremet po enih čudežih …in hrepenet po nečem ..če vse to tukaj lahko imam.
In evo mi je pokazala kako je lepa In to v 3D
J nč …pokazano mi je bilo , da prav mislimglas wrote:
Avro lahko vidi vsak in so trenutki, ko morda vidiš “nekaj”, nato pa ker ti ti to ni razumljivo z umom, to sposobnost zavestno zablokiraš in se tako držiš v vedno istem videnju sveta in na ta način se vzdržuje ista stara zavest tisočletja na isti točki..To pa ne vem ..
13. 12. 2012 ob 16:29 #18015ozelotParticipant13. 12. 2012 ob 19:18 #18016tadej pretnerModeratorPravzaprav me pri celi teli štoriji okoli leta 2012 še najbolj zanima, če bo strelka v letošnjem letu uspela prebiti magično mejo 4000 objav na forumu …
13. 12. 2012 ob 21:25 #18018glasParticipanttadej pretner wrote:
Pravzaprav me pri celi teli štoriji okoli leta 2012 še najbolj zanima, če bo strelka v letošnjem letu uspela prebiti magično mejo 4000 objav na forumu …
Jojjjjj ne je spodbujat, ker sinhroniciteta je tudi tukaj na delu in če ji resnično uspe, bo za vso človeštvo to znak, da sledi huda ura, 3dni teme in 6 mesecev brez elektike..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
13. 12. 2012 ob 22:26 #18019strelkaParticipantTežka bo Glas …tko da nič bat …
Kaj že pravte ..(jaz itak ne štekam te kritične mase, ki je zadne čase in ..čist povsod govorijo o kritični masi) …samo možno pa da bo tko kot opice pa krompir …če misliš tako ..potem pa res …lahko ima internet težavice , ker bo preobremenitev z marejeticami
Sicer pa Glas ..kaj si ti želel povedat?
Evo ti dam besedo…Ker po moje nisi ti čist nič razumel omenjene opice in krompir…
strelka2012-12-13 23:02:49
14. 12. 2012 ob 9:00 #18024strelkaParticipanthttp://www.youtube.com/watch?v=oQIpFWWmgak
Za našega moderatorja …ki ima z mano še konec leta 2012 take skrbi ..kaj mu bo crknloStrelka ima palčke rada…
14. 12. 2012 ob 9:47 #18026ana11Članglas wrote:
Pravzaprav me pri celi teli štoriji okoli leta 2012 še najbolj zanima, če bo strelka v letošnjem letu uspela prebiti magično mejo 4000 objav na forumu …
Jojjjjj ne je spodbujat, ker sinhroniciteta je tudi tukaj na delu in če ji resnično uspe, bo za vso človeštvo to znak, da sledi huda ura, 3dni teme in 6 mesecev brez elektike..
Piš, Strelka, piš, jaz mislim, da bi nam vsem koristlo 3 dni teme in pol leta brez elektrike. Bi politiki nehal afne guncat, pa krize bi se rešil. Ljudje bi se spet naučil pomagat drug drugmu. Jaz imam poln podstrešje volne, bi spet doma štrikal puloverje, da nas ne bi zeblo. Da ne govorim, kolk bi se nam zdravje zboljšal, ker bi šli vsi na presno ali pa na drvih kuhano hrano … Pravijo, da se vsaka kriza konča z vojno al pa z naravno katastrofo. Boljše, da imamo “Strelkin mrk” kot pa vojno.Ps: ko ne bo elektrike, tudi internet ne bo delal. Kako bomo pa vedli, ali je konec sveta, al pa je samo Strelka rekord dosegla? -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.