Reply To: Reconnection

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Reconnection Reply To: Reconnection

#6028
tadej pretner
Moderator

Amedea wrote:

…..

Ok, da opišem še svojo izkušnjo z Reconnectionom letos spomladi. Prvi dan oz. prvi del procesa je že itak potekal zelo intenzivno, terapevtka se me seveda ni dotikala, ampak se je gibala kakšnega pol metra od mene.

Naenkrat sem začutila, kako se razstavljajo in spet sestavljajo vretenca v trtici, kjer imam že od otroštva skoliozo. Občutek je bil hecen: ker je bila tišina, sem lahko znotraj sebe skoraj slišala premike, čutila sem posamezna vretenca, kako se premikajo na svoje mesto. Zaradi presenečenja mi je bilo prvi trenutek malo neprijetno, potem pa sem se spet prepustila…

Ko je bil proces končan in sem se usedla, sem najprej potipala spodnji del hrbta, kjer sem vedno imela izboklino zaradi te skolioze in glede na to, da sem bila že kot otrok velikokrat v Valdoltri (v otroštvu sem nosila tudi steznik), kjer so mi skušali naravnati hrbtenico, je bilo zame zeeeelo prijetno presenečenje, ker izbokline ni bilo več, kjer je bila prej.

Amedea, nekaj podobnega je “doživela” ena moja prijateljica pri Aniti – je rekla, da je pravzaprav iz terapije odšla kakih 1,5 cm višja, saj se ji je med procesom v hrbtu “nekaj naštelalo”. In ker gre za osebo, na katere mnenje precej dam, je pogovor z njo vplival na končno odločitev, da navežem stik z Anito.

Drgač pa, malo sem razmišljal o učinkih pri sebi. Morda bi lahko s terapijama povezal tole – danes sem bil v Mb, kjer sem imel tri stranke za energijsko čiščenje stanovanja/hiše. Proces ves čas modificiram in sedaj temelji na tem, da predam namero praznini. Pri tem sem imel do danes eno težavo – nisem točno vedel, kako globoko moram biti v praznini oziroma kdaj je namera dejansko predana. No, danes pa sem to v vseh treh primerih jasno začutil in rekel bi, da je tudi sam proces potekal znatno hitreje.

Lepo je če deliš