Reply To: Prinašalci nove svetlobe

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Prinašalci nove svetlobe Reply To: Prinašalci nove svetlobe

#23485
glas
Participant

strelka wrote: Kako bi si razložili npr ..
besede Oče , Sin in Sveti Duh ..
v kvantnem jeziku …Embarrassed, tako na  znanstven način …
kaj  je v tem primeru Oče , kdo je Sin in kaj je Sveti duh…( polja , vorteksi .univerzalno polje ..torej kaj in zakaj)
Duša naš individualni vrtinec-Sin  …naduša pa univerzalni (Sveti Duh)…Tongue? No manjka mi še Oče pri tem …Big smile…sploh da se vse skupaj materilizira ..Embarrassed
vprašanje:
kako si znanost sploh to troedinost razlagaBig smile
veliko religij uporablja troedinost Boga …

Oče je vedno tisto kar je en nivo višje.. Toraj Nadduša je oče/mama Duši, saj duša namreč pri kreaciji izzide iz nje, en mali delček in se spusti raziskovati nižjo dimenzijo.. Nadduši je potem oče/mama Monada, saj tudi nadduša predhodno izzide iz nje, torej vsaka nižja raven izzide iz te višje, ki predhodno obstaja,.. izzide vedno en majhen delček (in več teh sesterskih delčkov).. Tudi Monada izzide iz Krist/Buda ravni.. itd…
Zdaj če je Monada zaradi tega dedek duši, ne vem .. (iz človeškega pogleda že..) Drugače se je v praksi najlažje povezovati eno raven višje kot trenutno bivaš kot vibracijsko bitje.. več kot dve dimenzije višje pa zavesten stik ni možen.. bariera je toraj 2 dimenziji/ravni (gor ali dol)..

Sveti duh je nekaj druga, to je pa vesoljni princip, ki povezuje vse ravni stvarstva.. Je kot nekaj kar je vseprisotno v vseh ravneh/dimenzijah ali tudi kot mehanizem preko katerega se vse to poveže (kadarkoli).. Zdaj če je to dejansko energija, delno je lahko na nižjih ravneh dojemato sveti duh v obliki neke energije, na višjih pa verjetno ne več, ker tam niti energija ni več v taki obliki, kot jo dojemamo do ene 7 dimenzije..

Krščnaski pogled na oče(Bog) sin(človek), sveti duh(preko katerega prihaja do stika teh dveh) je pač enostaven pogled, ko si odpiraš tančice pozabe, ta pogled seveda ni napačen ampak se le še nadgrajuje in dobi malo več podatkov, se slika pač malo oplemeniti, saj so to kot prapočela, ki so univerzalna,.. vsaj v našem univerzumu; uni-verzum / eno-vesolje..
obstaja namreč tudi multi-versum / mnoštvo-vesolij (in našo vesolje je kot ena celica v tej juhici vesolij), ampak pravila ki veljajo v drugih vesoljih so za nas zaenkrat brezpredmetna..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”