2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –>

Prikaz 190 prispevka (od skupno 407)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

Oh kaj sem jaz že vse prebrala o temu letu 2012…Smile.

Samo eu ..bojda po novem želi nadzirati vse banke v evropski uniji..pač center nadzora.
    zdaj ..to naj bi bilo kar kmalu.
    pri Grčiji je pa že kar pripravljeno …kaj bo 8zaenkrat še hipotetično )če iztopi iu EU območja.
    drugače pa Nemčijo boli Grčija ..če ne bi imela toliko denarja vloženega v njo …
    Glede panike ..uf paniko se dela že od nastopa nove kandidature…in na to paniko se odzivajo tudi tuji partnerji …padamo samo zaradi nepremišljenih izjav naših politikov …
    Ma ne vem mogoče so pa oni apokalipsa slovenije 2012Cry..pa , pa …( da se držim teme…2012)Embarrassed

Lepo je če deliš
    Član

Ma to je prava komedija…kaj se danes že vse grejo

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

a to kar sem jaz omenila je komedija? …tisto ni ravno prerokba ..tisto unija res misli narediti.

Pač nadzor bank …
    ostalo pa …človek res ne ve komu naj sploh še kaj verjame …
    nobenemu se zgleda ne da več zaupat …npr. od ljudi , ki naj bi jim zaupali…
    Pa še nekaj a taka družba sploh lahko obstaja …da se nikomur ne zaupa nič.
    Eni strašijo z leve drugi z desne kaj nam bo leva stran naredila …
    Zdaj, če je to bistvo leta 2012 pa preskoka ..da bomo že čisto zmešani od teh izklučujočih informacij …potem moram reči jim uspeva.

strelka2012-09-04 21:59:21

Lepo je če deliš
    Član

Ne to kar si ti omenila…Vse skupaj kar se piše in galami.

Vse skupaj je preplavljeno z zarotami-propadi-škandali-mogočimi in nemogočimi scenariji-dezinformacijami-nerazumljivimi ozadji-nevidnimi stvarmi-grožnjami…skratka KAOS.
    In prav imaš…Nobenemu ni več mogoče zaupati…Ljudje so postali tako NE-verodostojni Thumbs Down
    Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

the show must go on…Wink

Lepo je če deliš
    Anonimnež
    Nedejavno

Tajna svih tajni- Božansko ispunjenje, Majka Zemlja postaje Zvezda

Lepo je če deliš
    glas
    Participant

Če je Svetloba res tako močno na delu, bo realnost kmalu zasvetila v novi luči za vse.. Drunvalo je že nekaj časa nazaj napovedal take scenarije in če se sedaj res že dogajajo.. …
    hmmm, cool.. Approve
    Napovedana je namreč zadna faza pred padcem reptilskega cesarstva, ki domuje na eteričnem in astralnem nivoju okrog površine planeta Zemlja.. Napotki, nasloni se udobno nazaj; bodi v svojem meditativnem centru in ne padaj v drame, ki se bodo projicirale v zadnjih obupanih poskusih, bitij ki se poslavljajo.. Big smile

http://2012portal.blogspot.com/2012/09/fall-of-reptilian-empire-we-are-in-last.html

Star

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

Prikaz 190 prispevka (od skupno 407)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.