Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Halooohahahaha….
juhuhuhuhu….jst sem včeraj napolnila nekaj kozarcev s smrekovimi vršiščki, matr, mi je končno uspelo….res niso bili tako pacasti, kot sem jih navajena, tk, da bom vidla kva bo kej naredilo v glažu s cukrom na soncu…..pa tut številčno dost bezgovih cvetov sem najdla in jih namočila in danes precedila in skuhala sirup…..sem dala na tri litre vode dve kili cukra in polovico citronske kisline (30g) in štiri limone na slajze narezane…..seveda sem bezgov sirup že probala in je kul, bom pa pri naslednji mešungi uporabila verjetno samo limone in pomaranče, se mi zdi, da mi to bolj paše, kot citronska kislina…sej se mal sprašujem, če potem mogoče ni tako obstojen, kuker cello leto, tk, da bom že ugotovila, ko bo leto minevalo…hahahaha…ampak, če je regratov sirup obstojen, potem ne vem, zakaj ne bi bil tut bezgov….vidjet čemo…..hahahaha…
sem se pa čist narežala, k sem mal po forumu posrfala…hahahaha….zdej horus pač sem in tja kej napiše in sveda jst berem in mi tut kej ostane v spominu, tk, da se spomnem, da človek živi izredno zdravo, kuker prideluje domačo zelenjavo in zgleda, da uporablja večkrat kakšne stvari za razstrupljanje in na sploh se gre kuker zdrav lajf, in se je tut pohvalil, da ima energijo dvajsetletnika, sicer ne vem kolk je star, ampak to sem si nekako zapomnila….in potem danes preberem okoli telih kemtrailsov in kako ga je stisnilo, ker nej bi dihal kemikalije, ki naj bi jih spuščali…..hahahaha…..matr, jst sem bla tut danes zunaj na prijetnem kratkem prou fletkanem dežju, sem oseba, ki kakšne kozmetične pripomočke ne uporabljam že desetletja….tut kakšnih tablet nisem že dooolllgoooo cajta vzela, ker me nikoli nč ne boli, pa tut prehlajena nisem, prouzaprou imam zadnja tri leta odličen imunski sistem….hahahaha…..kuker kri, voda, blat oredu….hahahaha…no, pa sem bla lih med tem rahlim dežekom zunaj na vrtu in uživala v kapljicah, prouzaprou sem se prou nastavljala kaplljicam…..hahahahhaha…..ampak nisem občutila nikakršne kemikalije, zdej lahko kdo reče, da nisem alergična na kemikalije….hmmm…recimo, ko se tuširam ne uporabljam nobenega mila al pa kej tacga, ker me po večini teh stvari srbi, ne po vseh, tk, da verjetno sem alergična, če dobim srbečico tudi po večini obraznih krem, zato zadnja leta uporabljam oljčno olje, letos si bom pa spet svoje kremce nardila iz kamilic, ognjiča, pa te zadeve….tk, da sem po vsej verjetnosti aleergična na neko snov, ki jo uporabljajo v milah in kremah, no ne lih v vseh, sem imela že tut kupljno obrazno kremo, ki je bila kul, ampak sčasoma sem se nekako raje odločila kar za oljčno olje….torej bi po vsej verjetnosti morala čutiti kemikalije, ki naj bi padale z dežjem iz neba….vsaj srbeti bi me moralo po obrazu….ampak nč….seveda se pa komot motim in men tele kao kemtrailsove kemikalije nč ne škodijo….hahahaha….jst sem en nebulistični norc in men se po domač zdi, da se nekateri čist preveč v svoji glavi ukvarjajo z vsemogočimi teorijami zarote in te tako živo živijo v mislih ljudi, da se jim telo avtomatično odziva, ko pridejo v situacijo, kjer naj bi po njihovem bilo karkoli kemičnega….in men se zdi, da se nekateri ljudje čist noter padli v neko razstrupljevanje telesa, pa te zadeve…..sem se zdele spomnila tut enga znanca, k sta z ženo kar mal obsedena od klistiranja in seveda samo bio hrana iz nevem kerih šopov, da pa bi zdej zgledala zdrava, mirna, zadovoljna…..njet….res pa je, da se v njihovi družbi več al maj človek lahko pogovarja samo o bio hrani iz nevem kje, kuker London pa te zadeve….hahhahaha…men se zdi, da je vse na našem ljubem svetu zato, da človek uporablja, če pa zlorablja….pol pa ni lih kul….vse je v našem miselnem procesu, ki nam razlaga naša čustva, dogodke….in ni boljšega, kot, da spoznavamo sami sebe, svoj miselni proces, svoje delovanje….ma, ja, verjetno je lažje izpolnjevati neka pravila v imenu neke ideje, ki jih spotoma poberemo in jih izpolnjujemo, sej s pravili ni nč narobe, le da se človek sam spravi v odvisnost, če dela nekaj samo v imenu neke ideje, v realnosti ima pa zdravstvene težave….hahahaha….
iiinnnnnn to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo, za podrobnejše informacije se obrnite na šamane, farmacevte , pač domače dilerje, tut na gune lohka iz drugih planetov…hahahaha…..hahahaha…..hvala šefu za tale foglouž…..hahahaha….matr, vsak tele ma svoj vesele…..hahahahaha…je rekla moja stara mama….hahaha…pa vsak bk ma svoj štrk….hahahaha…bravo stara mama in hvala…..hahahaha….
slišmo