Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
hahahaha….strelka…..tele partizanske so pa čist po moji krvni skupini al pa značaju….hvala, hvala….juhuhuhuhuhu….sej, mal mi je prekinjal, k mam tale instant internet, ampak mene niso prekinitve nč motile, tako pač je, tk, da sem jo prepevala kt sneta skira…..juhuhuhuhuhuhuhuhu…..
ejga strelka, mam eno vprašanje in sicer sem lih dons spet gledala smrekove vršičke in seveda so za pobrati, ampak, ker je bilo bolj slabo vreme jih je bilo brez veze trgati….ali ti misliš, če bi bilo dva dni skupaj suho in sončno vreme, da bi že bili dovolj medeni za pobirat ali bi bili še vedno sprani ??? ….mal se brihtam….v tem tednu bi jih še lahko tukaj dobila, drug teden bodo pa že čist prevelki in, da bi se vozila z avtom kam v višje predele nabirat, tega se enostavno ne grem.….hahahaha….kva ti misliš, koliko dni skupaj bi bilo potrebno sončno vreme, da se namedijo ??? …kuker pravm, več ljudi, več ve…hahahaha…
pozdravčke vsem iz sončnih dolenjskih goric…..in seveda nebulistična mantra….hahahahaha…