Reply To: Volovja reber

Forum Duhovnost Forumi Radiestezija Volovja reber Reply To: Volovja reber

#3260
tadej pretner
Moderator

enya wrote:

Na bistriškem obstaja področje, ki mu rečejo Bistrška bakla, v katerega spada tudi volovja reber (spori zaradi vetrnih elektrarn). To področje buri duhove, da je močna energijska točka, ki sem jo celo sama dobro čutila na nekem hribčku, ki ga kličemo Skala.

Tadej, a morda veš kaj o tem področju in njegovi energijski kvaliteti? Po mojem bi bilo zanimivo pogledat tudi zmajeve črte tam.

Ker smo že na tem področju, me zanima tudi ali si kaj gledal Ilirsko Bistrico kot mesto. Imam močan občutek, da je tam zapacana kakšna točka izdiha ali vdiha, če ne obe (morda t.i. Globovnik), ker močno šteka razvoj mesta (primerjalno z sosednjimi kraji to ni logično).

V Ilirski Bistrici sem bil le enkrat v lajfu, nekajkrat pa sem se skoznjo pelja, tako, da ti v energijskem smislu ne znam o njej nič povedati (konec koncev je večina geomantov Primorcev; kaj pa oni pravijo?).
Po fotkah sodeč pa se ne čudim, da imajo Volovjo reber za energijsko močno. Očitno gre za nekompaktna tla, kadarv so razmere takšne imaš pa vedno precej ekstremno dobrih in ekstremno slabih točk. Po mojem ima Aurigo, av3tor knjige Zmajeve črte, omrežje črt za ta konc že zrisano, a ga trenutno ni v Sloveniji (ne vem, če ne pride šele konev junija). V glavnem – ko pride, ga bom pobaral …

Lepo je če deliš