2012 –>
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › 2012 –>
- This topic has 406 odgovorov, 32 glasov, and was last updated 7 years, 8 months nazaj by ozelot.
-
AvtorPrispevki
-
13. 8. 2011 ob 11:51 #10772strelkaParticipant
Ena močna se je že zgodila ….v torek, ki je trajala več ur ….pri nas nismo čutili, ker je bila na strani sonca , ki je obrnjena od nas.Drugač so se pa znanstveniki sedaj odločili , da bo najhujša ( ne za ljudi, ker ji to ne škoduje) ampak za elektroniko ..leta 2013..
Pa še mal jim zaupam …ker konckoncev ..toliko časa že vejo za te nevihte .najbrž bodo že kaj pogruntal ..
strelka2011-08-13 11:53:33
8. 10. 2011 ob 18:06 #11181CeresParticipantRavnokar sem prebrala čudovito knjigo Odiseja 2012, avtorja Aleksandra Imširagića. Pravzaprav me astrologija sploh ne bi zanimala (še sedaj me zanima zelo omejeno), če ne bi bilo prav Aleksandra. To je njegova zadnja knjiga, kjer na res čudovit način opisuje kaj se astrološko dogaja, povezuje različne dobe in verovanja, jih razloži astrološko in poskuša analizirati prihodnost. Razlaga, da se bo pravzaprav ključna točka zgodila že 21. 12. 2011 z vstopom Regulusa (ki je po nekaterih razlagah sonce našega sonca, sicer gre za fiksno zvezdo na severnem nebu)v znak Device in to po več kot 2000 letih. Če je za Leva značilen blišč, diktature, zlato (denar), … je za Devico skromnost, vrnitev k zemlji, naravnim virom, razumuvanju telesa… Ker naj bi se ta čas že čutil, se dogajajo krize finančnih trgov, padajo diktature… Poleg tega je Devica za razliko Leva človeški znak. Opisuje težke aspekte do leta 2025, s tem letom pa napove izhod iz tunela.
Zelo priporočam, pripomore k razumevanju sveta okoli nas. Aja, knjiga je zaenkrat v srbščini.
11. 10. 2011 ob 15:24 #11203strelkaParticipantena neumesna …moja….( pomeni da ne spada ravno v to temo).
Samo, ko berem kakšna taka predvidevanja …se spomnim na tole …
Jonasova mati je bila tud astrologinja , pa drugim karte brala pa tako naprej …tudi njemu je napovedala še pa još …ampak se mu ni čisto nič uresničilo …..
To je tudi sam priznal ….Skratka ….zgodilo se bo tisto kar bomo verjeli …bomo vidli …
Samo leto 2025…ta je mal dolga ….…se ne bi dal to mal pospešit ( hec)
Bojda pa Mayi, kolikor jih je še -(poslušala eno zelo znano etnologinjo) …avtohtoni ..nič kaj takega ne napovedujejo za leto 2012….predvsem to da bodo dobili svojo zemljo nazaj, ki jim je bila odvzeta…. in se jo zelo veselijo ….
Zdaj kako ..jo bodo dobili ….pa ne omenjajo …mogoče pa res s zlomom AmerikeTa etnologinja ..( spet jaz ko vse priimke pozabim pa imena pa titule ..očitno so mi nepomembne, živi v južni ameriki-Mehika ..no saj večino časa je tam, živi med temi ljudmi …, pozna njihovo kulturo ….in ji mal bolj verjamem ).
strelka2011-10-11 15:44:36
9. 12. 2011 ob 22:21 #12164glasParticipantto pa pravi Jyotish analiza od Kezeleta o 2012
http://www.dagroup.org/arhiva/lanci/201-2012-godina-buenja-jyotish-analiza.htmlin še polurni video od Kezeleta na isto temo:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cyjEzg9_klA
glas2011-12-09 22:47:50“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
24. 12. 2011 ob 14:45 #12280AnonimnežNedejavno6. 1. 2012 ob 9:54 #12621AnonimnežNedejavno7. 1. 2012 ob 20:08 #12666glasParticipanttadej pretner wrote: Prav neverjetno – včeraj sem v tej temi dvakrat omenil test čebulic, pozno zvečer pa sem dobil mail, katerega vsebina se je nanašala na ugotavljanje kakovosti ustekleničenih vod s testom čebulic. sinhroniciteta.com
Ja res ja!!
Nas je začela loviti proti koncu leta 2011, pa zdaj v 2012 še kare naprej, sinhroniciteta.com namreč..
Mogoče je to za v temo 2012, lahko da se je aktiviralo kaj ali se je hitrost pospešla ali kaj.. Vprašanje ima takoj odgovor.. ali v trenutku se kaj zrealizira.. kar nekaj stvari se je, brez pričakovanja in kar čudežno..Premaknjeno iz teme Orgoniti. Če se kdo kaj podobnega doživlja, naj kar napiše..
glas2012-01-09 06:46:22“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.