2012 –>
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › 2012 –>
- This topic has 406 odgovorov, 32 glasov, and was last updated 7 years, 8 months nazaj by ozelot.
-
AvtorPrispevki
-
22. 1. 2012 ob 13:42 #12914strelkaParticipant
wumni wrote:
Ni tako kritično Strelka! Pred nami je intenzivno obdobje srečevanj samim seboj, to je to. Napisano je res na organski ravni, brez filtrov. To je zgolj informacija, ki jo moraš prilagoditi sebi!
lpNe razumem čist dobro ..kaj naj to pomeni ?22. 1. 2012 ob 14:01 #12916wumniČlanstrelka wrote:
Ni mi všeč ..in v meni zbuja strah …kuker s kakšne strahljivke…tole zame ni naravno…Tole sem mislila, da ni tako kritično, da se ni za batRes pa je da vsak vidi resnico po svoje.Dejstvo je, da brez elementarnega sveta Zemlja ne bi bila po videzu in energetsko to kar je.Naše fizično telo je iz zemlje. To je to.
22. 1. 2012 ob 14:06 #12917ozelotParticipantNa momente je res malo scarry…
…parkrat sem se ponoči zbudil prejšnji teden ker sem slišal neko brnenje podobno dizelski lokomotivi… pa si nisem znal pojasnit kaj je to in sem zaspal nazaj. Res pa zadnje dni pogosteje vidim tista svoja videnja ki nevem kaj so. So pa zanimiva in lepa.
Vedno znova vse po starem
22. 1. 2012 ob 14:20 #12918NatašaČlanglas wrote:
Zemlja se je prebudila, se malo pretegnila in naredila eeeehhhh.. poslušajte ta zvok.. :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GZ2ZcmMxehk
No, tole je pa res zanimivo, predvsem zato, ker tam nekje od sredine decembra ta orkester poslušam skoraj vsak večer, ko se uležem. Ne morem sicer rečt, da ga slišim z zunanjimi ušesi in nisem prepričana, če ga lahko sliši še kdo, ampak se pa vztrajno ponavlja. Na začetku mi je bilo nekam spooky vse skupaj, zdaj pa mi je že čisto ok, imam občutek, kot da so to zvoki vesolja, ki so tam že od nekdaj, samo da so zdaj prišli v moje zavedanje.22. 1. 2012 ob 14:21 #12919strelkaParticipantwumni wrote:
Ni mi všeč ..in v meni zbuja strah …kuker s kakšne strahljivke…tole zame ni naravno…Tole sem mislila, da ni tako kritično, da se ni za batRes pa je da vsak vidi resnico po svoje.Dejstvo je, da brez elementarnega sveta Zemlja ne bi bila po videzu in energetsko to kar je.Naše fizično telo je iz zemlje. To je to.Se ne bojim in še najmanj obremenjujem z letom 2012….Kar bo pač bo ...strelka2012-01-22 14:41:26
22. 1. 2012 ob 14:52 #12920glasParticipantwumni wrote: …Vse tisto, kar so ljudje kadarkoli zanikali ali
potlačili prihaja v tem času na zemljo, v našo dojemljivost. Vzporedno
pa iz zemlje prihajajo tudi vse tiste energije, ki so vse dobre energije
potlačile in zanikale…Prijetno bivanje vam želim NadaMe veseli vse to; aktivacije, procesi, spremembe, … Hvala za info Nada
strelka wrote:
Ni mi všeč ..in v meni zbuja strah …kuker s kakšne strahljivke…tole zame ni naravno…Strelka to so programi straha, ki so tibili vprogramirani iz ravni, ki
se jih niti zavedat ne moreš kako je bilo to izvedeno! Tako kot se
bojimo duhov, ali česarkoli ”nadnaravnega”.. Vse z namenom, da tja ne
posegamo, ker če posežemo tja, pridemo do lastne polne moči, kar pa ni v
plus tistim, ki živijo na račun naše nadvlade..Saj vsa filmska industrija z svojo produkcijo hipnotizira celo človeštvo
s temi psihičnimi trilerji in grozljivkami.. Tako, da si pravilno
občutila ja! Ker strahljivke in filmska industrija je medij v pomoč
masovnega programiranja, vcepljevanja strahov in preusmerjanja
pozornosti iz bitnega na obrobno..ozelot wrote: Na momente je res malo scarry…
…parkrat sem se
ponoči zbudil prejšnji teden ker sem slišal neko brnenje podobno
dizelski lokomotivi… pa si nisem znal pojasnit kaj je to in sem
zaspal nazaj. Res pa zadnje dni pogosteje vidim tista svoja videnja ki
nevem kaj so. So pa zanimiva in lepa.Zanimivo vse to! Povej kaj več o videnjih če želiš in podeli čudovitost in zanimivost z nami..
Nataša wrote:
…nekje od sredine decembra ta orkester poslušam skoraj vsak večer, ko se uležem. Ne morem sicer rečt, da ga slišim z zunanjimi ušesi in nisem prepričana, če ga lahko sliši še kdo, ampak se pa vztrajno ponavlja. Na začetku mi je bilo nekam spooky vse skupaj, zdaj pa mi je že čisto ok, imam občutek, kot da so to zvoki vesolja, ki so tam že od nekdaj, samo da so zdaj prišli v moje zavedanje.
Bolj in bolj zanimivo postaja vse to.. me veseli, da se pojavlja v vseh oblikah in na razne načine..
Fajn je tudi izmenjat izkušnje in si med sabo potrditi naša čutenja in zaznave.. Komaj ”shodili” bi radi, pa je fajn opora..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
22. 1. 2012 ob 17:52 #12922strelkaParticipantGlas wrote:
Strelka to so programi straha, ki so tibili vprogramirani iz ravni, ki se jih niti zavedat ne moreš kako je bilo to izvedeno! Tako kot se bojimo duhov, ali česarkoli ”nadnaravnega”.. Vse z namenom, da tja ne posegamo, ker če posežemo tja, pridemo do lastne polne moči, kar pa ni v plus tistim, ki živijo na račun naše nadvlade..
Saj vsa filmska industrija z svojo produkcijo hipnotizira celo človeštvo s temi psihičnimi trilerji in grozljivkami.. Tako, da si pravilno občutila ja! Ker strahljivke in filmska industrija je medij v pomoč masovnega programiranja, vcepljevanja strahov in preusmerjanja pozornosti iz bitnega na obrobno..Hvala ..no saj to sem želela vprašati. Wumni , kaj ni tako
strašnega ?…in kako naj to sebi
prilagodim?Si mi pa ti tole objasnil …hvala.
Mimogrede , pa kot smo že v tej temi ..
Včeraj ko sva imela z Ozelotom tam v odnosih debato o
čustvih.Sem potem našla eno zadevo , ki mi je raztolamačilo vse kaj so
občutki in kako potem pride do čustev …In kako se potem realizira …
In kako so čustva odraz v bistvu naših izkušenj ,programov itd…
No in danes .tole ta zvok ..občutek ..in potem čustvo
..No ne vem koliko je to ravno povezano z letom 2012, ker meni se tole kar večkrat dogaja., se mi je že prej …
strelka2012-01-22 18:07:36
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.