Reply To: Prinašalci nove svetlobe

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Prinašalci nove svetlobe Reply To: Prinašalci nove svetlobe

#23482
snowcat :)
Participant

glas wrote: Ne obstajata samo duša in nadduša.. Nekateri govorijo, duša je kot en prst, nadduša, pa je dejansko roka, na kateri so ti prsti..
Vse lepo in prav, saj dejansko je nekako tako, ampak ne gre toliko za fizično predstavo, gre tudi za dimenzije bivanja, za stopnjo ali frekvenco.. Nadduša je eno dimenzijo višje od duše, ampak nadduša ni konec, saj tudi roke ni konec, obstaja še večje telo, ki gosti vse te roke (in druge ude in organe), ki se mu nato reče Monada in tako dalje.. Monada je še eno dimenzijo višje.. In vse te dimenzije vse tja do konca gor so dejansko Ti v tisti dimenziji.. Tako kot si Ti fizično telo v najnižji dimenziji, kot si tudi čustveno telo, eno dimenzijo višje od fizične, pa tako naprej, mentalno, astralno, eterično, kavzalno,..
Duša se dejansko pri sestopu iz Božanske ravni bivanja, se za vsako dimenzijo nižje razdeli in delčki so vedno manjši.. Večji del na višji dimenziji pa je kot sidro ali baza iz katere izhaja in vse tako gre nato navzdol..
Ne gre za to, da ja nad nami neka nadduša Monada itd itd, in nekje gori je Bog, ki nas je ustvaril.. saj kreacija se dogaj pravkar in na vsaki ravni ali dimenziji kreiraš vse kar se dogaja, tudi na najvišji, kot tudi na fizični.. Izkušaš pa trenutno tisto, kateri ta renutek posvečaš največ pozornosti (ali s katero si najbolj frekvenčno naravnan), druge pa zaznavaš morda le v obrisih ali prispodobah..

To me spomni na celico v ledvicah….
človek pač ne more opisovati nepoznano….
človek zmeraj bo konstruiral na podlagi že poznanega….

Jaz se nagibam k temu, da vse to ni pomembno.
Zdaj berem knjigo ki reče ,,the only goal of life is to make god a reality,,
Do zdaj najboljšja ,,definicija,,. (za mene)

snowcat

Lepo je če deliš